Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Moja mami smrči . Ampak je lepo poslušat, ker je od moje mami !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
PesjaAnka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: brežice
joj..men je to prov grozn. od malga sm mela neke probleme z nosnimi školjkami in sm skos dihala čez usta in sm pol ponoč smrčala..zdj sm bla pa pred kakim letom operirana pa tut žrelnico so mi odstranl..sam js baje da še kr smrčim kr nism navajena ponoč čez nos dihat(=
in me je kolegica posnela na mobitel pa sestra tut in so mi zavrtele pa sm misnla da so posnele kak ovce meketajo(= hehe
nvm..lubi ne smrči..zadnč sma pa pančala in mi tko nasledn dan pove da sm potegnla ene parkrat no ja(=
am..drgač pa spim ko top in ne slišm ponoč nč, tko da me ne mot nobeno smrčanje(=
in me je kolegica posnela na mobitel pa sestra tut in so mi zavrtele pa sm misnla da so posnele kak ovce meketajo(= hehe
nvm..lubi ne smrči..zadnč sma pa pančala in mi tko nasledn dan pove da sm potegnla ene parkrat no ja(=
am..drgač pa spim ko top in ne slišm ponoč nč, tko da me ne mot nobeno smrčanje(=
daj koLegica da te zaLižem
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Moj (hvalabogu) ne smrči. Pač pa to počne tip od cimre, tako da zna bit jako zanimivo kadar prespi pri nama.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- Tamaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2006
Sam jaz pa baje full smrčim - vsaj tako moj dragi pravi, ne vem, posnel me pa še ni!! Sam mu kr verjamem, ker se včasih še sama zbudim. Pa v otroštvu nisem nikol smrčala ne vem zakaj zdaj.
A ve kdo glede tiste operacije z laserjem (baje da je hitro konc vsega - neki ti z laserjem žgejo?!!)
A ve kdo glede tiste operacije z laserjem (baje da je hitro konc vsega - neki ti z laserjem žgejo?!!)
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Chica Guapa napisal/-a:Jst ne smrčim, mojga fotra se pa še vn iz hiše sliši
Hahhaha se podpišem pod tole Moj dragi pa kdaj pa kdaj tut smrči, ampak v mejah normale..če me pa moti,da kdaj ne morm spat ga pa "po nesreči" zbudim k se stisnem h njemu al mu pa dam lupčka
How blind can you get and still have eyes?
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest sm tiha k bubica ponoč lubi pa včasih kr mal zategne in nasploh se ga nekak bolj sliši k diha ... sam jest ga poj lepo mal za nos primem al pa obrnem pa je... ni lih panike no
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Sama ne smrčim, vem pa da je bil moj največji strah ko sem šla študirat kako cimro bom dobila pa če bo smrčala. Pa na srečo nobena ni, čerprav je ta prva večkrat govorila v spanju kar je blo včasih prav grozljivo.
Pa tako čudno je dihala, da se mi je včasih zdelo, da se ji sanja da sexa.
Pa tako čudno je dihala, da se mi je včasih zdelo, da se ji sanja da sexa.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
To sm jst gledala enkrat na tv-ju, ko so izvajal operacijo tega. Poteka tako, da ti z neko ful vročo iglo pritisnejo čist na koncu ust (oz. skor v grlu) tisti del, ki se premika med spanjem in povzroča smrčanje. Ker je igla vroča, se tisti del 'sežge' (fuuuuuj ), res ful grozn zgleda!!!!!! Baje obstajajo še druge metode odstranjevanja smrčanja, vendar so rekl, da je ta najbolj učinkovita.
Drgač gre men čist vsak zvok med spanjem ful na živce, od smrčanja, globokega dihanja, govorenja med spanjem, do nenehnega preobračanja po pojstli.... Jst res rabim tišino, ker drgač lahko vse do jutra gledam budna v strop.
Drgač gre men čist vsak zvok med spanjem ful na živce, od smrčanja, globokega dihanja, govorenja med spanjem, do nenehnega preobračanja po pojstli.... Jst res rabim tišino, ker drgač lahko vse do jutra gledam budna v strop.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz baje smrcim vsake tok casa ze od rojstva, baje je to neki povezan s tem da mam ful ozko celjust.
Mam pa tud vcas kr travme ce kdo spi v isti sobi..da bom zihr smrcala in mi je prov bedno to..sploh ce sm mal prehlajena al pa karkol.
Mam pa tud vcas kr travme ce kdo spi v isti sobi..da bom zihr smrcala in mi je prov bedno to..sploh ce sm mal prehlajena al pa karkol.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov