Star 22 let in še nedolžen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Lepo za tebe. Led je prebit, tk da se nimaš zdaj več kaj za bat.
eh, nena se sekiraj, če te je prijateljček mal na cedilu pustil...itak da ma vpliv na tvojo psiho, ker je blo prvič zate, pa si se malo bal, kak bo vse skupaj izpadlo in to...v prihodnje po mojem ne bo več problemov.
Kaj pa nameravaš zdaj s to deklico? Verjetno je pogruntala, da se je nekaj nenavadnega dogajalo, razen če je blo tudi za njo prvič.
eh, nena se sekiraj, če te je prijateljček mal na cedilu pustil...itak da ma vpliv na tvojo psiho, ker je blo prvič zate, pa si se malo bal, kak bo vse skupaj izpadlo in to...v prihodnje po mojem ne bo več problemov.
Kaj pa nameravaš zdaj s to deklico? Verjetno je pogruntala, da se je nekaj nenavadnega dogajalo, razen če je blo tudi za njo prvič.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Eh, če pa je vzhičen celi, no, saj se ja vidi
Pač je mogu nekomu na hitro povedat, kaj se mu je zgodilo 

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
- somehow
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2010
V to deklico bi že tak bil zaljubljen čist, če bi se mi to zgodilo pol leta nazaj, zej sm pa mal v dvomih, kr grem za 2 mesca na erasmus, pa zdi se mi, da zdej ko vem te ''fore'', mam tisti bedn občutek, da bi lahko malo boljšo dobo.
Drugače pa tak sem ji povedal da noče vstat, pa je tud pomagala neki z drkanjem pa ni šlo
. Pa pomojem se bol bad počuti ker ziher misli da no dovolj sexi, da mi stoji ob njej. nevem no
Drugače pa tak sem ji povedal da noče vstat, pa je tud pomagala neki z drkanjem pa ni šlo

-
-barbi- - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
Dioniz napisal/-a:kaj je samo men blo smešno njegovo pisanje?

Ej glede erekcije pa tak...kondom dostikrat zamori g. Korenjaka, tak da...zdaj al ti je premajhen (verjetno) in boš moral večjo cifro nabavit, al pa pač...zdržiš tak kot je, saj je šlo...
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
somehow napisal/-a:V to deklico bi že tak bil zaljubljen čist, če bi se mi to zgodilo pol leta nazaj, zej sm pa mal v dvomih, kr grem za 2 mesca na erasmus, pa zdi se mi, da zdej ko vem te ''fore'', mam tisti bedn občutek, da bi lahko malo boljšo dobo.
oprosti samo ta je pa malo kruta. punca ti vzame nedolžnost ti pa razmišljaš kak boš boljšo dobo?
kdor visoko leta...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ah dejte no, ne se norca delat; men je pa tko simpatično hecno napisan..-barbi- napisal/-a:Dioniz napisal/-a:kaj je samo men blo smešno njegovo pisanje?
![]()
men je tud LOL

Pa čestitke, ane, kaj nej rečem.

-
-barbi- - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
No saj, simpatično....noben se norca ne dela. Saj pomoje je zanalašč tako napisal...
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
claire napisal/-a:daj daj daj barbie ti boš zdaj pametna. sama pa jokcaš kako se tvoj dec sam še skoni ne, da bi pobral smet, če se mu to ne reče. pa jokcaš, da tvoj ti pa še darila ne zna kupit pa sta oženjena.
tu boš pa cela pametna nekomu pametovala.
kje si pa ti takega lesenjaka našla? (če že đonija moriš- on se vsaj zaveda, da ima doma zmaja; verjetno se tvoj tipo tudi).
pometi ti res pred svojim pragom, potem pa norce brij iz nekoga 25letnega, ki je pač naletel na eno izmed mnogih tečk.
Claire, razlika med mano in johnnyjem je v tem, da jst svojega kljub napakam (da ne pobere papirčka, da mi kupi pomivalca) ljubim. In ma tok dobrih lastnosti, da pregledam tele slabe. In nikakor ne razmišljam o tem, da bi mi bilo bolje in lažje brez njega, da bi zvezo prekinila. Zveza, čeprav tip ni idealen, je še vedno super. In si je še vedno želim ter se zanjo trudim. In meni je moj lesenjak všeč

Sicer pa, po tem postu sodeč, si ti idealen primer ne sitne ženske... No, mogoče si nasikana samo do pripadnic istega spola, do nasprotnega si verjetno vsa mila in medena....Blagor tvojemu fantiču, da ima tako sproščeno žensko, ne zmaja

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Mja, jst sm se kr mal narolu....

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
je tud meni

Tipo je izčrpno in natančno opisal ama VSE! Še js v svojem dnevniku nisem tok izčrpno opisala izgube nedolžnosti

Ampak... glavno da je srečen

- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Ne, tudi mene je nasmejalo.Dioniz napisal/-a:kaj je samo men blo smešno njegovo pisanje?

-
Johnny - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:Itak. Gliha vkup štriha.
Ti je že claire objasnila.. Rad bi še dodal, da bi bilo super zate, če bi malo manj nabijala na pamet in se delala pametno, ker kot kaže si ti ista kot bivši zmaj..

-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dej pejta s Claire na pijačko.......mam filing da bi se fajn razumela....
In ja, pojej se, jst imam fanta ki si ga želim....ti si pa prenašal eno, ki je nisi hotel (ponavadi se za to dobi plačilo, ti izgleda delaš prostovoljno...).
Bogi revček....si že našel tolažbo, ker imaš (si imel) tako grozno žensko ob sebi? Ti je katera ponudila ramico za zjokat? Vagino za namočit?
Tok se pizdiš nad mojim nasvetom.....Kaj pa naj bi ti po tvoje svetovala? Da ostaneš z zmajem? To bi zate in za tebi podobne bil dobr odgovor? Pih....
Ps Me zanima, kako bi mi tvoja pametna glava svetovala, če bi napisala post v tvojem stilu..... Zakaj so vsi moški take svinje? Doma mam grobijana, ki me za dobro jutro mal zboksa, včeraj mi je dva rebra polomil. Delam vse kot je treba, mu kuham, perem, strežem......on pa me razbije, če v hladilniku ni mrzlega piva. In to vse zaradi revije Mens health. Prej je bil čisti cuker, odkar pa ta shit bere, se je pa čist spremenil. Kaj naj naredim????

In ja, pojej se, jst imam fanta ki si ga želim....ti si pa prenašal eno, ki je nisi hotel (ponavadi se za to dobi plačilo, ti izgleda delaš prostovoljno...).
Bogi revček....si že našel tolažbo, ker imaš (si imel) tako grozno žensko ob sebi? Ti je katera ponudila ramico za zjokat? Vagino za namočit?
Tok se pizdiš nad mojim nasvetom.....Kaj pa naj bi ti po tvoje svetovala? Da ostaneš z zmajem? To bi zate in za tebi podobne bil dobr odgovor? Pih....
Ps Me zanima, kako bi mi tvoja pametna glava svetovala, če bi napisala post v tvojem stilu..... Zakaj so vsi moški take svinje? Doma mam grobijana, ki me za dobro jutro mal zboksa, včeraj mi je dva rebra polomil. Delam vse kot je treba, mu kuham, perem, strežem......on pa me razbije, če v hladilniku ni mrzlega piva. In to vse zaradi revije Mens health. Prej je bil čisti cuker, odkar pa ta shit bere, se je pa čist spremenil. Kaj naj naredim????

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov