Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Moj nažalost smrči.Men gre to ful na živce. Dobro da ne smrči vsako noč ker pol jest nebi nič spala. Jest pa ne smrčim edino včasih kej povem.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst ne smrčim....mam pa kdaj pa kdaj kakšne napade smeha med spanejm .....moj pa smrči...občasno....ampak tko ravno prav, da me moti....tako ga občasno mal z roko potrpljam da neha, pol če ne pomaga mu nos zamašim,...če pa še to ne pomaga pol mu pa grozit začnem, da ga bom dol s pojstle vrgla in pol definitvno neha, k da bi me slušu
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Scooby - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tole smrčanje pa je ena veliko nadloga. Moj took smrči, da sploh ne vem več kaj nej nardim. Ni važn v kakšnem položaju spi, na hrbtu (takrat najbolj), na boku, na trebuhu.... Zmeri isto. Jst sm že čist obupala
pa tud men prav, da se bom navadla. Ja v enem letu se še nisem no.
Pa mam ene zamaške za v uho, pa je mejčkn bolš, sam jst ga vseen slišm. Kupila sm en sprej smrčin, ki naj bi blo proti smrčanju, pa je še slabš
Tako, da se velikrat nardi, da kadar sem pri njemu, sred noči ustanem in grem spat na kavč.
Mislm da je Boni omenila, da sta šla na preiskave pa k zdravniku. A lahko prosim mal več poveš, kam sta šla, operacija... ?!
Hvala
Pozdrav
pa tud men prav, da se bom navadla. Ja v enem letu se še nisem no.
Pa mam ene zamaške za v uho, pa je mejčkn bolš, sam jst ga vseen slišm. Kupila sm en sprej smrčin, ki naj bi blo proti smrčanju, pa je še slabš
Tako, da se velikrat nardi, da kadar sem pri njemu, sred noči ustanem in grem spat na kavč.
Mislm da je Boni omenila, da sta šla na preiskave pa k zdravniku. A lahko prosim mal več poveš, kam sta šla, operacija... ?!
Hvala
Pozdrav
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ali smrčite?
Včasih ziher.
Ali vaš partner smrči?
Včasih.
Vam gre to na živce ali ne?
Odvisno kako smrči.
Sem še od takrat k sem kot mejhna pr starših spala navajena, da vseen zaspim. Sam moj lubi pa neenakomerno smrči, to me pa ful nervira in pol je mal težje zaspat...
Kaj naredite?
Malo ga ruknem.
Drugač je pa tole anketno vprašanje kar nekaj in mamo tukej same lažnivce. Vsi kdaj smrčimo, lubice in lubčki moji!
Včasih ziher.
Ali vaš partner smrči?
Včasih.
Odvisno kako smrči.
Sem še od takrat k sem kot mejhna pr starših spala navajena, da vseen zaspim. Sam moj lubi pa neenakomerno smrči, to me pa ful nervira in pol je mal težje zaspat...
Kaj naredite?
Malo ga ruknem.
Drugač je pa tole anketno vprašanje kar nekaj in mamo tukej same lažnivce. Vsi kdaj smrčimo, lubice in lubčki moji!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Ali smrčite?
Lubi prav da včasih, ampak čist na izi.
Ali vaš partner smrči?
Ja
Ne, ker ne smrči full, ampak čist mal.
Kaj naredite?
Nič.
Lubi prav da včasih, ampak čist na izi.
Ali vaš partner smrči?
Ja
Ne, ker ne smrči full, ampak čist mal.
Kaj naredite?
Nič.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
pjotra napisal/-a:Ali smrčite? Ali vaš partner smrči? Vam gre to na živce ali ne? Kaj naredite?
Mene to ful toti...in če bo moja smrčala bo spala v kopalnici v banji...dokler se ne odvadi
Ma saj se hecam...sem bolj strpen...samo me moti res ja
mislim, če smrči tko da je simpatično,malo bolj naglas recimo še gre...samo da bi ga pa ful naglas...pa se raje ločim ali pa ne vem kaj naredim...vsaj spanec naj mi pusti, če že čez dan nimam mira pred njo!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Zaenkrat še sama spim, sem se pa že znašla v situacijah ko je kdo tako smrčal da je blo neznosno........
Mene take stvari strašno motijo, sem si pa kupila čepke za ušesa tako da sem pripravljena na takšne situacije
Mene take stvari strašno motijo, sem si pa kupila čepke za ušesa tako da sem pripravljena na takšne situacije
Angels fall first...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
ok pr nama pa js smrčim oz. tko zloo globoko diham in hrkam in me on zafrkava in snema na mobitel in take. pa še sošolke me zafrkavajo. sam kaj jz morm - če bi vi slišal mojo matko kako tle zravn vleče dreto,pa še pol šli fotra obiskat v dnevno, k se ga pa itak sliš čez cel nadstropje,bi se pomojm čudl, če neb smrčala.
k bom starejša si bom šla pomojm operirat - tud moj stric si je
k bom starejša si bom šla pomojm operirat - tud moj stric si je
- oja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2005
jst ne smrčim...sm čist srečna da ne ne vem meni se po eni strani ne zdi ravno lepo če ženska smrči...vem da to ni nič takega samo en vem...ni mi všeč ampak ok..moj?? ja čvasih ampak res samo včasih..to je tako redko da vmes že pozabim kdaj je nazadnje:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov