Sanjska snubitev

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Maj. 2010 11:21

se strinjam....jaz bi tuttttt takoooo snubitevvvv (ko bo seveda čas za to :D )
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 22. Maj. 2010 14:10

No dej gremo zdej vse punce rezervirat počitnice v dvoje v Parizu :lach: Pa mogoče se nam pol kej takega uresniči :wink: :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 24. Maj. 2010 17:53

Joj, men so pa razni Parizi (pa razne Benetke, Bled) tko zlajnani, da prov ne bi hotla se kej tazga na Eifflu it. Bi pol rajš kake skalce/peščeno plažo, nekje na samem, sončni zahod ... čeprou ajde, to tut ni u nulo izvirno :P, ampak mi je lepše kot med maso nepoznanih ljudi.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Maj. 2010 8:58

No ja....res je Pariz pa plaže s sončnim zahodom, zlajnano v nulo....ampak hvala bogu da sem ženska in se bo z izvirnostjo glede snubitve mogu ubadat moj dragi :D in ne jaz...

.....pa da vidim, česa se bo domislil (nekoč) :twisted:
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 27. Maj. 2010 9:10

Midva sva se pa zmenila, da neke snubitve ne bi imela, ampak bi se šlo popolnoma za skupni dogovor, kdaj bi bila poroka. Itak se že sedaj malo okvirno pogovarjava o nekem časovnem planu kdaj bi se poročila (pa ne še tako kmalu), tako da dejansko že sedaj poteka dogovor. Mi je tako čisto vredu (čeprav se kakšne romantične snubitve ne bi branila :D ), mi je bolj važno, da bodo priprave na poroko potekale vredu (s čimmanj živci, napetosti itd.) ter seveda sam poročni dan, da bi bilo lepo. Vsaj meni je nekako sama snubitev v celotnem procesu na zadnjem mestu.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 27. Maj. 2010 13:42

Sem jo že doživela, in sicer lani na morju. Takoj ko sva prišla, sva znosila vso prtljago v apartma, se preoblekla kopalke in šla na plažo. Rekel mi je, da je nekaj pozabil v apartmaju in da gre iskat. Jaz sem vmes na pol zaspala. Ko je prišel nazaj mi je pokril oči, češ da mi bo nekaj pokazal. Peljal me je v majhen zalivček in ko mi je dovolil pogledat, sploh nisem vedela, kaj se dogaja. V kamenčke je narisal ogromen srček in ga okrasil z rdečimi srčki, na sredini je bila steklenica šampanjca in on se je ves tresel in držal v roki rdečo šatuljo. Sem rabila nekaj časa, da sem dojela. Prstan je prečudovit, z diamantkom :love: in ga nosim res samo za redke priložnosti.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Maj. 2010 13:47

Uf, perfection. :) Res super lepo. :)
It was forever..but it didnt last long..
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 27. Maj. 2010 13:50

Ja, res je bilo popolno. Potem, ko je bilo vse mimo, mi je povedal, kako se je bal, da ne bi kaj posumila in mi zato ni dovolil nositi prtljage v avto, ko sva pakirala :) Pa da se je ful bal za prstan, da ne bi na carini pogledali in komplicirali. :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Maj. 2010 13:53

Ja ma res..toj prov popolna snubitev meni, ne pa ajflovi stolpi pa romantična večerja.. :D no zrd mene mu še srčka pa to neb blo treba narest, je sam + to. :D Pomoje je moru prov smešno zgledat, ves bogi in prestrašen tist dan :D
It was forever..but it didnt last long..
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 27. Maj. 2010 13:58

Jaz sem ga samo gledala, kot en tepec in ga spraševala, kaj se tolk trese. Mogoče moja reakcija ni bila taka, kot si mnoge zamislijo, jok ali pa kaj drugega... Samo stala sem tam, gledala šatuljo in nikakor nisem mogla dojet kaj se dogaja.
Sem bila pa ful vesela, da je to izpeljal na morju. Oba ga namreč obožujeva-morje namreč :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Maj. 2010 14:04

Kako pa to, da zaročnega prstana ne nosiš ves čas?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 27. Maj. 2010 14:04

spice girl...ful lepo! :hearts: Čestitke!
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 27. Maj. 2010 14:20

Ker me je strah, da ga ne izgubim :D Mogoče malo beden razlog, sam vem, da je dal zanj malo premoženje, tako da ga dam na prst samo za posebne priložnosti.

Haley: hvala :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Maj. 2010 14:27

Aha. Saj, če bo meni kdo kdaj slučajno želel dat prstan, ga bom tudi raje imela na varnem, ker nakit, ki ni prišraufan name, zelo hitro izgubim :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Sep. 2013 15:53

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:43, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov