Sanjska snubitev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Mogoče to, da pri zaroki sta kje sama, mogoče še kak romantičen trenutek, veš da bi si tvoj fant želi preživet svoje življenje s tabo... Se mi zdi to nek tak intimen trenutek samo za oba.
Pri poroki je pa ponavadi ceromonija, so povabljeni ljudje, pol priprave so lahko zelo stresne, pa še ugotoviš, da si eden želi take poroke, drugi spet drugačne... Se mi zdi, da se s tem razblini tista romantičnost in ponavadi se kdo hoče še kdo zraven vmešat pa ma kake svoje ideje.
Pri poroki je pa ponavadi ceromonija, so povabljeni ljudje, pol priprave so lahko zelo stresne, pa še ugotoviš, da si eden želi take poroke, drugi spet drugačne... Se mi zdi, da se s tem razblini tista romantičnost in ponavadi se kdo hoče še kdo zraven vmešat pa ma kake svoje ideje.
- luncca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2009
No mene je pa moj zaprosil teden dni nazaj na moj rojstni dan in sicer:
Par minut pred polnočjo je zginil v kopalnico in pride ven popolnoma nag, samo z mašnico na khmmm.... Js sem ležala v postli, ker sem že napol spala in ko sem ga zagledala me je skoraj pobralo od smeha. Potem je on na obeh kolenih prišel do mene na postlo in mi pokaže prstan. Potem pa pribije: Bi si ti vzela kakšno soboto, lahko tud sredo kej časa....
Ni bila nevem kakšna romantika ampak meni je bilo nekaj posebnega (seveda nobenemu v družini nesmem tega povedati) in seveda na njegov način. Če bi moj razmetaval z nekimi rožami in svečami vem, da nebi bil njegov način.
No sedaj pa počasi planirava poroko...
Par minut pred polnočjo je zginil v kopalnico in pride ven popolnoma nag, samo z mašnico na khmmm.... Js sem ležala v postli, ker sem že napol spala in ko sem ga zagledala me je skoraj pobralo od smeha. Potem je on na obeh kolenih prišel do mene na postlo in mi pokaže prstan. Potem pa pribije: Bi si ti vzela kakšno soboto, lahko tud sredo kej časa....
Ni bila nevem kakšna romantika ampak meni je bilo nekaj posebnega (seveda nobenemu v družini nesmem tega povedati) in seveda na njegov način. Če bi moj razmetaval z nekimi rožami in svečami vem, da nebi bil njegov način.
No sedaj pa počasi planirava poroko...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehehe, ful luštno , "bi mela kej časa kakšno soboto", srčkano.luncca napisal/-a:No mene je pa moj zaprosil teden dni nazaj na moj rojstni dan in sicer:
Pa srečno.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Men se zdi ena boljših idej ta, da bi gledala recimo moj najljubši romantični film in da bi pol na koncu filma spremenil podnapise (seveda že prej) in napisal: _ime_ bi se poročila z mano? Hehe, to mam že kako leto v glavi, sploh ne vem od kje
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Jaz pa sem dobila za božička zaročni prstan...sprva sem nekaj slutila, da bi lahko bilo nekaj v tej smeri...ampak sem pol na dreveščku našla darilo-uhane...ko sem si jih nadela, sem se itak šla pogledat v ogledalo, potem pa je bil naenkrat za mano..in mi je dal prstan in rekel..no to pa ni od božička..to je pa od mene...bi se poročila z mano?
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Js si ful zelim enkrat dozivet eno lepo, nepricakvano, romanticno snubitev... nocem da bi prslo do tega prek pogovora a la djva se poročit. Hočm da me presenet pa da je izvirno, ni nujno romantično, pa taužnt rož pa nevem česa... nvm, to mi je res nekej najlepšega
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
la HauteCouture napisal/-a:Men je pa tale snubitev tak všeč
http://www.youtube.com/watch?v=cL1B4N5d ... re=related
ok js sm jokala tukej na konc
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Hm, zdaj ko sem zasledila tole temo, prvič razmišljam o tem... Ko oz. če se bom kdaj poročila, bi mi bilo lepo, če me bo moj zasnubil na čisto preprost način, ki pa veliko pove in pomeni. Najlepše bi mi bilo, da bi mi posvetil kakšno pesem (je pianist ) in me potem vprašal. To bi se mi zdelo zelo lepo.
- cocostar.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2009
nekoč bi rada da me fant zasnubi saj se želim poročiti mlada ...bi blo lepo že to da sma na neki večerji ali na nekem kraju kjer bi bilo vse lepo..in me zasprosil za roko to je pomoje en velik korak za moškega in da to izvede je že veliko, seveda pa mora biti prisrčno in romantično
i don't like indefining myself, i just am...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
V_Rose_V napisal/-a:Jaz pa sem dobila za božička zaročni prstan...sprva sem nekaj slutila, da bi lahko bilo nekaj v tej smeri...ampak sem pol na dreveščku našla darilo-uhane...ko sem si jih nadela, sem se itak šla pogledat v ogledalo, potem pa je bil naenkrat za mano..in mi je dal prstan in rekel..no to pa ni od božička..to je pa od mene...bi se poročila z mano?
O ful lepo! Iskrene čestitke!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov