Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Dagi napisal/-a:Pr men pa ni to problem... js pa ko enkrat zaspim pol spim dokler me budilka pokonc ne vrže, pa še pol se tepem sama s sabo da vstanem... Samo tisti okol mene ponavad težko spijo...
Točno tako.
Fantov običajno ni motlo, da "vlečem dreto" samo mi je pa ful nerodno ko pri komu prespim. Sej se trudim spat na trebuhu, samo se včasih obrnem ponoči. In še mene se ne da zbudit z rukanjem. Se je že zgodilo da so obupali nad mano in šli drugam spat. Tko da, a to greš najprej k osebnemu zdravniku? A kdo ve, če je operacija plačljiva in ali ima kakšne stranske učinke?
Sicer mi je pa vseno, kaj ljudje počnejo, ko spim - se ne pustim motit.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst ne smrčim..učas če sm prehlajena če ne morm normalno dihat..mam pa cimro k GROZNO smrči..res, ampk vedno to..tku se trudm da pred njo zaspim k drgač če ne me use mot pa jo pol kličm da se obrne..drgač mi je pa fant prnesu take čepke za ušesa pa sicr res nuca da ne slišš sam k ne morš s tistim zaspat zoprno je ja ni kej..sam se navadš nekak..k nimaš druge
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Združena tema
Ali vaši tipi smrčijo ali samo moj? Ponoči ne spim zaradi njega! Hočm da spiva skupaj sam kdaj res ne zdržim in grem v drugo sobo! Zdej je že mal bol sam na začetku ni nič smrču pol pa zmeraj več in več! Kaj naj nardim da bo utihnu za zmeraj!
Ali vaši tipi smrčijo ali samo moj? Ponoči ne spim zaradi njega! Hočm da spiva skupaj sam kdaj res ne zdržim in grem v drugo sobo! Zdej je že mal bol sam na začetku ni nič smrču pol pa zmeraj več in več! Kaj naj nardim da bo utihnu za zmeraj!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
čepke za ušesa si kupi.dobiš jih v vsaki lekarni.
raznorazna rukanja in brcanja vsajpo mojih izkušnjah ne pomagajo.čepke daš pa lepo v ušesa in že je okoli tebe nebeška tišina.
raznorazna rukanja in brcanja vsajpo mojih izkušnjah ne pomagajo.čepke daš pa lepo v ušesa in že je okoli tebe nebeška tišina.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*hox* napisal/-a:^^ Js sem nekje slišala, da je lahko dost nevarno če ga za nos primeš med tem ko smrči, tko da ne to delat.
A res, zakaj pa to?
Sj jest ga lih tok primem, da se zdrami pa obrne
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov