Smrčanje [Združeni temi]

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali smrčite?

da
54
29%
ne
130
71%
Skupaj glasov : 184

Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 18. Jul. 2005 10:33

Moj nažalost smrči.Men gre to ful na živce. Dobro da ne smrči vsako noč ker pol jest nebi nič spala. Jest pa ne smrčim edino včasih kej povem.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 18. Jul. 2005 10:37

moj smrči kadar je res veliko dela in je ful zmatran. ponavad tut takrat ko zaspi na hrbtu, ga mal ruknem da se obrne pa je pol mir. za sebe pa ne vem, mi lubi nikoli ni nič reku.
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 26. Okt. 2005 2:57

Jst ne smrčim....mam pa kdaj pa kdaj kakšne napade smeha med spanejm :lol: .....moj pa smrči...občasno....ampak tko ravno prav, da me moti....tako ga občasno mal z roko potrpljam da neha, pol če ne pomaga mu nos zamašim,...če pa še to ne pomaga pol mu pa grozit začnem, da ga bom dol s pojstle vrgla :lol: in pol definitvno neha, k da bi me slušu :lol:
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tessa » 26. Okt. 2005 8:11

Jaz ne smrčim, moj pa tudi ne, mogoče se zgodi 2x na let, ko prideva iz kakšne dobre žurke.
Uporabniški avatar
Scooby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Scooby » 26. Okt. 2005 11:18

Tole smrčanje pa je ena veliko nadloga. Moj took smrči, da sploh ne vem več kaj nej nardim. Ni važn v kakšnem položaju spi, na hrbtu (takrat najbolj), na boku, na trebuhu.... Zmeri isto. Jst sm že čist obupala :?

pa tud men prav, da se bom navadla. Ja v enem letu se še nisem no.
Pa mam ene zamaške za v uho, pa je mejčkn bolš, sam jst ga vseen slišm. Kupila sm en sprej smrčin, ki naj bi blo proti smrčanju, pa je še slabš :roll:

Tako, da se velikrat nardi, da kadar sem pri njemu, sred noči ustanem in grem spat na kavč.

Mislm da je Boni omenila, da sta šla na preiskave pa k zdravniku. A lahko prosim mal več poveš, kam sta šla, operacija... ?!

Hvala

Pozdrav
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 26. Okt. 2005 11:45

Ali smrčite?
Včasih ziher. :D

Ali vaš partner smrči?
Včasih. :D

Vam gre to na živce ali ne?
Odvisno kako smrči. :lol:
Sem še od takrat k sem kot mejhna pr starših spala navajena, da vseen zaspim. Sam moj lubi pa neenakomerno smrči, to me pa ful nervira in pol je mal težje zaspat... :? :lol:

Kaj naredite?
Malo ga ruknem. :D

Drugač je pa tole anketno vprašanje kar nekaj in mamo tukej same lažnivce. Vsi kdaj smrčimo, lubice in lubčki moji! :wink: :wink:
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 26. Okt. 2005 12:13

Ali smrčite?
Lubi prav da včasih, ampak čist na izi. :oops:

Ali vaš partner smrči?
Ja

Vam gre to na živce ali ne?
Ne, ker ne smrči full, ampak čist mal. :D

Kaj naredite?
Nič.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 26. Okt. 2005 12:23

opium napisal/-a:če mi gre pa kej na jetra je pa to smrcanje. ni sans da zaspim ce kdo kje v blizini smrci...

:D ... enako tuki... še posebi mi pa para živce če kdo še piska zraven... tko k da ma zamašen nos npr :? ...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 26. Okt. 2005 13:45

pjotra napisal/-a:Ali smrčite? Ali vaš partner smrči? Vam gre to na živce ali ne? Kaj naredite?

Mene to ful toti...in če bo moja smrčala bo spala v kopalnici v banji...dokler se ne odvadi :D

Ma saj se hecam...sem bolj strpen...samo me moti res ja :roll:
mislim, če smrči tko da je simpatično,malo bolj naglas recimo še gre...samo da bi ga pa ful naglas...pa se raje ločim ali pa ne vem kaj naredim...vsaj spanec naj mi pusti, če že čez dan nimam mira pred njo! :yau:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Leksia » 26. Okt. 2005 13:54

od naju na srečo noben ne smrči...jaz imam že tako zelo rahel spanec, tako da bi me sigurno motilo, če bi
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 26. Okt. 2005 19:04

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 26. Okt. 2005 20:54

Zaenkrat še sama spim, sem se pa že znašla v situacijah ko je kdo tako smrčal da je blo neznosno........
Mene take stvari strašno motijo, sem si pa kupila čepke za ušesa tako da sem pripravljena na takšne situacije :D
Angels fall first...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 26. Okt. 2005 21:06

ok pr nama pa js smrčim oz. tko zloo globoko diham in hrkam in me on zafrkava in snema na mobitel in take. pa še sošolke me zafrkavajo. sam kaj jz morm - če bi vi slišal mojo matko kako tle zravn vleče dreto,pa še pol šli fotra obiskat v dnevno, k se ga pa itak sliš čez cel nadstropje,bi se pomojm čudl, če neb smrčala.
k bom starejša si bom šla pomojm operirat - tud moj stric si je
:roll:
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 26. Okt. 2005 23:27

men je pa najbl hecn k mi2 ne smrciva, sam najin kuza joooooj kok pa to smrci. Pol pa se macka spi na mojem povstru in mi prede v usesa.....kere melodije, vam povem
keep on smiling:)
oja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a oja » 27. Okt. 2005 19:39

jst ne smrčim...sm čist srečna da ne ne vem meni se po eni strani ne zdi ravno lepo če ženska smrči...vem da to ni nič takega samo en vem...ni mi všeč ampak ok..moj?? ja čvasih ampak res samo včasih..to je tako redko da vmes že pozabim kdaj je nazadnje:)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov