Sam na morje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 13. Maj. 2008 17:22

kaj? Pa saj gresta lahko skupaj na morje...v čem je fora iti sam na morje brez partnerja? :nixweiss:

Kaj bom tam delal brez nje....a da telefon pol plačam 500€ ali kaj? Raje za ta denar še njo sabo vzamem :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Toya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toya » 13. Maj. 2008 17:23

jz bi svojega pustila s kolegi na morje, konec koncev bi mu privoščila da ga zažura, dokler to ne bi vključevalo preveč bližnjih srečanj z osebo nasprotnega spola seveda. :D Mislim, da moških nima smisla omejevat v smislu, da bi mu želele preprečt it samemu na morje, ker lahko pride do prevare. Če te nima dovolj rad, da bi se izognil skušnjavam, je bolje, da to izveš čimprej :wink:

Skratka, pustte moškim, da gredo s kolegi na dopust, da pol vidijo, da je najbol lušno itak z nami it :flower:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Maj. 2008 19:23

Marcela123 napisal/-a:ali bi morala imeti slabo vest ( sicer še sama ne vem zakaj) ker imam v zadnjem letu, dveh željo po dopustovanju za dan ali dva z najboljšo kolegico, kljub temu da sem v resni vezi s fantom in sva prejšnja leta na dopust hodila samo skupaj. Tokrat bi bilo prvič, da bi prespala na morju brez njega, kar bi mi pasalo. Malo norega žuranja, pitja , vragolij s kolegico ki je tudi v rensi vezi.

Malo mi je nenavadno it po tolkem času brez njega, mam tak občutek, da delam neki narobe, čeprav mi je čist logično da nč ne delam narobe.

Ja, seveda pejt ... Ne razumem tistih, k hodjo vedno in pousod samo in zgolj s svojim partnerjem.

Pridejo prložnosti, k greš lahko kam s kšno (ali večimi) kolegico, mal babjega čveka, žura in zajebancije, sploh če dost časa preživiš s fantom, paše od cajta do cajta zgolj družba "kokic". Men je logično, da takrat ne bom vlekla tipa s sabo, če pa u takih primerih zganja lubosumje, bi me pa (za)skrbel, kako bi dougoročno shajala z nekom, k me mora met vs čas "pod nadzorom" al pa "ne more brez mene".

Sama sm mela vedno zveze, kjer je meu usak od naju (poleg skupnih) še svoje obveznosti in hobije, zato mi je blo čist normalno, če pač tip nekam gre, da se ga tm tut kdaj žura, kej spije, je u družbi tko moških kot žensk, kar pa ne pomen, da me zanemarja, me noče zravn, kaj šele, da kej paca za mojim hrbtom ... In enako je velal zame.

Zato Marcela123, glede na to, da gresta itak (tud) na skupni dopust, se prau na račun girls only vikenda vajine skupne morske počitnce ne bodo trpele, te nima kej vest pečt. :wink:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 13. Maj. 2008 19:37

Če bi vedela kakšni so ti prijatelji, s katerimi gre na morje, bi mu pustila, da gre z njimi. Trenutno pa še njegovih prijateljev ne poznam in bi, če bi mi danes recimo rekel, da grejo na morje, kar malo grdo pogledala. Kaj pa vem kakšni so ti prijatelji, jih pač še ne poznam. Itak pa ne bi šel brez mene na morje, mi je že dokazal :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Lauracosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lauracosmo » 14. Maj. 2008 13:22

Jest nisem za. Že tko se med tednom bolj mal vidva, in probava vsak vikend kar najboljš izkoristit. Da bi pa še na dopust hodila ločeno, mi je pa mal too much. Jest sm proti!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 18. Maj. 2008 9:46

Catharine napisal/-a:Midva greva skupaj na morje. Če pa on ne gre, grem pa jst sama, sicer s starši, ker imamo skupaj kuhinjo pa to (kampiranje) samo da imava midva svoj šotorček.
Drugače pa jst ne hodim s kolegicam na morje, al pa on s kolegi.. večinoma so vsi že poparčkani. Če pa bi šla, bi šla pa oba in ne vsak posebej.
Pač sva rada skupaj :D

evo enako :) niti nimam nobene želje it samo z kolegicam na morje.. niti on.. pač greva skupi.. lahko so pa tut kolegi zravn.. pomoje se mi še ni naredl da bi kam hotu it sam.. razn zej 20. gre za en tedn na morje, ampak delat, kar je pa čist druga zgodba..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 18. Maj. 2008 10:42

Nimam nič proti če bi šel sam. Tud sama sem pa tja rabim mal časa zase. Letos spomladi je šel u egipt kajtat. Sam ok moj lubi redko da gre brez mene, samo tokrat zarad izpitov nisem mogla it. Ni bilo nobene panike, sva se pa noro pogrešala. Jst mu 100% zaupam, če bi se pa ze kaj zgodilo pa jebi ga. Če lazim za njem 24 ur na dan ne morem preprečit če si tega želi. So why bother?

Je pa res da ubistvu nikol nočva it vsak posebi, če pa nekdo ne more se mi zdi pa brezveze da je drugi cel nesrečen doma ko pa ve da bi lahko bil npr. v grčiji.

Sama pa še nikol nism nikamor šla. Mogoče grem letos s sestro na morje ampak to je tko- čez vikend.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 18. Maj. 2008 10:59

Jst bi ga pustla. Haloo, sej ni tvoj kuža da bi ga mogla met nonstop pr sebi! Če spoštuješ njega, spoštuj tud njegove prjatle in mu pust da se normalno druži z njimi. Nisi ti njemu cel svet. :lol:
Uporabniški avatar
Lady_T
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_T » 18. Maj. 2008 11:44

Nimam problemov s tem, če gre sam na morje s kolegi. Važn mi je samo, da preživi nekaj dopusta tud z mano in da se mava tud midva nekje sama fajn.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 19. Maj. 2008 7:55

ma čedalje bolj se mi dozdeva da je od časa do časa to nujno zlo, si vzet čas zase, za kolegice, sveda brez lumparij, ki bi lahko bile usodne. pri meni gre zgolj za babji žur in čvek..če bi morala zbirat morje z mojim ali kolegi bi izbrala prvo. Dopust z mojim, ker pa ne rabim izbirat, lahko imam oboje, bom to tudi vzela. Užitek na kvadrat.
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 19. Maj. 2008 9:45

Lady_T napisal/-a:Nimam problemov s tem, če gre sam na morje s kolegi. Važn mi je samo, da preživi nekaj dopusta tud z mano in da se mava tud midva nekje sama fajn.

Jest tud ne bi imela nč proti, če bi šel s kolegi na morje, samo da bi vseeno si vzel čas še zame in da bi tud midva šla :)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 19. Maj. 2008 17:54

hm jaz grem letos z bivšimi sošolkami za en teden sama na morje.. in moj fant nima nekih problemov s tem. mogoče bo par dni pred odhodom začel malo pizdit pa okej :D tudi mene nebo motilo, če se bo odločil it skom na morje.. ampak kul bi mi blo dokler so povečini sami moški kolegi :D nevem, če bi lahko mirno spala, če bi šel z celim bataljonom punc na (čeprav bi tudi na morju vrjetno spoznal kakšne bejbe) itak pa greva še skupaj na počitnice tako da ja.. :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 19. Maj. 2008 18:10

Pr men se je letos tko zgodilo da mam jst skor cele počitnice vaje za fax ki so obvezne. Moj lubi ma pa glih julija dopust in itq da ne bom zahtevala da bo pa zdej glih takrat doma in mu gre dopust v nič. Tko da me je že prašu če bom huda če gre s tremi frendi za en tedn na morje in seveda da mu pustim da gre. Mu popolnoma zaupam in ne želim, da če mam že jst pokvarjene počitnice, da jih ma tud on. Seveda ga bom pa fuul pogrešala, in če bo le šlo, pridm k njemu dol čez vikend. Da mu bom pa zdej prepovedala da gre, se mi zdi pa popolnoma brez veze. Se mi zdi prav da gremo tudi kam sami in si med seboj zaupamo.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 19. Maj. 2008 18:32

Sem za, čeprov z grenkim priokusom.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 21. Jun. 2008 12:12

moj je pa itak skos na morju ko študira dol.. tk da sm se navadla :) pa tud mo 100% zaupam.. čeprav je blo na začetku tk mal čudn.. sm bla mal v dvomih.. sam zdj pa vem da me nebi prevaru.. tk da mi ni panike..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov