Sanjska snubitev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
To je pač še ena izmed ameriških pogruntavščin. Totalo cheesy.. Pa tudi na splošno naj bi bila poroka za res ožje, ožje člane, ne pa tako kot se dela danes vse na veliko, pa čimveč folka povabit, nek se vidi razkoš.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
sirova štručka napisal/-a:jaz sem svoje mnenje napisala na prejšnji strani in nobena še ni rekla, da bi želela javno zaroko, tako, da nisi ravno v manjšini
Sicer pa vsa čast tem ženskam, glede na to, da od moških, ki kaj tako egoističnega storijo, ni drugega kot za bežat. Ali pa jih s čim po glavi mahnit
Tole je blo zadnjič na koncu odmevov .
Ja, js si tudi ne bi želela česa tako javnega.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Okej ... to je pa res zgrešeno ... ravno toliko je za bežat od takih žensk. Če ne še bolj ... a normalen: "Ugh, hvala, premislila bom!'' ni dovolj? A je treba res ponižat nekoga do take mere? Okej, mogoče ni najboljši način snubitve, ampak vseeno ni treba potem ponižat človeka, do katerega naj bi čutil ljubezen ...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni tud ni ta rompom všeč.
ampak se mi pa zdi, da moški, če se že namerava poročit z dotično žensko, ve vsaj toliko ali so ji taki šovi všeč ali ne. ni vsak za vse. eni bi zbežali, enim se pa fajn zdi. in če je ženska tip človeka, ki bi ji bilo kaj takega kul, se mi zdi res lepo, da se moški potrudi in vse to zorganizira. konec koncev je vloženega ogromno enega truda in planiranja v vso to ceremonijo.
ampak se mi pa zdi, da moški, če se že namerava poročit z dotično žensko, ve vsaj toliko ali so ji taki šovi všeč ali ne. ni vsak za vse. eni bi zbežali, enim se pa fajn zdi. in če je ženska tip človeka, ki bi ji bilo kaj takega kul, se mi zdi res lepo, da se moški potrudi in vse to zorganizira. konec koncev je vloženega ogromno enega truda in planiranja v vso to ceremonijo.
Vsak raj ima svojo kačo.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Sirova: Nisem rekla, da ji mora biti všeč. Ampak mogoče lahko pa tudi ona vidi njegov trud, željo, da jo bi presenetil, da bi ji pokazal, da je ponosen nanjo, da je on tisti, ki ga je izbrala, ker si je vse življenje želel prav takšno osebo ob sebi, mogoče misli, da jo bo s tem počastil, mogoče sta celo gledala kdaj film, v katerem je bila takšna zaroka in ji je bilo všeč, pa mogoče ne ve, da ji v resnici ni ...
Kako lahko rečeš, da vsak moški, ki zasnubi na ta način misli le nase in je grozna oseba in egoist in ne vem kaj še vse ... WTF? In ja: nevljudno je zbežat stran, tudi če ti ni všeč, lahko vljudno rečeš, da boš premislila.
Se pa najbolj strinjam s tem, da bi naj moški svojo žensko poznal in vedel, kaj ji bo všeč, zgrešeno je, da ne vedo. Ampak iskreno zelo dvomim, da moški želijo iz zaroke naredit zgolj šov, ki jih prikazuje kot najboljše moške na svetu ...
Kako lahko rečeš, da vsak moški, ki zasnubi na ta način misli le nase in je grozna oseba in egoist in ne vem kaj še vse ... WTF? In ja: nevljudno je zbežat stran, tudi če ti ni všeč, lahko vljudno rečeš, da boš premislila.
Se pa najbolj strinjam s tem, da bi naj moški svojo žensko poznal in vedel, kaj ji bo všeč, zgrešeno je, da ne vedo. Ampak iskreno zelo dvomim, da moški želijo iz zaroke naredit zgolj šov, ki jih prikazuje kot najboljše moške na svetu ...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A sm js edini sucker za taksne pocukrane stvari? meni so pa ful simpaticne taksne akcije seveda v primeru, da tip entolko pozna svojo punco in njene zelje, plane, itd..
Se pa strinjam z Abby, tudi ce je tisti video fake, je reakcija te punce popolnoma pretirana in neprimerna. Seveda je 'kriv' tudi tip, ki svoje izbranke ne pozna dovolj, da bi vedel da ni za taksne cirkuse.. ampak please, da ga je treba po glavi lopnit pred vsemi? entolko samokontrole pa bi clovek se lahko imel..
Se pa strinjam z Abby, tudi ce je tisti video fake, je reakcija te punce popolnoma pretirana in neprimerna. Seveda je 'kriv' tudi tip, ki svoje izbranke ne pozna dovolj, da bi vedel da ni za taksne cirkuse.. ampak please, da ga je treba po glavi lopnit pred vsemi? entolko samokontrole pa bi clovek se lahko imel..
-
Inaa** - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2013
če bi men moj kaj tazga naredu, ga pomojem samo klofnem okrog glave pa zbežim v joku stran samo saj mislim da ve, da ne maram biti izpostavljena v javnosti.. upam bi bila zelo vesela kakšne zasebne in romantične zaroke, v domačem okolju, ali pa na kakšnem mestu kjer mava kakšne super skupne spomine. ali pa da bi se skupno zmenila, da bi se poročila, tudi to bi mi blo všeč
You make me smile, please stay for a while
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Inaa** napisal/-a:če bi men moj kaj tazga naredu, ga pomojem samo klofnem okrog glave pa zbežim v joku stran
Jaz ga klofnila lih ne bi, bi pa uporabila tistih par trenutkov, ki bi jih lahko za klofuto, da toliko prej stečem stran in se ne ustavim dokler nisem popolnoma sama.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Sam je pa treba priznat, da je treba velik poguma za tkole zaprosit. Ne predstavljam si pa kako zelo si osramočen, če te punca zavrne. Groza, prava nočna mora.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]