So visoki moški privlačni?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spellamarnnna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2012
ali so vam všeč visoki moški al ne? Meni so super seksi, ampak ob kavi s prijateljico nisva našli skupnega odgovora na to vprašanje, sva se odločili da povprašava še ostale, saj veste, več glav več ve
če pa imate pol minutke časa in ste pa lahko odogovrite še na to vprašanje v najini speltni anketi, hehe da bova imele še oprijemljive rezultate, vsekakor jih sporočiva http://www.mojaanketa.si/anketa/241628373/
[/url]
če pa imate pol minutke časa in ste pa lahko odogovrite še na to vprašanje v najini speltni anketi, hehe da bova imele še oprijemljive rezultate, vsekakor jih sporočiva http://www.mojaanketa.si/anketa/241628373/
[/url]
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- Fatalna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2012
Hehe jaz absolutno ne hodim z moškimi pod 185cm to je pa res moje edino pravilo. Imam srečo in imam 2m visokega tipa
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Men je moj fant najbl seksi tip pod soncem, pa je od mene višji samo par centimetrov (jaz merim 170). Če je tip velik in suh, mi itak zgleda k kšna suha jesenska veja, sploh če se še mal krivo drži, al pa če ma špičasta ramena. In to definitivno ni seksi.
- Fatalna
- Komunikatorka
Ja ponavadi so majhni tipi v faco bolj luškani ampak jaz tako ali tako ne maram nekih baby obrazkov... Ne vem mene neizmerno privlačijo visoki moški, sam, da je visok mi je že všeč mi je skoraj čisto vseeno kako izgleda v obraz (ga tko ne vidim do tja gor ). Če ma pa še široka ramena in je tudi drugače bolj možat (mišičast) potem je pa konec z mano...
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Fatalna napisal/-a:Ja ponavadi so majhni tipi v faco bolj luškani ampak jaz tako ali tako ne maram nekih baby obrazkov...
Jas poznam ful visokih z baby obrazki
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- browneyes
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 5. 2012
ja točno to. ponavadi so tisti pingvinčki v faco bolj luškani, ampak to meni ne odtehta tistega njihovega miniaturnega telesa in t.i.č.a.
višina se mi zdi zdelo pomembna. fajn mi je da se obujem pete in da sm potem isto visoka kot tip. se pravi more tip imet vsaj 180. če ne je zame pingvin in ga nekako manj spoštujem.
višina se mi zdi zdelo pomembna. fajn mi je da se obujem pete in da sm potem isto visoka kot tip. se pravi more tip imet vsaj 180. če ne je zame pingvin in ga nekako manj spoštujem.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Jaz sem visoka 181/183cm, pa se izbira skrči. Tako visoki (nad 190cm) mi niti niso več seksi, so mi nekako pregrobi, ne vem ...
Tako da pač tu nekje, kot sem sama, kakšen centimeter več. (Petke nosim pa itak blazno redko, kadar jih obujem ljudje kar buljijo za menoj, pa mi ni preveč prijetno.)
Tako da pač tu nekje, kot sem sama, kakšen centimeter več. (Petke nosim pa itak blazno redko, kadar jih obujem ljudje kar buljijo za menoj, pa mi ni preveč prijetno.)
- Fatalna
- Komunikatorka
Po izkušnja sodeč ja
Ampak ni pa nujno... Izjava, da si jih ne spoštuje pa ni na mestu, ker potem nekdo ne bi tebe spoštoval ker imaš ne vem tako in tako barvo las ali pa oči, kar je grozno! Lahko ti niso všeč, ampak spoštovanja se pa ne da določat glede na videz.
Ampak ni pa nujno... Izjava, da si jih ne spoštuje pa ni na mestu, ker potem nekdo ne bi tebe spoštoval ker imaš ne vem tako in tako barvo las ali pa oči, kar je grozno! Lahko ti niso všeč, ampak spoštovanja se pa ne da določat glede na videz.
- mala_blondinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2012
Meni so tudi bolj privlačni visoki moški, če ima temu primerno še težo (npr.180/85 ali pa kak kg več) mmmmm.
Poznam pa zelo veliko moških ki nimajo neke višine pa so tudi prav sexi, simpatični....
Kaj pa vitki moški?
Mene taki ne privlačijo.
Menim pa da si spoštovanja človek ne zasluži z videzom, vendar z svojim dejanji........
L.p
Poznam pa zelo veliko moških ki nimajo neke višine pa so tudi prav sexi, simpatični....
Kaj pa vitki moški?
Mene taki ne privlačijo.
Menim pa da si spoštovanja človek ne zasluži z videzom, vendar z svojim dejanji........
L.p
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov