Star 22 let in še nedolžen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 291 prispevkov
• Stran 18 od 20
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^Bože mili, od kod pa zdaj ta čudaški sklep. Seveda je ravno obratno, samozavesten človek ve, kaj hoče, nesamozavesten pa pač ne.
Ključni besedi sta jamranje in čakanje.
Akvamarin napisal/-a:
se strinjam.
sem opazovala kolk tipi po raspadli zvezi hitrejse pridejo do novo punco kot zenske. dokler zenska jamra mesece in caka na dobrega tipa, tipi najdejo kar eno punco in se imajo fajn.
Ključni besedi sta jamranje in čakanje.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Ne džeki, tisti na katerega se punce limajo mu bo zrasel ego in ne ve kaj bi z njim. In ker vsak dan spozna eno ŠE lepšo punco...
jebiga.
En tak kot sem jaz pa da dobim eno v redu punco je ne bom za nič izpustil iz rok. In tudi iz njenih rok ne grem.
jebiga.
En tak kot sem jaz pa da dobim eno v redu punco je ne bom za nič izpustil iz rok. In tudi iz njenih rok ne grem.
- Džeki
- Cosmofrik
slovenc79 napisal/-a:Ne džeki, tisti na katerega se punce limajo mu bo zrasel ego in ne ve kaj bi z njim. In ker vsak dan spozna eno ŠE lepšo punco...
jebiga.
Pišeš kot da na svetu obstajajo samo na eni strani plejerji, ki menjujejo ženske kot spodnje gate, na drugi strani pa nesamozavestni neodločneži, kot si ti, ki ne upajo nič, sami sebi pa pravijo dobri fantje.
In ti, ki si nesamozavesten, kao veš, kaj hočeš, plejerji pa so samozavestni, ne vedo, pa kaj hočejo. To je tvoja logika.
Seveda pa ne vidiš, ali pa nočeš videti normalnih samozavestnih tipov, ki ne menjujejo žensk, kot spodnje gate, so v zvezah, ali pa imajo eno "prijateljico". Ker če vzameš še te tipe, ki so v bistvu večina, v zakup, se tvoja teorija podre, kot hišica iz kart.
Raje razmisli, zakaj bi ena vredu punca sploh bila s tabo in kaj še znaš povedat o sebi, razen fetiša in jamranja, kako je svet krivičen.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
No vidim, da je celo nekaj meni podobnih tipov, ki so še nedolžni...
Je pa zanimivo, da meni moja nedolžnost pomeni več kot ženskam... v prvi vrsti si želim neke medsebojne naklonjenosti - da me ljubi, da ji pomenim veliko - in obratno, sex lahko počaka..
Deloma vem zakaj sem ostal nedolžen, deloma pa kakor mi je zadnjič rekel en prijatelj, da nimam sreče (no to mi ni bilo všeč slišat)..
Je pa zanimivo, da meni moja nedolžnost pomeni več kot ženskam... v prvi vrsti si želim neke medsebojne naklonjenosti - da me ljubi, da ji pomenim veliko - in obratno, sex lahko počaka..
Deloma vem zakaj sem ostal nedolžen, deloma pa kakor mi je zadnjič rekel en prijatelj, da nimam sreče (no to mi ni bilo všeč slišat)..
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
mmm napisal/-a:
hmm.. to je pa zanimivo heh..slišat od tipa.. kolk pa si star drgač?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mmm napisal/-a:No vidim, da je celo nekaj meni podobnih tipov, ki so še nedolžni...
hehe točno tako sicer mi nedolžnost ni tako pomembna, da bi zaviral prvi sex, ampak ljubezen mi je bolj pomembna kot seks. seveda nekaterim na tem forumu je to blazno težko razumet...
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Saj vaju razumem, oziroma razumem vajino razmisljanje...ampak realnost je taka, da pride sex pred ljubeznijo. Vsaka ljubezen, pa se kako mocna je, bo zbledela ce ni kompatibilnosti pri sexu.
P.S. mmm...sreca nima nic s tem.
P.S. mmm...sreca nima nic s tem.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
- Džeki
- Cosmofrik
mmm napisal/-a:v prvi vrsti si želim neke medsebojne naklonjenosti - da me ljubi, da ji pomenim veliko - in obratno, sex lahko počaka..
Nič ni narobe, če imaš tako mnenje, zavedaj pa se, da obstaja zelo mala verjetnost, da se bo neznana ženska trudila okoli tebe. Prvi korak boš moral storiti sam.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
angel99 napisal/-a:hmm.. to je pa zanimivo heh..slišat od tipa.. kolk pa si star drgač?
Okoli 25
Džeki napisal/-a:Nič ni narobe, če imaš tako mnenje, zavedaj pa se, da obstaja zelo mala verjetnost, da se bo neznana ženska trudila okoli tebe. Prvi korak boš moral storiti sam.
A neznana ženska bo po seksu postala znana al kako?
Saj mislim, da razumem kaj si želel povedati. Ljubezen ne bo prišla sama od sebe. Sam tud sex ne bo
Prvi neprebran prispevek • 291 prispevkov
• Stran 18 od 20
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov