Smrčanje [Združeni temi]

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali smrčite?

da
54
29%
ne
130
71%
Skupaj glasov : 184

Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 02. Sep. 2007 17:36

baje da ne smrčim, vsaj moj partner tega ne ve sama pa prav tako ne... partner pa smrči in to fino fajn :x takrat ga malo zrukam, da se obrne na drugo stran... ka pa čem drucga nardit? lol
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 02. Sep. 2007 21:34

Ne smrčiva :D - edino če "pomotoma" zaspiva na hrbtu in pozabiva zapreti usta... Meni se kaj takega še ni zgodilo (vsaj ne da bi on to opazil), njemu pa celo enkrat pa sem ga takoj prevrnila na bok :) .
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 03. Sep. 2007 5:59

Moj smrči kadar je pjan, jst pa samo govorim/jamram/stokam.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 07. Nov. 2008 22:13

Iskreno povedano znam zažagat ponoči,pa tud on ni deleč od mene,sam jaz,ko me on s smrčanjem zbudi pozornost preusmerim drugam in zaspim nazaj.
:lol: danes ponoči sva mela štorijo,ki si jo bom za dolgo zapomnla.komedija!Okrog 5ih zjutraj sm čutla da vleče kovter izpod moje riti in vzema svojo blazino.To me je zbudlo in mi ni blo jasn kaj se dogaja.Pa sm ga vprašala kaj počne.Jezno je odvrnu,da na glas hrkam(smrčim)in da gre spat v drugo sobo.meni ni blo jasno kak je možno da tak na glas smrčim.P***a to pa je bla sramota,da sm fanta spojstle čist nevede nagnala :fight:
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Nov. 2008 22:24

Moj dragi je tud ta teden kr dost smrčal, ker je bil prehlajen...ampak je zdej že bolš, tko da upam, da ga bo tud smrčanje minilo... Ker če ne ga morm trikrat na noč zbudit, da se obrne na bok, ker niti slučajno ne morem zaspat nazaj... Da ne govorim o naši prinašalki, ki ma svojo postlco zravn najine...kadar ta začne smrčat, jo morš tud prov zbudit, da neha...pol te pa še gleda prov trapast :P ...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 08. Nov. 2008 10:24

Jojoj... smrčanje. Sovražim to! Moj smrči prav pogosto, zato ga tudi jaz vedno gnjavim, naj se obrne na bok. Popizdim usred noči. Čeprav uporabljam čepe za ušesa, vseeno ne "izolirajo" toliko, da ne bi nič slišala.

:evil:
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 08. Nov. 2008 16:42

moj ne smrči, jaz pa tudi ne :) pa tudi če on bi, dvomim da bi me to motilo, glede na to da imam res trden spanec :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 08. Nov. 2008 17:01

moj ucasih..pa ga nc ne premikam al pa budim, ker mene to sploh ne moti...
js pa tut baje, tk mal, vcasih...ups.. :D mislim pa da se to zgodi sam takrat ko mam mal poln nos, prehlad pa to
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 08. Nov. 2008 18:52

Moj ne smrči. Ne vem, če bi me motlo, da bi smrčau, ker sm smrčanja navajena od doma. Ata tolko glasno smrči, da ga slišim do moje sobe. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 08. Nov. 2008 22:19

moj smrci in me nic ne moti... vsaj vem, da je tukaj, ce se slucajno zbudim sredi noci... :)
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 09. Nov. 2008 11:48

Moj ne smrči, jz pa pogosto. ;D
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 09. Nov. 2008 15:56

jst nikoli ne smrcim, fant kar pogosto. ga pac rukam, dokler ne neha.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 09. Nov. 2008 16:00

Jaz tudi smrčim. Ne ravno pogosto. Včasih se zgodi, da samo sebe zbudim s smrčanjem. Moj tudi smrči, nekako toliko kot jaz. Takrat mu dam lupčka ali pa ga nežno ruknem. Malo spremeni položaj spanja in je že bolje...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 09. Nov. 2008 18:57

Moj pa grozn smrči, vse več in več. Drgač redko spiva skupaj, sam ko spiva sem prvo noč ponavad js zbujena, ker ne morem zaspat..drugo noč me pa sam zmanka...sploh nevem kaj nej mu nardim..smrči v kerem koli položaju, prej je samo ko je kej spiu, zdej pa vedno...Ponavad ležim, ga ruknem, pa se zbudi sam ga v parih minutah spet zmanka, js pa v tem času ne morem zaspat. včasih je tok glasen da me zbudi....proti jutru sm že tok živčna, da bi ga najraj sklofala :evil: sam nevem, al se bom js mogla navadt al bova pa ločen spala....nevem a obstaja še kej????
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 09. Nov. 2008 19:25

tanika* napisal/-a:Moj pa grozn smrči, vse več in več. Drgač redko spiva skupaj, sam ko spiva sem prvo noč ponavad js zbujena, ker ne morem zaspat..drugo noč me pa sam zmanka...sploh nevem kaj nej mu nardim..smrči v kerem koli položaju, prej je samo ko je kej spiu, zdej pa vedno...Ponavad ležim, ga ruknem, pa se zbudi sam ga v parih minutah spet zmanka, js pa v tem času ne morem zaspat. včasih je tok glasen da me zbudi....proti jutru sm že tok živčna, da bi ga najraj sklofala :evil: sam nevem, al se bom js mogla navadt al bova pa ločen spala....nevem a obstaja še kej????

Ne vem sicer, če deluje, samo sem videla po reklamah neki obliž za na nos, ki naj bi zmanjšal glasnost smrčanja. Mislim, da se bi moral dobiti v lekarnah.

Drugače pa: moj fant ne smrči. Enkrat samkrat je nekaj čisto potiho, pa ga niti nisem rukala, ker je bil takšen srček, da mi je bilo škoda,da bi ga zbudila. Jaz tudi ne smrčim, tako da oba kar dobro spiva. :cool:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov