Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Hmm jst ne smrčim ... no vsaj ne da bi vedla ... še nikol mi ni noben tega reku ... tko da i guess not ... Moj lubi pa tut nikol ne smrči ... ga res še nism zalotla ... me bol glavno besedo pri govorjenju, momljanju, cmokljanju, premetavanju ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Moj foter včasih tudi tak smrči...Vem, ker včasih zaspi pred TV med kako tekmo pa tak Al pa enkrat smo bli nekje na dopustu in sem mogo spat v isti sobi, ker so ble vse postle v eni sobi...
Zasebe pa tak nevemo. Baje, da včasih malo
Zasebe pa tak nevemo. Baje, da včasih malo
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Zase ne vem, če smrčim, mi moj še ni nkol nč reku, drgač pa on smrči da se hiša trese pa še diha ful naglas , pa ponavad ne pomaga, tud če se obrne ........
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
V življenju sem samo enkrat smrčala, ko sem bila neki ornk bolana in sem sama sebe zbujala Ja, to je pa moj lahek spanec.
Moj fotr žaga ko nor in tko ko Mark, sem mogla kar ene parkrat na dopustu spat v isti sobi kot on ... in lahko si mislte, da nism nč spala.
Fant pa škripa z zobmi - sicer tud diha ful na glas, občasno pa tudi zasmrči, samo me niti ne moti tok zlo kot pa to škripanje, me je kr strah. Ampak pol ga mal pobožam, pa neha
Moj fotr žaga ko nor in tko ko Mark, sem mogla kar ene parkrat na dopustu spat v isti sobi kot on ... in lahko si mislte, da nism nč spala.
Fant pa škripa z zobmi - sicer tud diha ful na glas, občasno pa tudi zasmrči, samo me niti ne moti tok zlo kot pa to škripanje, me je kr strah. Ampak pol ga mal pobožam, pa neha
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
manck napisal/-a:občasno smrčim, ponavad kadar sm prehlajena
Do zdaj so me samo 1krat opozorili na to, da sem ponoči smrčala, mislim, da je bilo v takem "prehlajenem" primeru. Drugače pa me ne moti, če kdo poleg mene smrči. Ponavadi je to moj lubi, pa se mi to zdi prav kjut... Se pa spomnim kar nekaj anekdot s smrčanjem. Enkrat sem zvečer gledala televizijo z mamo in bratrancem, ki je bil pri nas na počitnicah in sta oba zaspala med filmom, potem pa sem poslušala njun "koncert" in ju izmenično poskušala pripraviti do tega, da bi se premaknila in nehala smrčati. Po nekaj poskusih sem obupala in šla spat.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
Mislim, da ne smrcim. Moj pa malo, ce lezi na hrbtu ali pa ce je prehlajen,ga nezno obrnem na drugo stran....
Bivsi pa je hrgolil ful, jauuuu, lase bi si populila. Ful glasen, pa je rekel, da se bom ze navadila...mars! Sem mu usta in nos istocasno skupaj drzala, pa se ni zbudil...kr dalje...
No, saj je postal bivsi, je pa se vedno moj dober frend, zdaj se reziva...
Bivsi pa je hrgolil ful, jauuuu, lase bi si populila. Ful glasen, pa je rekel, da se bom ze navadila...mars! Sem mu usta in nos istocasno skupaj drzala, pa se ni zbudil...kr dalje...
No, saj je postal bivsi, je pa se vedno moj dober frend, zdaj se reziva...
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Zelo malkrat smrčim, pa še takrat bi se lahko reklo da bolj naglas diham (to mi je lubi povedu)... ni tisoto žaganje.
Lubi je skos govoru da on pa nikol ne smrči, blablabla ... zadnič ponoč sm pa domov pršla in sm ga slišala da smrči, tko da sm takoj telefon uzela in ga posnela in mu zutri dala za poslušat ta moj "dokaz", on pa .... jst pa
Lubi je skos govoru da on pa nikol ne smrči, blablabla ... zadnič ponoč sm pa domov pršla in sm ga slišala da smrči, tko da sm takoj telefon uzela in ga posnela in mu zutri dala za poslušat ta moj "dokaz", on pa .... jst pa
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- Boni
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2005
jz sama ne smrčim, ampak moj lubi pa tako smrči in sem ga tudi posnela.
ko sva šla na roglo za en teden sem prišla domov totalno nenaspana, ker sem spala po 3-4 ure na noč, ker sem se skoz zbujala.
Hvala bogu se zaveda da smrči in želi to odpraviti in se trenutno dogovarjava za operacijo, preglede pri zdravniku pa je že opravil.
ko sva šla na roglo za en teden sem prišla domov totalno nenaspana, ker sem spala po 3-4 ure na noč, ker sem se skoz zbujala.
Hvala bogu se zaveda da smrči in želi to odpraviti in se trenutno dogovarjava za operacijo, preglede pri zdravniku pa je že opravil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]