Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
moj res ful smrci, ampak sam tko kaksen mesec, potem ene tri stiri mesece ne, potem pa spet kaksen mesec...jaz sem tok zivcna, nenaspana, ponoci se zbujam, ga rukam, obracam, bozam, lupckam, ma use sorte sem ze probala, nic ne pomaga. Nakoncu sem tok zivcna, da mi gre ze na jok, hodim po stanovanju, gledam tv, ampak sem tooook zaspana, da ga grem zbudit, potem je tecen, ampak vsaj jaz lahko zaspim. Dokler me spet ne zbudi smrcanje zato pa zjutri ponavadi spim dlje od njega.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj kdaj smrči, ampak ni pretirano. če me moti, ga ruknem, pa je ponavadi potem ok.
sama sem pa tudi že smrčala, ko sem imela zamašen nos oz. sem bila prehlajena.
sama sem pa tudi že smrčala, ko sem imela zamašen nos oz. sem bila prehlajena.
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
ja, sem ena izmed tistih ki jih to ful moti. Moj namreč dostikrat smrči, sploh takrat ko kaj spije ali pa če je čez dan ful delav pa da je potem zmatran. Takrat mam jst nočne probleme, ker ga stalno rukam pa mu zamašim nos pa obračam... Saj se mi vedno opraviči, vem da ni zanalaš, pač, ne more s svoje kože, povsem razumljivo, ampak me včasih to tko moti da bi dobesedno se razp***ila. Sam kaj ko ne bi nič pomagalo, samo slabe volje bi bila oba. Problem je, ker jaz ne morem takoj zaspat ko se uležem, ampak mi traja to ene pol ure, njega pa zmanjka v dveh minutah, in v tem času ko jaz gledam v strop on že sladko sanja in SMRČI. no pol pa naj zaspim ali kaj???? grrr. ful me moti, samo kaj naj...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
čivava napisal/-a:ja, sem ena izmed tistih ki jih to ful moti. Moj namreč dostikrat smrči, sploh takrat ko kaj spije ali pa če je čez dan ful delav pa da je potem zmatran. Takrat mam jst nočne probleme, ker ga stalno rukam pa mu zamašim nos pa obračam... Saj se mi vedno opraviči, vem da ni zanalaš, pač, ne more s svoje kože, povsem razumljivo, ampak me včasih to tko moti da bi dobesedno se razp***ila. Sam kaj ko ne bi nič pomagalo, samo slabe volje bi bila oba. Problem je, ker jaz ne morem takoj zaspat ko se uležem, ampak mi traja to ene pol ure, njega pa zmanjka v dveh minutah, in v tem času ko jaz gledam v strop on že sladko sanja in SMRČI. no pol pa naj zaspim ali kaj???? grrr. ful me moti, samo kaj naj...
Pri meni je čist isto. Sam moj ponavadi smrči, ko je na hrbtu... ko na boku spi ni tak hudo. Sam jaz mam drugač full rahel spanec pa me moti vsaki zvok, tud glasno dihanje al če ura tik taka pa še najmanj eno uro rabm da zaspim, tak da sm ponavad pol celo noč živčna. Sm čudna vem... sam tak pač je. Sama pa drugač ne smrčim, no vsaj noben do zdaj mi še ni reko da sm kdaj.
Yada, yada, yada...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Mojemu izbrancu se večkrat med spanjem žal zgodi, da spusti kakšen neprijeten zvok... Največkrat je to takrat, ko sama še štejem ovčke, da bi lahko zaspala, on pa že sladko spi.
In takrat ne primem za vedro vode in mu ga zlijem, ne stisnem mu nosa, ne žgečkam s perescom, ne cukam za lase, ne zakričim na njegovo uho... (tako kot sem pred časom to delala mojemu tatu, ko je zasmrčal v dnevni sobi sredi belega dne)-
-ampak samo ruknem ga malo, ko se zbudi, mu potiho povem, da bi prosila, če je lahko bolj tiho, in stvar je rešena . A na žalost se včasih zgodi, da moram to na noč kar nekajkrat ponoviti...
In takrat ne primem za vedro vode in mu ga zlijem, ne stisnem mu nosa, ne žgečkam s perescom, ne cukam za lase, ne zakričim na njegovo uho... (tako kot sem pred časom to delala mojemu tatu, ko je zasmrčal v dnevni sobi sredi belega dne)-
-ampak samo ruknem ga malo, ko se zbudi, mu potiho povem, da bi prosila, če je lahko bolj tiho, in stvar je rešena . A na žalost se včasih zgodi, da moram to na noč kar nekajkrat ponoviti...
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Moj ne smrci pogosti,razen ce je res ful, ful utrujen..ampak ga mal "butnem", se obrne na drugo stran in je takoj bols..tk da s tem "hvalabogu" niam problemov... (sm jih pa mela pri bivsem..takrat bi ga pa najrajs skoz okno zabrisaala....ker mene to tk nervira,da adijo... )
- Gost
*LooBika* napisal/-a:Moj ne smrci pogosti,razen ce je res ful, ful utrujen..ampak ga mal "butnem", se obrne na drugo stran in je takoj bols..tk da s tem "hvalabogu" niam problemov... (sm jih pa mela pri bivsem..takrat bi ga pa najrajs skoz okno zabrisaala....ker mene to tk nervira,da adijo... )
Pa nisi v temi o pogostosti seksa pisala o tem, da vidva nista nikoli utrujena, niti po službi in fitnesu ne?
Midva ne smrčiva. No, jaz včasih, ampak mislim, da ni pretirano moteče, ker je redko.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
MsN napisal/-a:*LooBika* napisal/-a:Moj ne smrci pogosti,razen ce je res ful, ful utrujen..ampak ga mal "butnem", se obrne na drugo stran in je takoj bols..tk da s tem "hvalabogu" niam problemov... (sm jih pa mela pri bivsem..takrat bi ga pa najrajs skoz okno zabrisaala....ker mene to tk nervira,da adijo... )
Pa nisi v temi o pogostosti seksa pisala o tem, da vidva nista nikoli utrujena, niti po službi in fitnesu ne?
Midva ne smrčiva. No, jaz včasih, ampak mislim, da ni pretirano moteče, ker je redko.
pisala sem da nisva utrujena tolk da ne bi sexala..to sm pisala..mislim da bs mogla mal bol zacet brat poste, al pa se nehat spotikat ob takih postih..
-
mitkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
oh ja...moj tudi smrči občasno. in če jaz tisto noč bolj slabo spim, imava cele faite po postelji
ne sej ne...je pa res, da včasih me spravi tolk ob živce, da bi najrajši zajokala, zato ker ne pomaga nobeno božanje, butanje, tiščanje za nos, obračanje, lupčkanje, prigovarjanje, prošnja... neha za dve sekundi, takoj tretji vdih že spet zasmrči! edino včasih pomaga, če se stisne čist k meni obrnjen na bok in me močno objema...čeprav je neugoden položaj za spanje, je to pravi balzam
ne sej ne...je pa res, da včasih me spravi tolk ob živce, da bi najrajši zajokala, zato ker ne pomaga nobeno božanje, butanje, tiščanje za nos, obračanje, lupčkanje, prigovarjanje, prošnja... neha za dve sekundi, takoj tretji vdih že spet zasmrči! edino včasih pomaga, če se stisne čist k meni obrnjen na bok in me močno objema...čeprav je neugoden položaj za spanje, je to pravi balzam
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
obstaja.. zamaški za ušesa moj malo smrči, ampak nič pretresljivega. jaz tudi nekaj takšnega odvisno v katerem položaju spiva in še od veliko drugih dejavnikov. skratka, preživela bova
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kaj pa če ne prenašaš čepkov v ušesih? vsaj jaz jih ne, ker imam nek klavstrofobičen občutek
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov