Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
midva greva na morje že drugo leto skupaj. prvo leto ko sva začela hodit, je pa prišel on dol s prijateljem, jaz sem bila na morju pa s sestro.
ne predstavljam si, da bi šel on sam na morje s prijetelji. vem,da niti nima take želje. ne bi mu oporekala, najlepše mi pa tisti teden verjetno ne bi bilo.
na morje hodiva sama, za naslenje leto pa načrtujeva daljše potovanje s prijatelji. skupaj.
ne predstavljam si, da bi šel on sam na morje s prijetelji. vem,da niti nima take želje. ne bi mu oporekala, najlepše mi pa tisti teden verjetno ne bi bilo.
na morje hodiva sama, za naslenje leto pa načrtujeva daljše potovanje s prijatelji. skupaj.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
midva greva najbrž skupi sama za par dni na morje, pol kasnej še z družbo. verjetn gre pa on še s kolegi tut kej. no sj jst pa upam da s sošolci. sicer po eni strani bi mi blo res bolj ušeč, če ne bi šel s kolegi, ampak vem, da tut men paše it sam s sošolci, tko da bom že potrpela tistih par dni.
I Just Like Being Imperfect!!
-
Ania* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
- Kraj: Celje
Midva greva to poletje večkrat čez vikend sama na morje, medtem k gre on za 1 teden s kolegi.. Nimam nič proti.. Prav fino se mi zdi, da gre malo sam.. Moje kolegice pa nočejo pstit svojih tipov na morje s kolegi.. Ne vem, to mi je čist mimo..
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^hmm, pustit? kaj a so fantje copate? če jaz želim iti na morje s kolegi, bom šla, pa če mi bo fant prepovedal ali ne. Mislim, da je to moja svobodna odločitev. je pa drugo, če fantu to ni všeč in se o 'problemu' pogovoriva, pove razloge, zakaj noče da grem ipd.
da bi mi pa prepovedal no way. dokler nisva poročena, nima te pravice.
da bi mi pa prepovedal no way. dokler nisva poročena, nima te pravice.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Gaby ful dobr razmišlaš!!!
In se čist strinjam. Midva z mojim sva se tud lepo pogovorila in me je moj lepo vprašu kaj si jaz mislim glede tega, da bi šou za en tedn brez mene. Itq da če bi rekla da mu prepovedujem, da bi šel vseeno. In sem pač povedala svoje mnenje in kar naj gre...mu zaupam. Itq da bi blo čist bedno da ker mam jst vaje, bi zahtevala, da pa mora bit še on doma. Bi se sam kregala.
In se čist strinjam. Midva z mojim sva se tud lepo pogovorila in me je moj lepo vprašu kaj si jaz mislim glede tega, da bi šou za en tedn brez mene. Itq da če bi rekla da mu prepovedujem, da bi šel vseeno. In sem pač povedala svoje mnenje in kar naj gre...mu zaupam. Itq da bi blo čist bedno da ker mam jst vaje, bi zahtevala, da pa mora bit še on doma. Bi se sam kregala.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
(( Hah, lol, pravkar sem v taki dilemi pa zagledam, da je tale tema aktualna . ))
No, priznam, da z mojim fantičem v treh skupnih poletjih še nisva šla skupaj na morje (odštevam toplice in Sočo) - vedno sva šla posebej, s svojo družbo. Za letos sem planirala, da ne bi bilo tako, ampak kot vse kaže... Bo spet enako. Nekam bova že šla (pa še to ne sama), ampak ne konkretno na morje. Nimam problemov s tem, da greva obadva posebej - pravzaprav se mi zdi obvezno, ampak hočem doživet tudi morje, ki bo samo v dvooojeee!
No, priznam, da z mojim fantičem v treh skupnih poletjih še nisva šla skupaj na morje (odštevam toplice in Sočo) - vedno sva šla posebej, s svojo družbo. Za letos sem planirala, da ne bi bilo tako, ampak kot vse kaže... Bo spet enako. Nekam bova že šla (pa še to ne sama), ampak ne konkretno na morje. Nimam problemov s tem, da greva obadva posebej - pravzaprav se mi zdi obvezno, ampak hočem doživet tudi morje, ki bo samo v dvooojeee!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
midva mava skupno družbo. in če bi men reku da hoče it sam bi vedla da neki načrtuje
pa nism neki da bi se skos za roke držala pa stiskala. gre nas na morje vsega skupaj 30 in verjetno bova večinoma časa posebi (jest po gostilnah, on nevemkje,.. ) samo da bi šou pa tko čist posebi pa s krenmu folkam bi pa posumla da neki hoče izvajat
pa nism neki da bi se skos za roke držala pa stiskala. gre nas na morje vsega skupaj 30 in verjetno bova večinoma časa posebi (jest po gostilnah, on nevemkje,.. ) samo da bi šou pa tko čist posebi pa s krenmu folkam bi pa posumla da neki hoče izvajat
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Midva sva že od prvomajskih ločena saj tri dni, al je na morju, kjer pomaga rihtat, al je pa na tekmi.
In tle ni kej za "pustiti ali ne pustiti", "preživeti ali ne preživeti".
In tle ni kej za "pustiti ali ne pustiti", "preživeti ali ne preživeti".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja valda on gre sam na morje s kolegi jaz pa tudi naokoli sama...nevem zakaj ne...če je zaupanje v zvezi se to obnese...da si pa neki ljubosumen, zakompleksan pa nevem no...
Ja sej me malo skrbi ko gre ane ampak to je normaln...naj uživa zakaj ne...
Ja sej me malo skrbi ko gre ane ampak to je normaln...naj uživa zakaj ne...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov