Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 208 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
V nekem obdobju (imela tipa) sem se precej pogosto samozadovoljevala, tud vsak dan.
Pa nevem, jst tiste "fizične" potrebe po tem niti ne čutim (kako to sploh zgleda ), jst si jo "vržem na prst" zato, da bom doživela orgazem in z njim tiste božanske občutke, v katerim tako uživam.
Zdej pa niti ne tolk pogosto, ker se tud spomnim ne, mogoče kdaj zvečer v postelji..
Pa nevem, jst tiste "fizične" potrebe po tem niti ne čutim (kako to sploh zgleda ), jst si jo "vržem na prst" zato, da bom doživela orgazem in z njim tiste božanske občutke, v katerim tako uživam.
Zdej pa niti ne tolk pogosto, ker se tud spomnim ne, mogoče kdaj zvečer v postelji..
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst se tud velikokrat sama..tko zvečer, ko sem že v postli
Pa ne zato, ker bi čutila eno grozno potrebo, ampak zaradi občutka, ko doživim orgazem..Iz želje po tem občutku bolj kot iz potrebe, se mi zdi..al je to potreba Ma, kaj vem..
Pa ne zato, ker bi čutila eno grozno potrebo, ampak zaradi občutka, ko doživim orgazem..Iz želje po tem občutku bolj kot iz potrebe, se mi zdi..al je to potreba Ma, kaj vem..
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Potreba, odvisnost,...
Po moje bi se dalo debatirat o tem.
Po moje bi se dalo debatirat o tem.
- lady_dream
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
to mislm da je čist normalna stvar vsakega zemljana.Seveda povprimem tudi za moj najljubši organ.zelo redko, vendar ko zagrabi zagrabi...Takrat je treba napetost sprostit...Če ni fanta zraven, se morm pač sama znajt..
****I want to be just like barbie..that bitch has everything....****
- magic woman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: celje
ja to ni nič slabga...včasih pač paše da se sam mal obdelaš
sem kar sem in to sem!
Prvi neprebran prispevek • 208 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14