Star 22 let in še nedolžen

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Jul. 2010 21:54

Lepo za tebe. Led je prebit, tk da se nimaš zdaj več kaj za bat.

eh, nena se sekiraj, če te je prijateljček mal na cedilu pustil...itak da ma vpliv na tvojo psiho, ker je blo prvič zate, pa si se malo bal, kak bo vse skupaj izpadlo in to...v prihodnje po mojem ne bo več problemov.
Kaj pa nameravaš zdaj s to deklico? Verjetno je pogruntala, da se je nekaj nenavadnega dogajalo, razen če je blo tudi za njo prvič.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Jul. 2010 22:01

kaj je samo men blo smešno njegovo pisanje? :lol:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 08. Jul. 2010 22:02

Eh, če pa je vzhičen celi, no, saj se ja vidi :lol: Pač je mogu nekomu na hitro povedat, kaj se mu je zgodilo :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
somehow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a somehow » 08. Jul. 2010 22:02

V to deklico bi že tak bil zaljubljen čist, če bi se mi to zgodilo pol leta nazaj, zej sm pa mal v dvomih, kr grem za 2 mesca na erasmus, pa zdi se mi, da zdej ko vem te ''fore'', mam tisti bedn občutek, da bi lahko malo boljšo dobo.

Drugače pa tak sem ji povedal da noče vstat, pa je tud pomagala neki z drkanjem pa ni šlo :D. Pa pomojem se bol bad počuti ker ziher misli da no dovolj sexi, da mi stoji ob njej. nevem no
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a -barbi- » 08. Jul. 2010 22:16

Dioniz napisal/-a:kaj je samo men blo smešno njegovo pisanje? :lol:

:lach: :rofl: men je tud LOL :P

Ej glede erekcije pa tak...kondom dostikrat zamori g. Korenjaka, tak da...zdaj al ti je premajhen (verjetno) in boš moral večjo cifro nabavit, al pa pač...zdržiš tak kot je, saj je šlo...
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Jul. 2010 22:23

somehow napisal/-a:V to deklico bi že tak bil zaljubljen čist, če bi se mi to zgodilo pol leta nazaj, zej sm pa mal v dvomih, kr grem za 2 mesca na erasmus, pa zdi se mi, da zdej ko vem te ''fore'', mam tisti bedn občutek, da bi lahko malo boljšo dobo.

oprosti samo ta je pa malo kruta. punca ti vzame nedolžnost ti pa razmišljaš kak boš boljšo dobo?

kdor visoko leta...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Jul. 2010 22:33

-barbi- napisal/-a:

:lach: :rofl: men je tud LOL :P
Ah dejte no, ne se norca delat; men je pa tko simpatično hecno napisan.. :D

Pa čestitke, ane, kaj nej rečem. :respekt:
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a -barbi- » 08. Jul. 2010 22:47

No saj, simpatično....noben se norca ne dela. Saj pomoje je zanalašč tako napisal...
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Jul. 2010 23:03

Ja res je ful smešno napisal :D Sm se vidi, da je tip ful vesel :P

somehow...čestitke in upam, da bo naslednjič šlo vse skupaj bolj gladko :wink:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Jul. 2010 8:28

claire napisal/-a:daj daj daj barbie ti boš zdaj pametna. sama pa jokcaš kako se tvoj dec sam še skoni ne, da bi pobral smet, če se mu to ne reče. pa jokcaš, da tvoj ti pa še darila ne zna kupit pa sta oženjena.
tu boš pa cela pametna nekomu pametovala.
kje si pa ti takega lesenjaka našla? (če že đonija moriš- on se vsaj zaveda, da ima doma zmaja; verjetno se tvoj tipo tudi).

pometi ti res pred svojim pragom, potem pa norce brij iz nekoga 25letnega, ki je pač naletel na eno izmed mnogih tečk.

Claire, razlika med mano in johnnyjem je v tem, da jst svojega kljub napakam (da ne pobere papirčka, da mi kupi pomivalca) ljubim. In ma tok dobrih lastnosti, da pregledam tele slabe. In nikakor ne razmišljam o tem, da bi mi bilo bolje in lažje brez njega, da bi zvezo prekinila. Zveza, čeprav tip ni idealen, je še vedno super. In si je še vedno želim ter se zanjo trudim. In meni je moj lesenjak všeč :P Ga pa ne dvigujem v vesolje in ne skrivam ter se ne sramujem njegovih napak. In z njim orgazem doživim tudi na druge načine, kot je vaginalno, če bomo že sitni :P

Sicer pa, po tem postu sodeč, si ti idealen primer ne sitne ženske... No, mogoče si nasikana samo do pripadnic istega spola, do nasprotnega si verjetno vsa mila in medena....Blagor tvojemu fantiču, da ima tako sproščeno žensko, ne zmaja :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 09. Jul. 2010 9:12

Mja, jst sm se kr mal narolu.... :lol: Ampak ok... Čeprav "poročilo" pa je kot da bi se spravil premaknit kip svobode, ne pa eno babo podret.... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 09. Jul. 2010 10:02

je tud meni :D
Tipo je izčrpno in natančno opisal ama VSE! Še js v svojem dnevniku nisem tok izčrpno opisala izgube nedolžnosti :lol:

Ampak... glavno da je srečen :wink:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 09. Jul. 2010 14:35

Ne, tudi mene je nasmejalo. :D Ne morem verjet, da nekdo izgubi nedolžnost, potem pa gre že naslednji dan to pisat na forum. Ko sem jaz doživel prvi poljub in seks, sem to še nekaj časa držal zase. Da imam punco, se je razvedelo šele, ko je mene z njo videla sošolka na avtobusu. :)
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 10. Jul. 2010 6:30

barbie_girl_85 napisal/-a:Itak. Gliha vkup štriha.

Ti je že claire objasnila.. Rad bi še dodal, da bi bilo super zate, če bi malo manj nabijala na pamet in se delala pametno, ker kot kaže si ti ista kot bivši zmaj.. :lol: Gliha vkup štriha ja, zato pa imaš takega fanta kot ga imaš in jamraš čez njega ampak si še vedno z njim, meni pa za isto stvar pametuješ.. :D :D Cosmo dobro svetuje mar ne? :D :D :lol:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 10. Jul. 2010 7:12

Dej pejta s Claire na pijačko.......mam filing da bi se fajn razumela....

In ja, pojej se, jst imam fanta ki si ga želim....ti si pa prenašal eno, ki je nisi hotel (ponavadi se za to dobi plačilo, ti izgleda delaš prostovoljno...).

Bogi revček....si že našel tolažbo, ker imaš (si imel) tako grozno žensko ob sebi? Ti je katera ponudila ramico za zjokat? Vagino za namočit?

Tok se pizdiš nad mojim nasvetom.....Kaj pa naj bi ti po tvoje svetovala? Da ostaneš z zmajem? To bi zate in za tebi podobne bil dobr odgovor? Pih....

Ps Me zanima, kako bi mi tvoja pametna glava svetovala, če bi napisala post v tvojem stilu..... Zakaj so vsi moški take svinje? Doma mam grobijana, ki me za dobro jutro mal zboksa, včeraj mi je dva rebra polomil. Delam vse kot je treba, mu kuham, perem, strežem......on pa me razbije, če v hladilniku ni mrzlega piva. In to vse zaradi revije Mens health. Prej je bil čisti cuker, odkar pa ta shit bere, se je pa čist spremenil. Kaj naj naredim???? :cry: :cry:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov