So visoki moški privlačni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 172 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
dayđremer napisal/-a:4mastermind napisal/-a:Če ti je izgled tako zelo pomemben, me prav zanima kaj bi naredila, ko bo tip postaran, ko bo imel (bože ne daj) kako nesrečo in ga ne boš več prepoznala..
Pustila, se ločila in najdla novega jebača?
A to name leti?
Se najdeš v mojem postu? Sicer je bilo pa namenjeno tisti deklini zgoraj, ki se je pohvalila, da ima visokega jebača, ki je povrhu še alfa samec
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Ne najdem se v tvojem postu, ampak si napisal pod mojim komentarjem, brez citiranja in tega. That's why I asked
Ne, redkokera ženska pali na takšne fitnes nabildane tipe, kot je svojega opisala ta deklica28 kolko jih jaz poznam, ummm ena od njih? Jap. In nič več. Drugo so tipi, ki fizično ful delajo, na prostem, kjerkoli, ker tiste mišice pa so hot zaradi (ne)lene in (ne)šminkerske osebnosti. Ker ded, ki zna delat, ti dejansko nudi varnost. Ded, ki pa zabija svoj čas za bildanje v fitnesu, pa to dela izključno zaradi svojega videza in zaradi sebe .
Ne, redkokera ženska pali na takšne fitnes nabildane tipe, kot je svojega opisala ta deklica28 kolko jih jaz poznam, ummm ena od njih? Jap. In nič več. Drugo so tipi, ki fizično ful delajo, na prostem, kjerkoli, ker tiste mišice pa so hot zaradi (ne)lene in (ne)šminkerske osebnosti. Ker ded, ki zna delat, ti dejansko nudi varnost. Ded, ki pa zabija svoj čas za bildanje v fitnesu, pa to dela izključno zaradi svojega videza in zaradi sebe .
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Tvoja zadnja dva stavka pa res res preveč generalizirata..
It was forever..but it didnt last long..
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Ok, saj veš ka sem hotla povedat..
Izjeme itak obstajajo, ampak na podlagi dečkov, moških, ki jih jaz poznam ... In poznam vse sorte, pa ne malo.
Izjeme itak obstajajo, ampak na podlagi dečkov, moških, ki jih jaz poznam ... In poznam vse sorte, pa ne malo.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
mastermind - Kofetarica
Men so samo smešni ljudje, ki si že vnaprej delajo neke utvare kakšen bo njihov partner/ka in potem iščejo točno tako osebo, kot so si jo zamislili.. Jasno so potem velikokrat razočarani, ker na koncu ni tako kot je bilo splanirano v njihovih možganih Men so bile res najrazličnejše punce všeč, od suhic, pa tudi kaka malce zaobljena itd.. Planiranje kak mora bit tip in kaka mora bit punca je za moje pojme samo ovira..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Dejansko sem morala 2x preverit, katero temo sem sploh odprla... wasd, kaj majo veze kocine z višino?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
TLDR - Debatorica
- Na forumu od: 9. 1. 2014
v genih jim piše, da se morjo metat za višjimi tipi, jeb*t ga. sicer pa tudi meni ne sede, da bi bila punca za v zvezo višja ali pa enako visoka kot jaz, v bistvu preferiram majhne, pod 1.60....RAWRRRRRRR
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
-
mastermind - Kofetarica
TLDR napisal/-a:v genih jim piše, da se morjo metat za višjimi tipi, jeb*t ga. sicer pa tudi meni ne sede, da bi bila punca za v zvezo višja ali pa enako visoka kot jaz, v bistvu preferiram majhne, pod 1.60....RAWRRRRRRR
Padaš na midgetke skratka
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
mastermind napisal/-a:dayđremer napisal/-a:4mastermind napisal/-a:Če ti je izgled tako zelo pomemben, me prav zanima kaj bi naredila, ko bo tip postaran, ko bo imel (bože ne daj) kako nesrečo in ga ne boš več prepoznala..
Pustila, se ločila in najdla novega jebača?
A to name leti?
Se najdeš v mojem postu? Sicer je bilo pa namenjeno tisti deklini zgoraj, ki se je pohvalila, da ima visokega jebača, ki je povrhu še alfa samec
Hehe alfa samci Ampak sej pomoje vse (večina?) podzavestno iščemo alfa samca oziroma nekoga, ki ga nagonsko dojemamo kot najbolj sposobnega fotra naših potomcev
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^Ne izvajajo vsi analca.
Zgledata pa res kr mal creepy. Ampak če jima gre..
Zgledata pa res kr mal creepy. Ampak če jima gre..
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 172 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov