Smrčanje [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bambi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2004
kar se mene tiče baje da ne smrčim(po zagotovilu dragega), on tudi ne edino če zaspi na hrbtu, pa še takrat ni ravno moteče.pogovarjala pa sem se že o tem kaj narediti če partner smrči, ponavadi pomaga če ga predramiš da se obrne v drug položaj pri enih pa enostavno nič.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst ne smrčim, mojga fotra se pa še vn iz hiše sliši 

HASTA LUEGO
- januška
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2005
ja pravi mož da smrčim, čeprav sem mislila da ne
pred leti ko sem bila otrok sem blazno smrčala, ko pa so mi odstranil mandlje in žrelnico se je to zaključilo in sem mislila da jaz tega ne počenjam.
moj mož mi je to dokazal tako, da me je posnel, kajti vedno sem se kregala čez njega in njegovo smrčanje, sedaj sem pa rajši tiho
pred leti ko sem bila otrok sem blazno smrčala, ko pa so mi odstranil mandlje in žrelnico se je to zaključilo in sem mislila da jaz tega ne počenjam.
moj mož mi je to dokazal tako, da me je posnel, kajti vedno sem se kregala čez njega in njegovo smrčanje, sedaj sem pa rajši tiho
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
januška napisal/-a:ja pravi mož da smrčim, čeprav sem mislila da ne
he he..v cem je ze finta? nekaj na koncu jezika se trese al kaj ?

-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Jaz sem bla tudi 100% da ne smrčim pa moj pravi, da kdaj pa kdaj malo potegnem, ampak baje redko. Tak da... Drugače pa zna on kar konkretno zasmrčat, ampak mene to ne moti, me skoraj bolj moti, če je tiho, ker takrat mislim, da ne spi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov