Sanjska snubitev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Joj, men so pa razni Parizi (pa razne Benetke, Bled) tko zlajnani, da prov ne bi hotla se kej tazga na Eifflu it. Bi pol rajš kake skalce/peščeno plažo, nekje na samem, sončni zahod ... čeprou ajde, to tut ni u nulo izvirno
, ampak mi je lepše kot med maso nepoznanih ljudi.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
Midva sva se pa zmenila, da neke snubitve ne bi imela, ampak bi se šlo popolnoma za skupni dogovor, kdaj bi bila poroka. Itak se že sedaj malo okvirno pogovarjava o nekem časovnem planu kdaj bi se poročila (pa ne še tako kmalu), tako da dejansko že sedaj poteka dogovor. Mi je tako čisto vredu (čeprav se kakšne romantične snubitve ne bi branila
), mi je bolj važno, da bodo priprave na poroko potekale vredu (s čimmanj živci, napetosti itd.) ter seveda sam poročni dan, da bi bilo lepo. Vsaj meni je nekako sama snubitev v celotnem procesu na zadnjem mestu.

- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Sem jo že doživela, in sicer lani na morju. Takoj ko sva prišla, sva znosila vso prtljago v apartma, se preoblekla kopalke in šla na plažo. Rekel mi je, da je nekaj pozabil v apartmaju in da gre iskat. Jaz sem vmes na pol zaspala. Ko je prišel nazaj mi je pokril oči, češ da mi bo nekaj pokazal. Peljal me je v majhen zalivček in ko mi je dovolil pogledat, sploh nisem vedela, kaj se dogaja. V kamenčke je narisal ogromen srček in ga okrasil z rdečimi srčki, na sredini je bila steklenica šampanjca in on se je ves tresel in držal v roki rdečo šatuljo. Sem rabila nekaj časa, da sem dojela. Prstan je prečudovit, z diamantkom
in ga nosim res samo za redke priložnosti.

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Uf, perfection.
Res super lepo. 

It was forever..but it didnt last long..
- spice girl
- Cosmofrik
Ja, res je bilo popolno. Potem, ko je bilo vse mimo, mi je povedal, kako se je bal, da ne bi kaj posumila in mi zato ni dovolil nositi prtljage v avto, ko sva pakirala
Pa da se je ful bal za prstan, da ne bi na carini pogledali in komplicirali. 

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja ma res..toj prov popolna snubitev meni, ne pa ajflovi stolpi pa romantična večerja..
no zrd mene mu še srčka pa to neb blo treba narest, je sam + to.
Pomoje je moru prov smešno zgledat, ves bogi in prestrašen tist dan 

It was forever..but it didnt last long..
- spice girl
- Cosmofrik
Jaz sem ga samo gledala, kot en tepec in ga spraševala, kaj se tolk trese. Mogoče moja reakcija ni bila taka, kot si mnoge zamislijo, jok ali pa kaj drugega... Samo stala sem tam, gledala šatuljo in nikakor nisem mogla dojet kaj se dogaja.
Sem bila pa ful vesela, da je to izpeljal na morju. Oba ga namreč obožujeva-morje namreč
Sem bila pa ful vesela, da je to izpeljal na morju. Oba ga namreč obožujeva-morje namreč

- spice girl
- Cosmofrik
Ker me je strah, da ga ne izgubim
Mogoče malo beden razlog, sam vem, da je dal zanj malo premoženje, tako da ga dam na prst samo za posebne priložnosti.
Haley: hvala

Haley: hvala

- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov