Samozadovoljevanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
No potem pa mogoče tema Punce, ali se samo.... 

- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
wannabe napisal/-a:Dr.Tom napisal/-a:wannabe napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=2924&highlight=samozadovoljevanje
Ampak tam je bilo govora o moških, tukaj je predvsem za ženske, ker na tistem postu nisem dobil željenega odgovora.
Ciao!
sej vseen, je pa tema o samozadovoljevanju, in lahko daš sam novo uprašanje ne pa celo temo...
whatever...
Uuu, cela štala A NE wannabe?

Ampak slikco maš pa dobro ni kej :runterdrueck:
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Jao kok vi težite s tem temam pa kva use je že blo pa ne skoz enih novih tem odpirat pa blablablabla... A ni to forum? A hočte met sam tri teme pa pr vsaki 100 postov a kaj? Doh!
No, jst se samozadovoljujem pa če mam fanta al pa ne. Če mi paše mi pač paše

- Dr.Tom
- Komunikatorka
marakeech napisal/-a:Jao kok vi težite s tem temam pa kva use je že blo pa ne skoz enih novih tem odpirat pa blablablabla... A ni to forum? A hočte met sam tri teme pa pr vsaki 100 postov a kaj? Doh!
Še ena tečka se nam je pridružila

Glede tvojega samozadovoljevanja mi je pa všeč

Od vsega me najbolj čudi to, ko nekatere povedo, da kadar so brez tipa se ne samozadovoljujejo, kadar so pa z njim pa sexajo, kar pomeni, da nimajo potreb po tem, sexajo pa le zaradi tipa kot brezplačna prostovoljna radodajka (da se lepše izrazim)

Zadnjič spremenil Dr.Tom, dne 12. Jan. 2006 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz mam pa eno vprašanje.
A če mate tipa se vsaj manjkrat samozadovoljujete? Npr. da je on en dan pr teb in pač seksata, a pol se ko gre še ist dan sama samozadovoljuješ, ker to ni isto al kaj?
Ne vem no, men to ni čist logično. Štekam, da pač če si že prej to delala vsak dan pol delaš to tist dan, ko pa tipa ni.
Sam jaz npr. sem mela večjo potrebo po tem, ko nisem mela tipa. Takrat pride do večih fantazij in pomanjkanja nečesa. Vsaj pr men...
Sicer je pa res, da tega tut prej nisem delala ravno vsak dan, razen občasno, ko je prišlo do kakšnih določenih čustvenih obdobij. To je po moje vse odvisno od tvoje buče in tega kaj se not kuha.

A če mate tipa se vsaj manjkrat samozadovoljujete? Npr. da je on en dan pr teb in pač seksata, a pol se ko gre še ist dan sama samozadovoljuješ, ker to ni isto al kaj?

Ne vem no, men to ni čist logično. Štekam, da pač če si že prej to delala vsak dan pol delaš to tist dan, ko pa tipa ni.

Sam jaz npr. sem mela večjo potrebo po tem, ko nisem mela tipa. Takrat pride do večih fantazij in pomanjkanja nečesa. Vsaj pr men...

Sicer je pa res, da tega tut prej nisem delala ravno vsak dan, razen občasno, ko je prišlo do kakšnih določenih čustvenih obdobij. To je po moje vse odvisno od tvoje buče in tega kaj se not kuha.

- Dr.Tom
- Komunikatorka
marakeech napisal/-a:Ja, Dr.Tom, se strinjam. A kr kadar si sam nis nikol potreben, če maš pa tipa te pa kr naenkrat meče. Mogoče pa sam ne upajo povedat
Ne, ni fora v tem, da ne upajo povedat, internet je ipak najbolj anonimna zadeva, kjer se res nima nihče česa bat. Mislim, da so takšne ženske tudi v sexu bolj tko za prvo silo, seveda spet odvisno kaj je tipu všeč, kaj ga zadovoljuje. Nekateri so zelo preprosti in sexajo, ker je tako zapisano v človeški vrsti, da pač moramo, da je to nejaj normalnega, da ne iztopamo od družbe

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ne boš ti men zdaj reku, da sem jaz slaba v postli zato, ker nisem psiho-samozadovoljevalka.
Pa tut ne boš mi reku, da seksam s tipom sam zato, da njemu ustrežem, ker nimam dildota v roki drugač vsak dan.
Sam posplošujete, to je k ena bolezen k se širi po tem forumu.

Pa tut ne boš mi reku, da seksam s tipom sam zato, da njemu ustrežem, ker nimam dildota v roki drugač vsak dan.

-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
kaj to je zdj name letel? očitno me nisi dobr razumel,al pa sem js nerazumljivo zapisala??Dr.Tom napisal/-a:marakeech napisal/-a:Jao kok vi težite s tem temam pa kva use je že blo pa ne skoz enih novih tem odpirat pa blablablabla... A ni to forum? A hočte met sam tri teme pa pr vsaki 100 postov a kaj? Doh!
Še ena tečka se nam je pridružila![]()
Glede tvojega samozadovoljevanja mi je pa všeč![]()
Od vsega me najbolj čudi to, ko nekatere povedo, da kadar so brez tipa se ne samozadovoljujejo, kadar so pa z njim pa sexajo, kar pomeni, da nimajo potreb po tem, sexajo pa le zaradi tipa kot brezplačna prostovoljna radodajka (da se lepše izrazim)
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
Applebitecc napisal/-a:Jaz mam pa eno vprašanje.![]()
A če mate tipa se vsaj manjkrat samozadovoljujete? Npr. da je on en dan pr teb in pač seksata, a pol se ko gre še ist dan sama samozadovoljuješ, ker to ni isto al kaj?![]()
Ne vem no, men to ni čist logično. Štekam, da pač če si že prej to delala vsak dan pol delaš to tist dan, ko pa tipa ni.![]()
Mislim, da je tvoje početje povsem nekaj normalnega.
Pri nekaterih se enostavno nikoli ne kuha, zato lahko vedno pričakujemo hladen obrok

Nekatere začnejo dojemat, da jo imajo šele, ko jim to tip pokaže zakaj se uporablja, tam pri 24 letih in še kasneje, odvisno.
Mnogo deklet je takšnih, da nimajo potrebe po tem tudi, ko imajo tipe, če si zaželi mu pač dajo, mine 5 - 10 minut, končajo in se obrnejo stran.
Osebno sem poznal nekaj takšnih kolegic

- Dr.Tom
- Komunikatorka
Applebitecc napisal/-a:Ne boš ti men zdaj reku, da sem jaz slaba v postli zato, ker nisem psiho-samozadovoljevalka.![]()
Pa tut ne boš mi reku, da seksam s tipom sam zato, da njemu ustrežem, ker nimam dildota v roki drugač vsak dan.![]()
![]()
![]()
Kaj naj ti povem, spet en velik

- Dr.Tom
- Komunikatorka
pupica20 napisal/-a:kaj to je zdj name letel? očitno me nisi dobr razumel,al pa sem js nerazumljivo zapisala??Dr.Tom napisal/-a:marakeech napisal/-a:Jao kok vi težite s tem temam pa kva use je že blo pa ne skoz enih novih tem odpirat pa blablablabla... A ni to forum? A hočte met sam tri teme pa pr vsaki 100 postov a kaj? Doh!
Še ena tečka se nam je pridružila![]()
Glede tvojega samozadovoljevanja mi je pa všeč![]()
KDO SI PA TI? KAR NA LEPEM SI SE POJAVILA?
TUDI TI SLABO OPAZUJEŠ KAJ JE KOMU KAJ NAMENJENO. TREBA MAL BOLJ PREBRAT.
LEPO SE VIDI, DA SE JE MAJČKENO PRITOŽILA GOSPODIČNA V ZELENEM - marakeech

- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Ja no, sej na žalost tut jaz poznam precej takih.
Pa moj ime je marsikje naveden in kar precej slikc maš na forumu.
Da ne govorim o tem, da me je marsikdo spoznal osebno na zadnjem cosmo mitingu oz. me kje drugje videl.

Pa moj ime je marsikje naveden in kar precej slikc maš na forumu.

Da ne govorim o tem, da me je marsikdo spoznal osebno na zadnjem cosmo mitingu oz. me kje drugje videl.

- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Če ne bi imela tipa bi se itak...sam trenutno ni potrebe po tem 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov