somehow napisal/-a:Res mam miselnost, da so ženske več vredne od mene. Čeprav niste (pfuj prasice)! Drugače zej že pol leta sploh ne gledam za punco, sam zato kr grem kmal na erasmus, pa pol nevem kak bi blo ko me cel let nebi bilo, res pa nebi rad kire prizadel (sam očitno bom mogel).
Sej bom že kiro na erasmusi al pa na absolventu, ko grem prej, položo, sam nočem slabe reklame za Slovenijo tam narditi, pol si bojo vsi mislili da so vsi v slo nedolžni

Drugače sem pa zej v kratkem na feštah z eno 3x zasral, bi jo tud že ziher položo, če nebi bil vedno cimer v sobi. Pa nevem ka naj nardim v primeru ... lahk bi blo kaj v tem primeru. Sicer mi pa ta ženska sploh ni všeč :S sam vseeno mi je čist vseen trenutno.
Jz te ne razumem, od kod prvo mnenje da so ženske več vredne, takoj za tem da so prasice.
Druda zadeva, nedolžen na stara leta, pa sej jih nimaš 50 (ja, to so zame stara leta!) Zatem ne razumem zakaj se ti pa zdej kr naenkrat tako zelo mudi položiti kr eno punco, samo zato da ne bi bil več nedolžen? Bedarija skratka, počakaj lepo in najdi si kako vredu punco, ki bo znala cenit to da nisi podrl že pol mesta, meni bi se zdelo fajn če bi imela nedolžnega fanta, ga naučiš lepo kot tebi paše...
Ali bi morebitni kandidatki povedal al ne, je tvoja odločitev, ampak če gre za resno zvezo lahko komot poveš, če gre pa za avanturco ni nič narobe da zamolčiš

Čeprav se pomoje to vseeno vidi (po izkušnjah) ali je tip nedolžen al ne, kaj pa vem, z nedolžnim še nisem bila, me pa ne bi nič motilo če bi moj recimo bil nedolžen...