Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 199 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Ko moj kdaj tko čist mal smrči, ga js sicer ne upam vlečt za nos (ker sem nekje prebrala, da je lahko nevarno) in potem naglas (bolj kot ne) sama sebi govorim "joj no, js ne morm spat.. a lahko nehaš..". Dokler ga vsaj mal ne zbudim in pol reče "kaj?" se obrne na drugo stran in zaspančka naprej, hehe.
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Ne smrčim. Moj tudi ne.
Včasih pa smrči moja mami-če zaspi na hrbtu in mene to moti...pa potem malo pocmoklam (sj štekate kaj mislim, ane ) in se obrne in spi dalje...če pa to ne zaleže pa kar malo bolj na glas rečem: "dej že nehi smrčat!!!"
Včasih pa smrči moja mami-če zaspi na hrbtu in mene to moti...pa potem malo pocmoklam (sj štekate kaj mislim, ane ) in se obrne in spi dalje...če pa to ne zaleže pa kar malo bolj na glas rečem: "dej že nehi smrčat!!!"
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Pri meni na eni strani moj smrči, na drugi pa pes.. Včasih me prav zbudita in mi ne preostane drugega kot da ju začnem butat.. Potem vsaj nehata - vsaj za 5 minut..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Mi2 nikoli ne smrčiva... Potrjeno z vseh strani
Je pa moj enkrat spuščal neke čudne zvoke, pa sem mu potem nekaj rekla in se je prekotalil na drugo stran in potem je blo vse ok.
Je pa moj enkrat spuščal neke čudne zvoke, pa sem mu potem nekaj rekla in se je prekotalil na drugo stran in potem je blo vse ok.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Ravno včeraj mi je opisoval muke pretekle noči, ko je njegov cimer celotno noč presmrčal... S ponosom in zadovoljstvom me je preplavilo olajšanje in ugotovitev, da midva pa ne smrčiva - razen v zelo redkih primerih, ampak takrat se že pobutava, da spremeniva položaj...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Moj to občasno dela, večinoma krat preslišim k itq spim ku top, če pa ne, ga mal porukam in gremo dalje
Da bi jst smrčala. . . ne da bi vedla, niti še noben mi ni reku.
Da bi jst smrčala. . . ne da bi vedla, niti še noben mi ni reku.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
pri nama je pa tako, a oba smrčima osicr bolj, ampak mene ne moi, zaspim v sekundi in ko spim mi je vseeno če je kr potres on ma pa rahel spanec, tko da ko začnem al bol globoko dihat - malo smrčat - me poruka in zdaj že točno vem, ka to pomeni. Lepo se obrnem na bok in oba spima naprej
In love with live!!!
Prvi neprebran prispevek • 199 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov