Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pikovita - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2005
hihi jst pa včasih mal potegnem če sm prehlajena al pa če slučajn preveč spijem (alkohola seveda)
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
-
Blooma - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
- Kraj: nekje...med oblaki
MUMI napisal/-a:Blooma napisal/-a:joj, jaz imam zadnje čase tako težavo, da tako trdno zaspim in pol začnem puščat čudne zvoke, kot da bi vzdihovala in potem začnem smrčat..v bistvu bolj kot smrčat, težko dihat...no vsaj tako pravi moj fant.
Včasih se kar slišim ko zamomljam, pol pa ne vem, če sem to sanjala al se je res dogajalo
Kr moteče je to, še posebej zato, ker...ne vem...očitno ne znam skoz nos dihat..
Kaj naj nardim? a naj kupim une obliže za na nos ki blažijo malo vse skupaj? ima kdo kakšno izkušnjo s temi?
Probaj spat na trebuhu
že probala na noben način ne rata....pa da bi blo vsaj smrčanje, samo tisto moje je neko čudno godrnjanje
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jest sm tud misnla, da ne smrčim, pol mi je pa cimra v študentu to mojo predstavo mal pokvarla, haha
Ampak bivši mi ni tega nikol reku, medtem, ko on je smrčal, sploh, če je spal na hrbtu. Ponavad, če sm ga slišala, sm ga malo dregnila, da se je predramil, obrnil in pol je blo ok.
Ampak bivši mi ni tega nikol reku, medtem, ko on je smrčal, sploh, če je spal na hrbtu. Ponavad, če sm ga slišala, sm ga malo dregnila, da se je predramil, obrnil in pol je blo ok.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
ne smrčim..sam če sm bolana...p učasih guvurim u spanyu...hehe
umiram.</3
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
HEHE....no jest ne da sam smrčim naglaaas.....jest še govorim, kounem, tulm,hodm,skačm,se igram...vse to v spanju
....mati me vcasih opazuje neki casa k ne more spat, pol gre kr dol k babi spat u 1. nadstropje....kt se u najinmu stanovanju povsod sliš kaj jest počnem .
to mi vsi pravjo k so že gdaj pr men prspal pa take mam baje ucasih....bol da ne povem.
Mati mi je oblubla, da me bo enkrat posnela med spanjem....si prov želim vidt ))))
....mati me vcasih opazuje neki casa k ne more spat, pol gre kr dol k babi spat u 1. nadstropje....kt se u najinmu stanovanju povsod sliš kaj jest počnem .
to mi vsi pravjo k so že gdaj pr men prspal pa take mam baje ucasih....bol da ne povem.
Mati mi je oblubla, da me bo enkrat posnela med spanjem....si prov želim vidt ))))
all day i dream about sex-adidas
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Draga skrivnostna, prosim odstrani smeška iz svojega podpisa, ker ni dovoljen!
Preberi si pravila foruma Cosmopolitan.si!
Za več informacij se obrni na vodstvo!
Lep pozdrav
PS: Se opravičujem, sam dons se mi pa res meša
Lep pozdrav
This too shall pass.
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
SIEENA napisal/-a:Draga skrivnostna, prosim odstrani smeška iz svojega podpisa, ker ni dovoljen!
Lep pozdrav
hehe...
no oprosti nism vedla
jest sm mislla da bo sam dvopičje pa zaklepaj ostau
all day i dream about sex-adidas
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
eh, mene osebno ne moti lih najbolj, razen če se res v nulo skoncentriraš na smrčanje bližnjega osebka.....drugače se pa itak baje da it po novem tut na neko operacijo proti smrčanju.....mislim, da je pred kratkim šel eden izmed mojih sorodnikov na ta poseg....baje, je blo tut govora o tem na viziti na POP tv....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov