Sanjska snubitev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
morm rečt, da majo vaši fantje kar dobre ideje čestitke!
jaz si pa zaroke ne želim, ker bi mi bilo zelo smešno in neumestno če bi moj kr naenkrat uletu s prstanom jest bi tko nardila, da bi se obadva zmenila za poroko, brez nepotrebnih ceremonij in potem bi se lepo poročila na čimmanjši in čimkrajši poroki (najraje pa sploh ne)
jaz si pa zaroke ne želim, ker bi mi bilo zelo smešno in neumestno če bi moj kr naenkrat uletu s prstanom jest bi tko nardila, da bi se obadva zmenila za poroko, brez nepotrebnih ceremonij in potem bi se lepo poročila na čimmanjši in čimkrajši poroki (najraje pa sploh ne)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Men bi pa ful pomenilo da bi se to zgodlo na koncertu od kakšne meni priljubljene skupine...
In je enkrat debata na to v družbi nanesla, pa je moj slišu in reku da bi on tud stvar tko izpeljal, sam da bi bilo pač na njegovem koncertu.
Počas me bo strah hodit po njegovih koncertih (hec, še en čas ne pričakujem nč v to smer)
In je enkrat debata na to v družbi nanesla, pa je moj slišu in reku da bi on tud stvar tko izpeljal, sam da bi bilo pač na njegovem koncertu.
Počas me bo strah hodit po njegovih koncertih (hec, še en čas ne pričakujem nč v to smer)
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
- marjetiCCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Marichuy90 napisal/-a:Men se zdi ena boljših idej ta, da bi gledala recimo moj najljubši romantični film in da bi pol na koncu filma spremenil podnapise (seveda že prej) in napisal: _ime_ bi se poročila z mano? Hehe, to mam že kako leto v glavi, sploh ne vem od kje
hudo
js tud sanjarm o tem, da bo mal inovativen in kj splanirau.. pustmo se presenett
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kaj pa če te zasnubi v Parizu ampak nekje v svinjski ulici pri smetnjakih?
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hahah, ga zgrabiš pod roko in mu rečeš "tiho"! In skorej tečeta do eifflovga stolpa, tm ga brcneš v nogo da klecne in počepne, pogledaš okol vsa presenečena, zadihana in se zadereš "OOOo, dragi kako romantično, seveda se bom poročila s tabo!!!".
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov