Prvo kot prvo sem moški, ki išče nasvet iz ženskih ust(prstov). Upam, da ni nič narobe ko takle vstopam v ženski teritorij in sprašujem za nasvete

Star sem 22 let in sem nedolžen. FAK. Še sam nevem kak mi je to sploh ratal, nikol se nisim preveč kaj sekiral glede tega, sam kaj zdej pa sm pa kr naenkrat tolko star pa me je sram in mi je nerodno. Nobenem tega neupam povedat.
Pri 16ih sem doživel en velik neuspeh pri pridobivanju punce, pa so se mi punce začasno zamerle. Pol sem nekaj časa neuspešno iskal (bil prevč zbirčen in sramežljiv). Pol sem vse pusto in sem si reko tak, kot so mi skos govorili drugi, da ljubezen pride, ko najmanj pričakuješ. Naprej nisem nič pričakoval in tudi nič ni prišlo. Naenkrat sem še našel star 22 let, še brez punce, še z nedolžnostjo. Dandanes so ko z polno hitrostjo drvim proti 23im se sprašujem kaj je narobe z mano, to vzamem kot osebni neuspeh, kaj si bo bodoče dekle mislilo, če ji to povem. Sploh pa danes in pri teh letih, ko je prvo sex potem zveza.
Kak mi je lahko to sploh uspelo, če vsa 4let odkar študiram sem vsak teden vsaj 2krat odzunaj, imam dosti prijateljic - zelo zelo dobrih, mogoč se bi ker ob meni vprašal, če sem peder, ker se tudi dosti z njimi družim. Eni sem celo o mojem problemu povedal in me je sam debelo gledala, čeprav ve da sem pred novimi deklinami zadržan in preveč zaprt. Rekla mi je, da premalo razmišljam s spodnjo glavo, ne pa da sem samo ustrežljiv in ekstremno prijazen do žensk, ki so mi všeč.
Nisem ne debel, ne geek, nisem več tudi ekstremo suh, kot sem bil včasih. Simpatičen, vesel, socializiran, in prijazen dečko, ki mu sploh ne zgleda, da bi lahko bil nedolžen. To bi rekli tudi tisti, ki me najbolj poznajo.
Ampak teh skrivalic mora bit enkrat konec. Naj povem de je moj prvi put al ne? Če bo bodoča punca pol nekak morem. Če sam zaserjem pol mi ni treba al kak? Odvisno od alkohola v krvi. Js bi že zdavnaj to zgubo in bi mi blo lažje, če se nebi tolko obremenjeval s temi vprašanji. Povejte kak bi ve reagirale ko bi se srečale s skoraj 23letnim devičnikom. Tudi glede razmerja, če vas bi to fejst odvrnilo od nekoga. Bi ble pripravljene z enim začet znova od začetka? Več odgovorov kot bom dobil, manj bom sebe spraševal in lažje bom to breme izgubo.
lp