So visoki moški privlačni?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Apr. 2013 18:36

pol so men všeč višji in visoki. sem pa tud povpečnega že mela.

in ne, ne bi tipa zavrnila samo zato, ker je manjši, da ne bo kdo tega zaključka potegnil.
Vsak raj ima svojo kačo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Apr. 2013 13:37

187 master race :P
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 22. Apr. 2013 16:48

CorrectionPen napisal/-a:Vizuala, osebnost gore ali dole, itak me usaka ženska, ki mi je vsaj malo všeč, friendzone-a.

Pametna poteza. :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 22. Apr. 2013 18:16

Za mene osebno višina ni predpogoj, je pa dodana vrednost.

Ergo če primerjam Hugh Jackmana kot je in Hugh Jackmana če bi bil 20 centi nižje, bi izbrala Hugh Jackmana kot je.

Zaka vedno primerjat osebka 1, ki je eni osebi (ženski) po karatkerju, temperamentu, kompatibilnosti totalno ujemanje, in je nizke rasti z osebkom 2 ki je visok ampak kao glup. Sej tu je jasno kdo je potem v prednosti. Ampak ni poanta to. As I said, dodana vrednost.
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Speer » 30. Apr. 2013 17:00

Dioniz napisal/-a:jaz sem 175, bil bi pa 180. ampak ok... je kar je :D

In ko bi bil 180 bi hotel bit 185.
185 je zame, če kot dec gledam na druge dece zgornja meja, drugače zgleda že okorno, orjaško, štorasto in big footovsko (v kolikor ti te lastnosti ne potegnejo :D )
Neutral men are the devil's allies.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 01. Maj. 2013 21:16

Mi niso bili nikoli všeč tipi, ki so visoki 190 cm in več. Bolj takšni, ki so toliko kot jaz max 10 cm višji. Čeprav glede na to, da rada obujem pete, bi bilo verjetno bolje, da bi imela višje tipe.
A goal without a plan is just a wish.
Mašica123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašica123 » 02. Jun. 2013 16:15

zame more met tip usaj 180cm, sicer sem bila že z manjšimi pa mi kr ni blo kul nevem zakaj. mi je kot nekakšen turn off če je tip velik samo 170 naprimer. ful je fajn ko se poljubljava pa morm stopt na prste :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Jun. 2013 16:40

"Mora" biti visok vsaj kakih 178, da lahko še vedno normalno obujem petke. :D Sta oba bivša bila nekje 180cm, eden, s katerim sem se nekaj časa dobivala brez neke zveze, je bil celo nekje 185cm. Nad 185cm me pa že odbija, ker ne želim zraven sebe imeti velikana, ki ga bom morala poklicat dol med "navadne smrtnike", da se bova lahko kaj pomenila. :D

Mi pa ni taka strašna nuja, ta višina. Če je 175cm in sem z nekaj cm petk visoka nekje tam kot on, mi bo še vedno kul.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Jul. 2013 11:05

Hah... jaz očitno spadam med dinozavre - dame in gospodje, 183cm! hvala hvala!
tak, da že jaz zaradi svoje višine gledam na višje moške. sem bila pa skupaj s fantom, ki je bil par cm nižji od mene, pa ga niti malo ni motilo. je pa motilo mene. ker sem see počutila ogromno, in sem se posledično vedno držala "puklasto" zraven njega. pritisk okolice, kjer velja, da MORA!! biti ženska manjša od tipa.

najbolj njami so mi tipi nad 190cm, ker mi je super filing, da sem js enkrat mala, manjša, nižja :D dodaj tu še širša ramena pa sem čist paf :D in lepe roke. obožujem lepo oblikovane roke <3
so mi že večkrat bili všeč nižji tipi, ampak si res ne znam predstavljat, da bi bila skupaj s tipom, ki je 10cm nižji od mene. tak sem že dost zakompleksana zaradi višine, tak da bi blo res to no go.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 25. Jul. 2013 14:42

meni so tudi bolj všeč visoki tipi. sem imela enkrat enega, ki je bil visok ravno toliko kot jaz, pa me je kar nekako motilo - skos sem gledala na to, da ni slučajno še celo nižji od mene, pa počutla sm se tko ogromno zraven. :P tko da ja, glede na mojo višino morajo bit visoki vsaj 175cm :D
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 25. Jul. 2013 15:21

^^ No, 175cm ni glih visok tip, to je čist neki povprečnega :D

Men so všeč visoki tipi, ker mam tut sama v petah čez 180cm (pa pet skor nikol ne nosim, ampak, če ne druzga bi mi blo tistih 3x na let bedno, če bi bla višja). Pa tut fajn mi je, da je tip čim višji, da se ne počutm kobilasto zravn. Ni mi pa spet všeč, če je čez 2m, ker pol se mi zdi, da je hitr neproporcionaln (ful predolge roke pa to :D) - obstajajo izjeme, ki so pa zlo redke.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 25. Jul. 2013 15:22

^visok glede na mojo višino :)
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Jul. 2013 15:52

Seveda so visoki moški bolj privlačni, evolucija.

Enako kot so pri moških bolj privlačne ženske z večjimi prsmi.

Samo, za razliko....ženske lahko goljufajo pri temu, moški ne moremo. :D

Sam nisem imel nikoli nobenih problemov oz. se nisem nikoli počutil manj privlačnega zaradi tega, ne bi se pritoževal na 5 cm več...sam sem tak kot sem, in sem čisto kul.

Imel sem dekle iste višine (177), nikoli se nisem počutil čudno če je obula petke, kvečjemu še spodbujal sem da jih obuje.
Če pa bi imela dekle zaradi tega problem, je pa to njen problem...jaz se zaradi tega ne bom počutil slabše, itak sem fejst.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Jul. 2013 20:03

Jao postavljate tu neke pogoje kolko more bit višji od vas? Zakaj? po kirih kriterijih? Kake veze ma višina z biločem?
Men je totalno vseeno kakšna je višina punce. Privlačna mi je lahko enako ena mini punca kot ena višja od mene. Saj pa je samo višina to. Kaj pa lahko vplivamo na njo?? In zakaj bi pri privlačnosti to lahko melo neko vezo? Ne razumem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 25. Jul. 2013 20:04

Dioniz napisal/-a:Jao postavljate tu neke pogoje kolko more bit višji od vas? Zakaj? po kirih kriterijih? Kake veze ma višina z biločem?
Men je totalno vseeno kakšna je višina punce. Privlačna mi je lahko enako ena mini punca kot ena višja od mene. Saj pa je samo višina to. Kaj pa lahko vplivamo na njo?? In zakaj bi pri privlačnosti to lahko melo neko vezo? Ne razumem.

+1

A zdaj pa ne boste s moskim, ker ste za 5cm visje od njega, ko si obujete petke? Zenske znate zakomplicirat, ni kaj.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov