So moški po naravi poligamisti??

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Chikitaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Chikitaa » 07. Feb. 2012 22:55

mmm napisal/-a:
*Lani* napisal/-a:mogoče pa je težava v tem, da si podzavestno prav take izbiraš

Privlačnost je itak stvar nezavednega, očitno so ti tipi, ki varajo, všeč :D

Ne niso mi všeč taki tipi, slabo mi je ko samo pomislim na kakršnokoli varanje! nevem koga to lahko privlači! mogoče sem šla prej res nepremišljeno v zvezo. samo v tej zvezi pa se je vse zelo počasi odvijalo, in pa v dveh letih tudi že kaj posumiš, česa je fant zmožen, ampak nisem niti pomislila na to...Skupaj sva načrtovala prihodnost, kje bova živela itd.... nikoli ne bi rekla da je zmožen narediti kaj takega. tudi kolegi, ki ga poznajo že celo življenje so bili preseneči nad tem kar je naredil...sama malo sumim, da je bil povod da se je ustrašil, ker sva bila čedalje bolj resna, seveda ga je sigurno tudi privlačila tista punca...kakorkoli, sedaj je to njegov problem.prav imate ja ne smem se več spraševati zakaj, ampak živet naprej... res pa je, da moram sedaj veliko narediti na sebi.

hvala vsem za odgovore, zdaj ste me postavili še na trnejša tla s tako različnimi a podobnimi mnenji!:) po eni strani me je sram, ko slišim toliko pripomb na to, da sem mu odpustila varanje (naj povem da če bi me preden se mi je to zgodilo, kdo uprašal kaj bi naredila bi podobno odgovorila kot intermezzo:D ampak ko sem bila dejansko na temu...:(), po drugi strani pa pravim, da ima vse svoj razlog, sedaj sem samo še bolj prepričana, da tako ne bi mogla živeti.

še enkrat hvala vsem, zlati ste*
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Feb. 2012 0:04

v "ustrašil" al pa "je sramežljiv in rabi čas" jaz ne verjamem... :)

to smo si kr neki ženske zmislile, da opravičujemo pomanjkanje interesa pri moških.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Feb. 2012 1:34

poglej takole: če bi na forum prišel MOŠKI in rekel da ne zaupa več puncam, ker varajo, bi vse rekle "problem je v tebi, ne znaš zadovoljiti punce, je osrečevati, razvajati, itd.."

mogoče je to to?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 08. Feb. 2012 8:59

s0nckic4 napisal/-a:eno je privlačnost, drugo pa kar dejansko izbereš. vsaj zame to ni enako.

"Izbiraš" pa med privlačnimi :wink:
tinki.binki
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tinki.binki » 08. Feb. 2012 10:57

En primer ko fant zavestno prevara svojo punco s katero sta v resni zvezi: je šel fant X s skupino (20 do 30 ljudi, starih od 15 do npr. 40) za vikend v neko kočo. Njegova punca je ostala doma, ker pač ni bila pri tej skupini. V skupini pa je bila neka naivna 17let stara najstnica Y. Čez dan so imeli obveznosti, zvečer pa so malo pili, se veselili, šli v savno itd... V savni so bili X, Y in še en fant B. X in B sta začela Y namigovati naj si sleče kopalke ker pač v savni ni fajn bit v kopalkah... Nekaj časa si je obotavljala, potem se je pa po hitrem postopku slekla. V glavnem... B je čez nekaj časa videl, kam to pelje in je pustil X in Y sama v savni. Naslednji dan je X povedal: "B, tapravi čas si šel ven. Čez 2 minute je bila že vsa mokra na meni." In kaj se je dogajalo: Y gre na X in mu reče: "A nimaš ti punce?", on pa ji odgovori: "Trenutno je nimam ker je ni tukaj" in se lepo zgončkata... X pa je še vedno srečen s svojo punco (ki najbrž niti ne ve kaj se je dogajalo).

Mislm, haloo! Kako lahko to rečeš...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Feb. 2012 11:49

slovenc79 napisal/-a:poglej takole: če bi na forum prišel MOŠKI in rekel da ne zaupa več puncam, ker varajo, bi vse rekle "problem je v tebi, ne znaš zadovoljiti punce, je osrečevati, razvajati, itd.."

mogoče je to to?

Nobena ne bi tega rekla, halo??? :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
Chikitaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Chikitaa » 08. Feb. 2012 12:16

[quote="tinki.binki"] Trenutno je nimam ker je ni tukaj" in se lepo zgončkata... X pa je še vedno srečen s svojo punco (ki najbrž niti ne ve kaj se je dogajalo).

o temu sem prej zgoraj pisala! da lahko obstaja "srečen" par, ko druga oseba nima pojma kaj se dogaja. ampak, če nekdo vara potem ni srečen v zvezi, ni zaljubljen in jne čuti posebne povezanosti s partnerjem. še vedno pa pravim, da so moški bolj nagnjeni k varanju, kot ženske. na žalost se me hitro navežemo na partnerja, oni pa na nas zelo zelo počasi... verjetno obstajajo izjeme, ki so zvesti, se opravučujem moškim pripadnikom, ki jim delam krivico, ampak po večini pa žal je tako...
v mojem primeru še vedno pravim, da se je fant ustrašil, ampak ja seveda to pomeni, da me ni imel dovolj rad da bi milsil resno z mano...
Uporabniški avatar
Chikitaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Chikitaa » 08. Feb. 2012 12:19

slovenc79 napisal/-a:poglej takole: če bi na forum prišel MOŠKI in rekel da ne zaupa več puncam, ker varajo, bi vse rekle "problem je v tebi, ne znaš zadovoljiti punce, je osrečevati, razvajati, itd.."

mogoče je to to?

ne mislim da ne, enako kot pri meni je problem da naletiš na tako punco, kot jaz na fanta. neresno, nesamozavestno...nevem mogoče je to tudi problem vzgoje...?
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 08. Feb. 2012 12:22

Vecina ljudi ima nazalost rascepljeno osebnost: misli eno, govori drugo, cuti tretjo, dela pa cist cetrto stvar.
Osebnost bi mogla bit enotna, sam taksnih ljudi je zelo malo, kako med moske tako med zenske.
Jaz varanje razumem kot neko pomanjkanje osebne enotnosti.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 08. Feb. 2012 12:30

Se v celoti strinjam z Akvamarin. Varanje je pokazatelj človekove razklane osebnosti in to sem pri osebah, ki varajo, že večkrat opazila, tako da to opažanje samo še potrjuje te domneve. Človek, ki se (še) ni našel, bo večno ujet v tem vedenjskem vzorcu, kar se bo odražalo skozi nezvestobo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Feb. 2012 12:31

mmm napisal/-a:
s0nckic4 napisal/-a:eno je privlačnost, drugo pa kar dejansko izbereš. vsaj zame to ni enako.

"Izbiraš" pa med privlačnimi :wink:

ja, ampak pri tem uporabiš glavo. in običajno te privlači več oseb kot pa samo ena. in precej verjetno je, da niso vse te osebe karakterno enake. (govorim o privlačnosti ko osebo srečaš in temelji na fizičnem izgledu v stilu: res je hud, pojedla bi ga kot oreo piškot).

tinki.binki napisal/-a:"A nimaš ti punce?", on pa ji odgovori: "Trenutno je nimam ker je ni tukaj" in se lepo zgončkata... X pa je še vedno srečen s svojo punco (ki najbrž niti ne ve kaj se je dogajalo).

nekdo, ki je v zvezi ker hoče bit v zvezi in tudi ve zakaj je v zvezi tega ne naredi. še manj pa bi tak tip palil na naivno 17 letnico. v tem primeru gre za frocovje (dejansko ali pa v glavi), ki je v zvezi zato, da ni sam in da ima reden sex.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a intermezzo » 08. Feb. 2012 12:55

Ena je napisala, da imamo to v glavah, da naj se v zvezi ne bi varalo. JA, MENDA?!?
Mislim, a je treba posebej poudarit; Midva sva zdaj skupaj in varanja ni. Ne vem, meni je bilo ja samoumevno da ko sem bila v zvezi (ekskluzivni) da torej ni nobenega izgovora, če bi prišlo do varanja.
Nisem pa bila nikoli kakšna FF ali v "odprti zvezi" :roll: tako da ne vem, kako je potem s temi dogovori glede varanja, če to potem sploh lahko vzameš kot varanje.
"Danes sem seksala s tvojim ex kolegom s faksa.. mmm kok je bil dober, zakaj mi ti nikoli ne grickaš vratu kot mi ga je on?" A to potem tako zgleda? :D
*.*
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Feb. 2012 13:03

Hja, ubistvu je pa meni čisto normalno, da se par sporazume, da njuna zveza poteka na določen način..Sicer to ne pomeni, da ma zdaj partner izgovor" ja sj nisva rekla da lahk samo drug z drugim seksava!", ampak je pa pomemmbno da s partnerjem deliš svoja stališča glede zvez in varanja..
Danes pač ni več "standard" zveze, ki vse potekajo na isti način, smo si različni, zveze so si različne, to pa ne pomeni, da je katerakoli zveza manjvredna od druge, če poteka vse s privoljenjem in zadovoljstvom..

Ta tema je na tem forumu ful aktualna, jo odpremo vsaj ene dvakrat v pol leta :D je že skrajn čas da se spet Alwaleed pojavi :D
It was forever..but it didnt last long..
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 08. Feb. 2012 14:40

Chikitaa napisal/-a:ni srečen v zvezi, ni zaljubljen in jne čuti posebne povezanosti s partnerjem.

Zaljubljenost prej ali slej izpuhti. Je zgolj potencial, da iz nje nastane ljubezen.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Feb. 2012 16:45

Varanje je enostavno izmišljevanje. Kot otrok ki si blazno želi eno igračo, ko pa jo dobi, hoče drugo.

Človek se mora pač naučit cenit tisto kar ima, ne pa želeti si vedno več. In odraslega folka s takim dojemanjem je vedno manj, na žalost.

Chikitta, tisti post ki si ga citirala je bolj namenjen tistim našim dragim cosmopolitankam z motom "vedno je moški kriv".

Ja, problem je da večina še ni odraslih, in so potem "zmedeni ker ne vejo kaj si želijo".. da ne varaš, se moraš zadržat in mislit na zvezo in ne na tistole sexy ritko.. in koliko folka misliš da daje čemu drugemu prednost kot lastnem razvajanju in užitku? vedno manj, ja

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov