Star 22 let in še nedolžen

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Jun. 2010 23:38

Jebat ga...men se to zdi strasno cheap.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 24. Jun. 2010 23:53

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 25. Jun. 2010 1:15

LOL xD
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 08. Jul. 2010 8:18

Sicer ne vem, če avtor teme še piše oz. bere tale forum ampak vseeno mu lahko dam nasvet. Poba ne sekiraj se, bodi vesel, dokler ženska-hudič ni iz tebe izsesala vso voljo do življenja in vse živce.. Pač si nedolžen, ni to zdaj spet taka reč in si bolj normalen kot katerkol drug tip, ki se je z ženskami zapletal. Ti pa želim velik sreče pri iskanju normalne ženske, jaz jo že celo življenje iščem pa je še nisem našel. Dvomim, da jo tudi bom.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 08. Jul. 2010 8:30

Johnny napisal/-a:Sicer ne vem, če avtor teme še piše oz. bere tale forum ampak vseeno mu lahko dam nasvet. Poba ne sekiraj se, bodi vesel, dokler ženska-hudič ni iz tebe izsesala vso voljo do življenja in vse živce.. Pač si nedolžen, ni to zdaj spet taka reč in si bolj normalen kot katerkol drug tip, ki se je z ženskami zapletal. Ti pa želim velik sreče pri iskanju normalne ženske, jaz jo že celo življenje iščem pa je še nisem našel. Dvomim, da jo tudi bom.

kolko si pa star? 100 let? :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jul. 2010 8:33

Johnny napisal/-a: Ti pa želim velik sreče pri iskanju normalne ženske, jaz jo že celo življenje iščem pa je še nisem našel. Dvomim, da jo tudi bom.

Nehaj iskati idelano žensko, ki bo podobna tvoji mami in sposobna prevzet njeno mesto, pa jo boš sigurno našel....
Če je pa ne najdeš, ti pa mamica še zmeri ostane.....in lahko živiš pri njej do smrti in pljuvaš po ženskah in o tem, kako so grozne (vse seveda, razen tvoje drage mamice).
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 08. Jul. 2010 8:36

Libido. napisal/-a:
Johnny napisal/-a:Sicer ne vem, če avtor teme še piše oz. bere tale forum ampak vseeno mu lahko dam nasvet. Poba ne sekiraj se, bodi vesel, dokler ženska-hudič ni iz tebe izsesala vso voljo do življenja in vse živce.. Pač si nedolžen, ni to zdaj spet taka reč in si bolj normalen kot katerkol drug tip, ki se je z ženskami zapletal. Ti pa želim velik sreče pri iskanju normalne ženske, jaz jo že celo življenje iščem pa je še nisem našel. Dvomim, da jo tudi bom.

kolko si pa star? 100 let? :D

25 sem star. :razz:

Nehaj iskati idelano žensko, ki bo podobna tvoji mami in sposobna prevzet njeno mesto, pa jo boš sigurno našel....
Če je pa ne najdeš, ti pa mamica še zmeri ostane.....in lahko živiš pri njej do smrti in pljuvaš po ženskah in o tem, kako so grozne (vse seveda, razen tvoje drage mamice).

Nabijanje in troblenje na pamet pa vidim, da je že kar lastnost "cosmo punc".. Mi poveš prosim kje sem omenil, da iščem punco podobno mamici? Normalna punca ne pomen mamica.. :roll: Normalna ženska, ki ve kaj hoče, ne pa neke prepotentne krule, ki mislijo, da so boga za jajce prjele, ker berejo cosmopolitan in mislijo da vedo vse o vsem. Glede pljuvanja pa najprej pred svojim pragom počistite pa potem mene obtožujte česarkoli. :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jul. 2010 8:39

Čaki čaki....če tako dobro poznaš ženske in veš kaj hočeš......kaj za vraga delaš z eno prepotentno krulo???? Ne znaš drkat? So "normalne ženske, ki vedo kaj hočejo" previsoko na lestvici zate in te niti ne povohajo ne?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 08. Jul. 2010 8:40

^^ :respekt:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 08. Jul. 2010 8:42

barbie_girl_85 napisal/-a:Čaki čaki....če tako dobro poznaš ženske in veš kaj hočeš......kaj za vraga delaš z eno prepotentno krulo???? Ne znaš drkat? So "normalne ženske, ki vedo kaj hočejo" previsoko na lestvici zate in te niti ne povohajo ne?

Saj pravim, da ni bila od zmeraj taka ampak je pred kakimi 2 meseci se začelo to, pač odkar je začela tisti prekleti cosmopolitan brat se je totalno spremenila.. Če so zate normalni tipi in ne copatke previsoko na lestvici in te niti ne povohajo ne potem to ne pomeni, da je v mojem primeru isto ok? Ti boš že vedla kdo mene povoha in kdo ne ja. :roll:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jul. 2010 8:47

LEj....jst sem s tipom, ki ga cenim, spoštujem in ljubim. Ti si z žensko, ki jo preziraš in pljuvaš po njej. Kaj ti ni jasno?
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 08. Jul. 2010 8:49

barbie_girl_85 napisal/-a:LEj....jst sem s tipom, ki ga cenim, spoštujem in ljubim. Ti si z žensko, ki jo preziraš in pljuvaš po njej. Kaj ti ni jasno?

Ja in? Ja na žalost sem še z njo ampak ne več dolgo.
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 08. Jul. 2010 9:26

Johnny napisal/-a:Saj pravim, da ni bila od zmeraj taka ampak je pred kakimi 2 meseci se začelo to, pač odkar je začela tisti prekleti cosmopolitan brat se je totalno spremenila.
Verjamem, da je hudič, če so takšne revije za žensko kot priročniki, ki so ti spremenili življenje.
Uporabniški avatar
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Johnny » 08. Jul. 2010 9:38

Fantin napisal/-a:
Johnny napisal/-a:Saj pravim, da ni bila od zmeraj taka ampak je pred kakimi 2 meseci se začelo to, pač odkar je začela tisti prekleti cosmopolitan brat se je totalno spremenila.
Verjamem, da je hudič, če so takšne revije za žensko kot priročniki, ki so ti spremenili življenje.

Mah stari take ženske, ki to jemlje kot priročnik očtino ne znajo s svojo glavo mislit, enako velja za moške, ki mislijo, da je Men's Health svetinja.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 08. Jul. 2010 9:41

FHM je svetinja prosim lepo! :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov