Sivi lasje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zoya* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2006
punisher napisal/-a:*zoya* napisal/-a:men so sivi moški tako noro hudo šarmantni..ah..
drago kos, richard gere, richard dean anderson..ko so hudi
hja ... sam tu je govora o 20-letnikih ne pa 50+
he,he..
ah nima veze če se zna odraslo obnašat, ima kanček smisla za humor pa malce pridiha otroškosti..je moj popolni moški
"Stvari niso nikoli slabe, takšen je lahko le tvoj pogled nanje."
- Čebela19
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Glede na to, da si jaz sama pri sebi ze najdem kaksnega (pri prvem me je, priznam, skoraj kap), bi bilo malce glupo, da bi se mi to zdela pomanjkljivost pri tipu. Sicer pa so nekateri prav sarmantni s sivimi laski.
Za dežjem pride blato...
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Mam nekaj kolegov, ki so že prou fejst plešasti, mam pa tud nekaj takih, ki že imajo kak siv las. To zame ni nič presenetljivega, tudi pri 21.ne.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Ja pri tako mladih letih bi me mogoče motilo. Npr pri malo starejših, tko kot npr Plestenjak je prav sexi in šarmantno. Ti mi je pa všeč to da moškemu neko vrsto zrelosti. Tko kot more dober vinček neki let počivat, da je pol dobr, tko mora moški nekaj časa zoreti in dobiti sive laske, da je potem boljši. No pa ne govorim zdej da ima vse lase sive, tko malo za okus
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Ne, ne bi me motilo. Žal imam za svoja leta že kar nekaj sivih las (žal, vpliv genov). Ravno ugotavljam, da se bom morala začet počasi redno barvat. Drugače pa je bil moj ati pri starosti 30 let že čisto siv in sem tega navajena. Celo sexy mi je za videt (da nima res nobenega "barvnega" lasu vmes). Tako da me niti najmanj ne bi motilo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Moj je star 23 in ma že ful sivih las ampak me ne moti niti malo, pravzaprav se tudi meni zdi šarmanten in sexy zaradi tega
Worship me or walk away.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj ima tudi že par sivih las, ampak res za vzorec in je treba prav pogledati, da opaziš. Še pri sebi sem odkrila 2 ( ).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov