sestrin fant me je otipaval

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cassiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 14. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Cassiopeia » 18. Feb. 2013 20:24

Sem se odločila odpreti temo o tem, ker želim slišati še vaše mnenje, saj razen sestrinega in starševih pogledov na situacijo ne vem, ali sem jaz tista, ki preveč komplicira, ali ni z mojo reakcijo nič narobe.

Torej, zgodba je sledeča. Pred nekaj tedni smo šli ven s sestro in njenim fantom (zaročencem), s katerim imata otroka in živita zaenkrat še pri nas doma. Pridružil se nam je še en kolega kot ponavadi, a smo drugače prejšnja leta šli kdaj tudi samo mi trije ven - jaz, sestra in njen fant. Vedno smo se razumeli, nikoli ni bilo nobenega namiga z njegove strani, da bi mu bila všeč ali da bi bil neresen in hotel zabluziti (z mano ali katero koli drugo žensko, ki ni moja sestra). Oba sta stara okoli 30, tako da nista več neka "otroka", itak je pa to nekako samoumevno, če imata že sama otroka.

Kakorkoli že, šli smo ven in spili nekaj rund v razmaku 5 ur, nič več in nič manj kot ponavadi, kar je izgledalo tako, da smo bili vsi prisebni in se zavedali kaj smo govorili in počeli. Vmes smo tudi plesali in šli ven na zrak na cigaret, tako da smo še celo pokurili nekaj alkohola. Z gotovostjo lahko trdim, da sestrin fant ni bil pijan, ker sem ga že kdaj prej videla dejansko pijanega, tokrat pa je bil normalno opit.

Ko smo se peljali domov (cca. 15 min vožnje) smo bili kljub temu že vsi malce utrujeni in se je sestra usedla na sovoznikovem sedežu, jaz pa nisem imela izbire in sem zato pač sedla zadaj, prav tako sestrin fant. Med potjo sem zaspala, nakar me je zbudila roka sestrinega fanta med nogami, ki me je božala na tistem mestu. Od strahu sem se hitro odmaknila oz. nisem vedela kako odreagirati in sem v zadregi morala nekaj izustiti, da bi se izognila njegovi roki, ki sem jo v afektu seveda odmaknila in vprašala ali smo že doma. Sestra je odgovorila da še malo, in tako sem se obrnila proti oknu ter upala, da več ne ponovi.
Bila sem pretresena in šokirana glede tega kar se je ravnokar zgodilo, nisem pa pred sestro in kolegom hotela zganjati scene (čeprav zdaj razmišljam da bi lahko, z vso pravico).
Ko smo prispeli domov, sem hitro stekla v kuhinjo in ker je bil oče še pokonci, sem mu v joku razložila kaj se je zgodilo. Razumel me je in rekel, da se bomo drug dan po kosilu pogovorili o vsem skupaj. Potem sem se šla stuširat in umit zobe, nakar je vmes ugasnila luč v kopalnici. Vprašala sem če je sestra zunaj, pa se ni nihče oglasil, tako da sem že sklepala da ne more biti nihče drug kot on. Luč je nazaj prižgal in ta čas čakal zunaj. Ker ga nisem pričakovala ravno pred vrati, saj sem mislila da bo odšel ta čas v sobo in počakal tam, sem se seveda ustrašila, ko sem vstopila iz kopalnice in mu rekla samo odsoten "lahko noč", on pa je hotel oviti roke okoli mojega pasu, a sem se hitro izvlekla, preden bi do tega prišlo in še enkrat glasneje ponovila lahko noč.
Takega ga sploh nisem poznala, pa sva se prej večkrat kdaj srečala na poti na wc v pižamah, a ni kazal nobenega zanimanja zame, kar je logično, saj tudi če bi si bila oba všeč, ne bi imela nič z njim, če je skupaj z mojo sestro. Mene on sploh ne privlači, ni moj tip človeka, kvečjemu mi je prej antipatičen, a sem ga pač vedno tolerirala, ker je sestrin zaročenec, pa tudi po srcu mi je deloval dobra oseba. No, tisto noč sem se od strahu celo zaklenila v sobo! (tega nisem storila vse od časa pubertete, ko sem imela svoje trenutke in bila v svojem svetu)

Drug dan sva z očetom povedala kaj je bilo, vpričo sestre, ki je seveda planila v histeričen jok in mu rekla, naj zgine od hiše, ker ga noče več videti in da rabi nekaj časa zase ter mir pred vsemi nami. On je trdil, da je bil resnično pijan in priznal, da me je prijel za nogo (ne pa da me je tudi božal MED nogami), ker sem baje v ovinku padla nanj (??? sigurno bi sestra videla v avtu če bi me vrglo na njegovo stran) in me je hotel postaviti nazaj na mojo stran. Opravičil se je in razložil, da je taval zvečer po hiši, ker ni našel vrat sobe (še en wtf). :stupid: V obraz sem mu povedala, da laže, ne samo meni v oči, tudi vsem ostalim, ker vem, da ni bil pijan, saj smo prišli vsi normalno domov! Fant se je naslednji dan spakiral in začasno preselil nazaj k njegovim staršem.

Od takrat je samo tu in tam prišel na obisk zaradi otroka, sta pa s sestro nazaj skupaj - zaradi otroka seveda. :? Sestra mi je en dan celo rekla, da samo zato, ker je otipaval, še ne pomeni, da je pokvarjen, ker je bil pijan in ni vedel kaj počne (se pravi ima zdaj ta izgovor lahko na tapeti vsakič ko ga bo zaneslo??) ter da mu tokrat enkrat oprosti, saj v končni fazi ni prevaral (vse to so njene besede). :wall:

Sestrina odločitev, da se kmalu preseli z njim v stanovanje od njunega kolega, ki je začasno prosto, ker pri nas ne moreta več živeti (tako smo dorekli zaradi te čudne situacije), me je presenetila, saj sem mislila, da premore več samospoštovanja in ima lastno hrbtenico ter pogum skrbeti sama za otroka, kar pa še ne pomeni da bo celo življenje samska (kot se je bala že pred zvezo z njim, zdaj pa še toliko bolj - tipična nesigurnost okoli 30. leta). :roll: Vedno ko sem imela kakšen problem z bivšim fantom, ki ji ni bil po godu, mi je pametovala naj odidem vstran od njega, ker si zaslužim boljšega, prav tako ko sem se dobivala z enim, za katerega sem kasneje izvedela, da se je hkrati dobival še z drugimi. Seveda je imela prav in sem vesela, da sem imela ob sebi sestro, ki mi je odprla oči ob prvih izkušnjah s fanti, zaradi katerih zdaj hitreje ločim zrno od plevela, pa vendarle ... Zdaj pa je ravno ona ena tistih žensk, o katerih ni imela nikoli visokega mnenja, ker so se obesile ne prvega (na videz) resnega moškega in ker so bile že "toliko" stare, da bi si morale ustvariti družino, so ostale z njim četudi ni bil iskren in zvest. No, ravno TO se je zgodilo njej, a je še vedno tam - z njim. Celo spregovoriti si več ne upa o tem z mano, čeprav se drugače normalno pogovarjava, a o vsem drugem, samo o tem ne upa načeti teme. zakaj? Ker jo je sram. Ker je požrla stvar, katero je prej vsa leta govorila, da je ne bi. Zaveda se, da jo gledam drugače, čeprav se ne vtikujem v njeno zvezo, a vseeno bi ji imela pravico povedati (kot je ona meni nekoč), da si tega ne zasluži in da naj odide.

Kaj pa pravite ostali? Meni je vse skupaj prav grozno, nisem vedela, da je ta tip pokvarjen v dno duše (meni se to pač ne zdi majhna stvar). Čudno mi je tudi to, da je ona zdaj nazaj z njim in da ne bomo mogli več biti skupaj na kosilu, kjerkoli zunaj, na družinskih dogodkih ipd., ker ga jaz več ne želim videti (to sem povedala vpričo vseh) in si niti ne predstavljam, da bi bil del nas. Starša sta se strinjala, nista pa se vtikovala v njeno odločitev da bo nazaj z njim. Rekla sta samo, da zaradi tega dogodka on več ne more živeti pod našo streho in da lahko gresta na svoje.

Prav zagabil se mi je. :mad: Sestrina naivnost pa še bolj. Zanimivo se mi zdi, kako hitro človek "pozabi" na neko stvar, kot da se sploh ni zgodila, on pa ne pokaže niti kančka sramu! Včeraj je bil celo pri nas doma in pridem iz sobe, on pa meni povsem normalno pove "zdravo". Najraje bi mu vrgla nekaj v glavo in jima obema rekla, naj se mi več ne prikažeta pred očmi, ker tega preprosto ne moreš pozabiti. Ali je z mano kaj narobe in živim v napačnem času z mojim razmišljanjem?? :roll:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Feb. 2013 20:42

Hm..kompleksna situacija, ampaaak.. nič več tu ni na tebi. Ti si naredila svoje, povedala si resnico, oni pa so reagirali kakor so. Če se je tvoja sestra fantu odločila to odpustiti se ti nimaš pravice vtikati naprej v njene odločitve in še naprej silit v ta pogovor. Ona je z njim, ona ve dejstva in se je kljub temu odločila kakor se je želela. In enako velja glede njene odločitve pri temu, da se bo odselila. Vse kar lahko narediš, če se res počutiš tako grozno še vedno, je da se mirno usedeš s sestro in ji poveš, da te skrbi zanjo in da jo samo prosiš če še enkrat racionalno premisli o vsem skupaj, njega pa prosiš da se s tabo ne ukvarja, če te to moti. Drugače si ravnala pravilno in tudi tvoja jeza je razumljiva, samo sestrino življenje je pač njeno in sama sprejema odločitve s kom in kdaj bo nadaljevala življenje.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 18. Feb. 2013 20:46

Zdravo!
Tale situacija izgleda res grozna, a sem mnenja, da imaš veliko srečo, ker imaš podporo staršev in, ker imaš toliko poguma povedati kaj se je zgodilo brez dlake na jeziku. Mnogo huje bi bilo, če bi to držala v sebi in ne bi upala nobenemu povedat. Zdej to prase (lepši izraz težko najdem) vsaj ve pri čem je, in si lahko prepričana, da ne bo več poskušal pri tebi. Na tvojem mestu, če bi še kdaj kaj probal, direktno pokličem policijo in ga obtožim spolnega nadlegovanja, brez pardona. Ti res svetujem, da s takimi osebki nisi popustljiva, ker to so bolne osebe, ki potrebujejo zdravljenje oz. v najboljšem/slabšem primeru tudi zapor.

Imam tudi sam sestro in te razumem, da jo težko gledaš kako si komplicira življenje, nenazadnje sem skoraj prepričan, da bo tip to poskušal ponoviti, le z nekom drugim. Tako bo lahko sestra pr 31, ali pa pri 40 ostala sama z otrokom.. Ti si povedala svoje, starši svoje (svaka čast), na njej pa je kako si bo gradila življenje. Morda bi se še enkrat le poskusila resno pogovorit z njo in ji povedat, to kar si napisala, da je tip ni vreden in da tak prestopek ni nedolžen ter naj si ne zatiska oči pred resnico. Tukaj moraš biti stroga in jo zatret na kakršenkoli poskus opravičevanja njegovih dejanj v stilu "sej je samo enkratno šlatanje" :!:

Žal, če te ne bo poslušala je to njena stvar in njeno življenje, mnogokrat te bližnje osebe ne poslušajo, na koncu pa le spoznajo, da so imele hudo narobe.

To je kratek komentar na tvojo težavo, pa res še enkrat apeliram, da v primeru ponovitve kakšne take scene takoj pokličeš policijo in ga ovadiš, ne glede na sestro in vse. Na koncu ti bodo vsi hvaležni (pa tudi če ne! Taki prašiči si zaslužijo, da jih par kapsov v kibli močno prebuta!). Čao
Uporabniški avatar
Cassiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 14. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Cassiopeia » 18. Feb. 2013 20:47

Vem, razumem, da se ona odloča zase, sploh pa je čustveno vpletena in potem je tu še otrok (ki je po njenem najpomembnejši faktor zakaj ostaja z njim). Meni se zdi to žalostno. Tudi nerodno mi je spet načeti to temo, ker kot praviš tudi sama, to več ni v moji "domeni". Zdaj lahko le še opazujem z varne razdalje in upam, da on več ne bo ponovil (pri kateri drugi) te stvari, če pa bo, pa bo verjetno dobro skrival. :?

Žal mi je za sestro, ker sva si vedno vse zaupali, se razumele, zbijale fore na račun obupanih žensk, zdaj pa se mi zdi kot da je sama postala ta ženska. Čisto se je spremenila. Vse kar si poveva, so samo še neke splošne vsakdanje stvari. Zadnjič sem šla z njo po opravkih in sva zatem šle še na kavo, pa ni niti z besedico omenila ničesar v zvezi z njim ali njuno zvezo. Verjetno se je zavedno držala nazaj, ker je njega ali kakšen njun pogovor tako mimogrede vsaj enkrat omenila v eni uri. Zdaj pa se načrtno izogiba tej temi, ker ve, da bi jaz čudno odreagirala (predvsem neodobravajoče). :(

Mastermind, hvala tudi tebi za nasvet. Glede tega, če bi spet kaj poskušal pri meni (za kar sem skoraj prepričana, da se ne bo ponovilo) bi itak takoj urgirala, takrat strožje kot sem zdaj, ko jo je za moje pojme še dobro odnesel.
Oče je takrat, ko sem se mu zaupala, rekel, da se mu človek, ki karkoli poskuša pri svakinji, zdi "zrel" za tovrstno dejanje tudi pri svojem otroku - in sem se res malo zamislila česa vsega je takšna oseba sposobna. V končni fazi gre za neke vrste incest, saj bi bila/bova, če se poročita to leto, v sorodu. Me kar zmrazi ob misli, s kakšnim človekom bo vstopila v zakon.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4757
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 18. Feb. 2013 21:06

Na žalost je to res taka stvar, k bo zaznamovala vse tvoje prihodnje trenutke s sestro, njenimi otroci in njeno družino nasploh.. :? jaz bi ji na tvojem mestu povedala tisto, kar si nam odgovorila v drugem odstavku..potem pa glede na njen odgovor (predvsem če bi bil nesramen in obramben) preprosto poveš, da nočeš zaradi tega izgubiti stikov z njo in da želiš vseeno biti del njenega življenja. In če se bo res dokončno odločila, da svojega fanta ne zapusti, se boš ti preprosto morala prilagodit, če nočeš izgubit vsega v zvezi z njeno družino, kar prihaja. To seveda ne pomeni, da moraš zdaj njenega fanta sprejet spet, ampak da na to stvar poskušaš pozabit in ne pustiš, da pride med vaju s sestro. Njenemu fantu pa lahko tudi poveš, da boš imela z njim besedo zgolj in samo o dobrobiti svoje sestre in njenega otroka, o drugem pa naj s tabo ne komunicira in naj te pusti na miru, da boste lahko naprej normalno funkcioniral..
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2046
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 18. Feb. 2013 22:06

Po mojem tvoja sestra, Cassiopeia, sama v sebi čuti, da ni srečna, se počuti prevarano, da se sramuje svojega stanja in ne verjame partnerjevim patetičnim izgovorom in se vsaj na nekem nivoju zaveda, da s svojim početjem otroku prej škodi, kot koristi.

Jaz se bi poskušala z njo še enkrat odkrito pogovorit. Morda pa potrebuje ravno to - da ji da nekdo upanje, da bo vse okej (bo njen otrok srečen in ona ne bo sama), če tega moškega pusti. Ne vem ... vsaj to ji lahko poveš, kako se ti počutiš, da ti je žal vajinega odnosa, da te skrbi zanjo ... Če ste se samo enkrat pogovarjali o tem, ona dva se pa najbrž ves čas, ima on nanjo gotovo veliko večji vpliv, sem prepričana, da te odločitve, da ostane z njim in se z njim preseli na svoje, niso iskreno njene in z njimi ni pomirjena. To kaže že to, da ji je ob tebi nelagodno, da ga ob tebi ne omenja itd.

Sicer pa, kar se tipa tiče in če si ti ''čudna'' ker to tako dojemaš, kot dojemaš - ne, nisi čudna, tip je svinja brez primere in jaz bi ga prijavila že prvič.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 452
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 18. Feb. 2013 22:14

Za prijavo na policijo to sicer ni, se pa strinjam s predhodniki, da gre za tipa, ki ni drugega kot svinja (ne najdem drugega izraza, niti se mi ga ne da iskati). Če je to naredil že sedaj, ko nista še niti poročena, kaj bo šele pozneje. Pojdita spet kdaj na kavo, izberi timing, ki bo obema odgovarjal in se vama ne bo mudilo ter pojdita v nek manj obljuden lokal. To se mi zdi boljša izbira kot da načneš to temo doma, saj se bo doma morda počutila bolj "mogočno" in bo odreagirala burno, medtem ko v javnosti neke scene najbrž ne bo delala in se bo lažje v miru pogovorila. :)
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 18. Feb. 2013 22:33

Ni zrelo za policijo? Lepo te prosim, to je čisto spolno nadlegovanje oz. vsaj resen poskus le-tega. Če ne drugega, mu s prijavo na policijo narediš kartoteko in naslednjič bo desetkrat premislil preden bo poskusil kaj podobnega. Tele stvari se kar resno jemljejo..
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 452
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 18. Feb. 2013 23:20

No no, kaj bi pa rekla policiji? Sestrin fant jo je otipaval in zato naj sprožijo sodni postopek? Da ne bo nesporazuma ... Meni se njegovo dejanje ne zdi nedolžno, daleč od tega. Ga obsojam in bi na njenem mestu odreagirala popolnoma enako, morda bi nastopila še malce ostreje v tistem trenutku in tudi kasneje v družinski diskusiji. Dvomim pa, da policija jemlje take primere resno, ker bi se potem morali ukvarjati s primerom vsake punce, ki je doživela tak direkten pristop od tipa, ki je ne zanima (tukaj je sporno to, da je sestrin fant, ne vem pa, če je tudi zakonsko sporno). Ne vem kako take stvari potekajo v praksi, samo sklepam ... Lahko se motim.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 18. Feb. 2013 23:24

Cassiopeia napisal/-a: V končni fazi gre za neke vrste incest, saj bi bila/bova, če se poročita to leto, v sorodu. Me kar zmrazi ob misli, s kakšnim človekom bo vstopila v zakon.


No no, ne pretiravat oz. mešat pojmov, sorodstvo je lahko samo krvno, odnosi med sorodniki enega zakonca do drugega so zgolj svaštvo :wink: In to nikakor ne more biti incest, gre za povsem običajne osebe brez sorodstvene povezave :) Drugo pa je seveda, kako to pri sebi moralno dojemaš oz. kako na njih gledaš sam pri sebi (če recimo gledaš na svaka ali najboljšega prijatelja kot na brata, čeprav nima nobene veze s tem), drugače ni pa nobenih objektivnih zadržkov :) Ni malo situacij, ko se je kakšna oseba razšla s partnerjem in nato stopila v zvezo z njegovim bratom / sestro (ker sta se recimo vmes zaljubila), pač različne zgodbe se dogajajo.

Tale tvoja zgodba / situacija je pa neprijetna, se strinjam :? :? Samo da ne boste v družini prreveč prestrašeni oz. si delali še dodatnih skrbi, mislim da na podlagi povedanega (kar je itak že samo po sebi grozno), ni bojazni tudi glede incestov, pedofilstva (ti si verjetno odrasla ženska) itd... pač tip je slabega karakterja in manir z neustreznim odnosom (tudi) do zaročenke :/
Uporabniški avatar
Cassiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 14. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Cassiopeia » 19. Feb. 2013 10:07

Meni se glede policije prav tako zdi pretirano, glede incesta pa ne. Nisem mislila, da je to dejanje incest kot v krvnem sorodstvu, to vem da ni, a bi bila/bova kljub temu v sorodstvu in zato zna priti kdaj do tega pri njegovem otroku ali komurkoli v sorodstvu, ker se mi to, da si je (priseben!) upal to narediti meni, sestri njegove zaročenke, ne zdi majhna stvar, ki se jo da kar tako pozabiti in biti s tako osebo celo dalje skupaj. :?
Nismo s starši tega omenjali njemu ali komurkoli, samo na glas sva z očetom razmišljala in je omenil tudi to. Ni rekel, da je izključeno, ni pa tudi rekel, da je tega sigurno zmožen. In jaz se glede tega strinjam z očetom.

Ne delamo zdaj več nobenih skrbi, saj sem napisala, da se o tem več sploh ne pogovarjamo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 19. Feb. 2013 10:15

Verjetno je narobe ocenil moč tvoje pijanosti, ti si mu verjetno bla že dolgo huda, fantazija bit z mlajšo sestro sestro od punce je itak pri marsikomu verjetno malo prisotna in takrat je kdo ve zakaj nekaj probal in ni razumel tvojih znakov, da se ti zdi to popolnoma neprimerno.

Men se zdi čist mimo, da mu seka oprošča ampak pač pusti času čas. Čez čas bo razumela, da je naredla napako. Upaš lahko..
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 19. Feb. 2013 10:18

Če mal odmisliš sestro.

Kako si se pa ti počutila, ko te je otipaval, brez da bi si ti želala?
(če ni preveč intimno vprašanje)
Uporabniški avatar
Cassiopeia
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 42
Na forumu od: 14. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Cassiopeia » 19. Feb. 2013 10:26

Tudi meni se tako zdi. Zaigral je malo bolj pijanega kot je bil v resnici in upal na to, da sem jaz dejansko toliko pijana, da se ne bi dosti spomnila drug dan ali pa bila tiho o vsem skupaj. Če je dejansko mislil slednje, je več kot očitno, da se ne dela norca samo iz moje sestra, pač pa tudi mene ne spoštuje, ker je očitno imel v glavi neko bolano zamisel, o meni pa predstavo, da bom pijana za akcijo.
Vedno sva bila na neki varni razdalji oz. o tem sploh nisem razmišljala. Fant kot fant od sestre pač. Nikoli nisem čutila, da bi kazal kaj več naklonjenosti do mene. Družili smo se brez problema in dali skozi že kakšen bolj pijan žur kot je bil ta.
Dejstvo pa je, da sem lahko še tako pijana, kar sicer že dolgo nisem bila, pa ne zabluzim s komerkoli, ker imam nek stop v glavi tudi, ko res dosti spijem (pa naj bo to doma ali na morju). Z nekom, ki mi ni všeč in me ne pritegne tudi sicer, pa se sploh ne zapletam. Da bi ves moj spomin od tiste noči oz. jutra, če bi dejansko kaj imela, šel v maloro, pa bi morala biti res koma - to pa nisem nikoli. Iz tega pa lahko potegnem zaključek, da mora biti res pravi bolnik, da računa na to, da bom koma pijana, da bo lahko dobil še kje drugje kot pri svoji bodoči ženi. :stupid:

Slabo mi postane že samo, če kdo samo omeni njegovo družino, kaj šele, da ga vidim toliko da ne na pragu svoje sobe!

Kako sem se počutila, če bi odmislila sestro, se pravi če ga ne bi poznala na ta način (če prav razumem)? Brez čustev in nelagodno v vsakem primeru, saj mi ni niti simpatičen, kaj šele privlačen. Tudi v pogovoru mi deluje navaden "lolek" (ne vem kako se drugače izraziti). Ima sicer univ. izobrazbo in solidno službo, a mi deluje nekako neumno. Cel čas nekaj menca, včasih toliko da ne jeclja, ko pa nekaj popije (že od začetka ko se poznamo, ga poznam v tej luči), pa naenkrat dobi neko novo samozavest. Je eden takih tipov, ki so mi že na oko antipatični, od kretenj do načina govora ... Včasih zna izpasti tudi nekoliko arogantno, čeprav sestra tega začuda ne opazi (ne vem kam gleda). :?

Če pa vključim še to, da je sestrin zaročenec, pa se mi obrne že samo ob spominu na ta dogodek in na vse, kar vključuje njega.

Plus tega, če smo že pri tem, kako sem se počutila ob tem dogodku, naj omenim, da mi že sam pristop ni všeč (vem, da nekatere tako govorijo, ko pa se jim približa kakšen njim noro všeč tip, pa zablokirajo in spustijo kriterije ter zavore). Da si nekdo, tudi če bi mi bil vizualno všeč, upa kaj takega samo pijan, trezen pa ne zna pristopiti, se mi zdi še bolj gnila lastnost človeka.
Ne vem, verjetno živim v drugem času ali kaj jaz vem kaj ... Pri fantih, ki so mi bili do sedaj všeč, sem pričakovala nekoliko bolj izviren, predvsem pa spoštljiv pristop, kot v pijanem stanju prijeti žensko za mednožje. :roll:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 19. Feb. 2013 10:58

Nekak mam filing, še posebej, ker tak na dolgo in široko opisuješ, da iščeš izgovore pri sebi. Ne jih. Ti si to situacijo izvedla odlično in spoštljivo do same sebe in tvoje družine in tu se za tebe konča. Zdaj je poteza na sestri. Če ni slepa oz. si zatiska oči, kar si jih verjetno, ji je pokazal njegov pravi obraz s tem dejanjem. Srečne zveze je po moje pri njima več ali manj konec, razen, če bo sestra zelo spustila kriterij, kar pa ga že itak je.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov