Smrčanje [Združeni temi]

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali smrčite?

da
54
29%
ne
130
71%
Skupaj glasov : 184

Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 28. Apr. 2005 21:25

Hmm jst ne smrčim ... :wink: no vsaj ne da bi vedla ... še nikol mi ni noben tega reku ... tko da i guess not ... :D Moj lubi pa tut nikol ne smrči ... ga res še nism zalotla ... me bol glavno besedo pri govorjenju, momljanju, cmokljanju, premetavanju ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 28. Apr. 2005 21:52

Chica Guapa napisal/-a:Jst ne smrčim, mojga fotra se pa še vn iz hiše sliši :?

hehe ja pri nas je isto.moja mami skos jamra, da je to podn. za mojga lubija pa vem da smrči, ampak sam tko mal, morm ga mal dregnt, poj pa neha. :)
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 28. Apr. 2005 22:31

smrčim samo ko ne morem na nos normalno dihat , dragi pa ma tudi nekaj z sinusi narobe pa kdaj pa kdaj malo žaga :D no biggie :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 28. Apr. 2005 22:44

Moj foter včasih tudi tak smrči...Vem, ker včasih zaspi pred TV med kako tekmo pa tak :D Al pa enkrat smo bli nekje na dopustu in sem mogo spat v isti sobi, ker so ble vse postle v eni sobi...

Zasebe pa tak nevemo. Baje, da včasih malo :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 28. Apr. 2005 23:45

Sama ne smrčim ... če pa kdo drug smrči zravn mene, me sploh ne moti-če sm zaspana spim, pa tut če bojo sosedi vrtal u steno ipd :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 29. Apr. 2005 0:27

Ne smrcim.. me ni se nihce opozoril. Moj pa smrci.. ne sicer konkretno, ker ga se pred tem ruknem, da se obrne na drugo stran :)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 29. Apr. 2005 6:24

Zase ne vem, če smrčim, mi moj še ni nkol nč reku, drgač pa on smrči da se hiša trese pa še diha ful naglas :? , pa ponavad ne pomaga, tud če se obrne ........ :(
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 29. Apr. 2005 9:10

občasno smrčim, ponavad kadar sm prehlajena :D
drgač me pa moti če en zravn mene smrči :)
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 29. Apr. 2005 9:39

V življenju sem samo enkrat smrčala, ko sem bila neki ornk bolana in sem sama sebe zbujala :) Ja, to je pa moj lahek spanec.
Moj fotr žaga ko nor in tko ko Mark, sem mogla kar ene parkrat na dopustu spat v isti sobi kot on ... :< in lahko si mislte, da nism nč spala.

Fant pa škripa z zobmi - sicer tud diha ful na glas, občasno pa tudi zasmrči, samo me niti ne moti tok zlo kot pa to škripanje, me je kr strah. Ampak pol ga mal pobožam, pa neha :)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 29. Apr. 2005 9:48

manck napisal/-a:občasno smrčim, ponavad kadar sm prehlajena :D

Do zdaj so me samo 1krat opozorili na to, da sem ponoči smrčala, mislim, da je bilo v takem "prehlajenem" primeru. :) Drugače pa me ne moti, če kdo poleg mene smrči. Ponavadi je to moj lubi, pa se mi to zdi prav kjut... :) Se pa spomnim kar nekaj anekdot s smrčanjem. Enkrat sem zvečer gledala televizijo z mamo in bratrancem, ki je bil pri nas na počitnicah in sta oba zaspala med filmom, potem pa sem poslušala njun "koncert" in ju izmenično poskušala pripraviti do tega, da bi se premaknila in nehala smrčati. Po nekaj poskusih sem obupala in šla spat. :D
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 29. Apr. 2005 10:04

Menda ne smrčim. Smrči pa moj, takrat, ko ga malo preveč na zob da. :D In me zelooooooooooooo moti!!! Ga pol celo noč rukam.
Uporabniški avatar
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bunnyka » 29. Apr. 2005 10:07

Jaz menda tud neslisno spim :D Moj fant pa tolk manj neslisno, ga tud morm celo noc rukat..obrni se v ono stran, zai v ono, zai spet v ono..ah :evil: :bgdev:
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 29. Apr. 2005 10:51

Mislim, da ne smrcim. Moj pa malo, ce lezi na hrbtu ali pa ce je prehlajen,ga nezno obrnem na drugo stran....
Bivsi pa je hrgolil ful, jauuuu, lase bi si populila. Ful glasen, pa je rekel, da se bom ze navadila...mars! Sem mu usta in nos istocasno skupaj drzala, pa se ni zbudil...kr dalje...
No, saj je postal bivsi, je pa se vedno moj dober frend, zdaj se reziva...
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 29. Apr. 2005 10:52

Zelo malkrat smrčim, pa še takrat bi se lahko reklo da bolj naglas diham (to mi je lubi povedu)... ni tisoto žaganje.

Lubi je skos govoru da on pa nikol ne smrči, blablabla ... zadnič ponoč sm pa domov pršla in sm ga slišala da smrči, tko da sm takoj telefon uzela in ga posnela in mu zutri dala za poslušat ta moj "dokaz", on pa :eek: .... jst pa :lach:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Boni
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boni » 29. Apr. 2005 12:45

jz sama ne smrčim, ampak moj lubi pa tako smrči in sem ga tudi posnela.

ko sva šla na roglo za en teden sem prišla domov totalno nenaspana, ker sem spala po 3-4 ure na noč, ker sem se skoz zbujala.

Hvala bogu se zaveda da smrči in želi to odpraviti in se trenutno dogovarjava za operacijo, preglede pri zdravniku pa je že opravil. :razz:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]