^^ valda. nekaterim tipom je pomembno da imajo bejbo lih toliko, da lahko recejo da jo imajo. Medtem pa spijo z drugimi, ali pa zurajo s svojimi prijatelji vsak vikend 2x...medtem ko ga njegova punca doma pridno caka. In nekatere bejbe za vse to vejo, pa se vseeno vztrajajo v takih vezah....jack pot za fante

(in potem se hvalijo drugim kok fajn punco majo

)
je kdo tukaj bil več let samski?
in da več let ni spoznala niti enega tipa, ki bi bil niti 5% odprt za kakršne koli obveznosti?
A lahko vprasam koliko so bili ti tipi stari?
Verjamem, da tipu pri npr. 22 ni lih do kaksnih obveznosti.
Poznam tipa, ki je star 30 in je se zdaj samski.....ze lepo vrsto let ni imel resnega razmerja in ocitno mu se zdaj ni do njega. Ko mu pa bo, bo pa sigurno hitro spoznal kako bejbo, se skupaj preselil z njo in jo napumpal. Po hitrem postopku...zdej, ce je to ql ali ne ne vem...vem, da jaz tako ne bi mogla...
Kar se pa tice skupnega zivljenja: jaz to vidim kot pomemben korak naprej v zvezi. Korak, ki mi dovoli, da v nulo spoznam svojega partnerja. Da vidim kako diha, kako funkcionira...
Pa se kup drugih prednosti je: noben drug ti ne smeta, lahko si cel vikend nag ce ti pase in se ti ni treba bat da te bo kak cimer zasacil

sexas lahko se kje drugje kot v spalnici, noben ti ne tezi, ce ni flet v nulo pospravljen...