Sam na morje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

OdgovorNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jul. 2006 10:43

----------------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

OdgovorNapisal/-a astra_mb » 22. Jul. 2006 10:49

greva skupaj..pa tud vsak posebej...čisto odvisno kako nanese...pa ni nikoli nobenih zamer ali česa...zaupava pa si 100% in sploh ne razpravljava o tem...
malo si mi čudna tista vaša mnenja, da pa bi njemu zamerla, če bi šel sam pa bla bla...halo??pa saj ni vaš cucek, da bi moral bit zmeraj z vami... :roll:
sicer pa vsak posvoje..nama pač paše tako...in nama je super!!
čez teden dni greva ravno s kolegico malo na slovensko obalo...z njim pa sva bila letos že 2X pa še enkrat bova verjetno kam skočila...on pa je tud še vmes dogovorjen s kolegi..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

OdgovorNapisal/-a *_nincy_* » 22. Jul. 2006 13:52

...no jz ga ne bi prevarala ...on me pa tut še ni..mislm se mi zdi tist folk k da 100.000 jurčkou za grčijo naprimer,da lahko tam prevara punco NEUMN...varaš lahko tut tuki npr.soseda!!!
Tko da jz se morm itak sprjaznt k moj je fuzbaler in je tko al tko skos na poti :?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2006

OdgovorNapisal/-a Sherry » 22. Jul. 2006 21:29

men se je pa tko zgodl da me ni prevaru, ampak mi je reku da je se je zalubu v drugo...seveda ga je po parih dneh minilo do nje ker se pač tiste dva dneva ko jo je on videl na morju nista mogla primerja z najino večmesečno zvezo in mu je blo tud žal.
na koncu sem prekinila stike z njim ker enostavno nisem mogla čez to in čez vprašanje kuk bolša je bla tista punca od mene. :(
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

OdgovorNapisal/-a pjotra » 25. Jul. 2006 6:44

Dokler sem prepričana, da sem na njegovem prvem mestu, da gre prvo z mano na morje je ok. Zaupam mu tako ali tako, ker če mu ne bi, ne bi bila z njim.
Nič nimam proti temu, da si vsak partner privošči kak vikend zase in za prijatelje. Kar se pa tiče glavnega dopusta, pa pričakujem da bo z mano. Ker konec koncev sva v vezi skupaj, in naj bi tudi počela stvari skupaj.
Vedno, ko hoče kam iti, me vpraša kaj mislim o tem (ne maram, da me sprašuje ali lahko gre - ker gre lahko kamor mu paše, je polnoleten in nisem njegova mama), povem mu svoje mnenje o tem, kaj mislim, odloči se pa sam. Enako velja tudi pri njem, ko jaz hočem kam iti.
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

OdgovorNapisal/-a br0ken heart » 25. Jul. 2006 9:07

Hmm.. da bi sou sam.. Ok komot, ampak ne z enim dolocenim osebkom... Pac mu ne zaupam (tistemu ludeku).. Nocem jaz kronika nazaj dobit cez 10 dni :(
Zadnjič spremenil br0ken heart, dne 13. Avg. 2006 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

OdgovorNapisal/-a Smreka » 25. Jul. 2006 9:49

Ja midva mava tko, da greva za ene dva tedna skupi nekam dlje, večino vikendov poleti sva skupi, greva pa tud za par dni (recimo dva vikenda), jst s kolegicami on pa s kolegi.
Dejstva so kar se mene tiče sledeča:
- nikogar ne smeš omejevat, pustit mu morš svobodo in razumet (sploh tipe), da pač rabjo tiste njihove dneve s kolegi ko bluzijo, se družijo itd... (male bonding pa to:)
-ampak po drugi strani, težko bi pa razumela, da bi pa on na vsak način želel recimo za en teden ali več nekam na morje brez mene - zakaj bi bi potem sploh z mano? jaz recimo ne bi mogla en teden brez njega, preveč bi ga pogrešala in on tudi očitno mene, zato v treh letih veze še nisva bila ločena več kot dve noči.

Kar se pa tiče tega - z najboljšo prjatlco na morje? Hm, če je res prjatlca, zakaj ne vzameta sabo še tebe? Bi ju motila?
Sori, tega pa ne bi odobravala.

Skratka mislim, da mora bit neka zmernost, neko ravnotežje. Punca nej bi bla na prvem mestu, ampak še zmer taprav tip nikol ne bo pozabu na svoje prjatle in jih skenslu zarad punce.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

OdgovorNapisal/-a Smreka » 25. Jul. 2006 9:58

...btw- zmeri mam probleme s postanjem - vedno mi podvaja poste pa kliknem samo enkrat...
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a pjotra » 25. Jul. 2006 10:16

Smreka napisal/-a:Ja midva mava tko, da greva za ene dva tedna skupi nekam dlje, večino vikendov poleti sva skupi, greva pa tud za par dni (recimo dva vikenda), jst s kolegicami on pa s kolegi.
- nikogar ne smeš omejevat, pustit mu morš svobodo in razumet (sploh tipe), da pač rabjo tiste njihove dneve s kolegi ko bluzijo, se družijo itd... (male bonding pa to:)
-ampak po drugi strani, težko bi pa razumela, da bi pa on na vsak način želel recimo za en teden ali več nekam na morje brez mene - zakaj bi bi potem sploh z mano? jaz recimo ne bi mogla en teden brez njega, preveč bi ga pogrešala in on tudi očitno mene, zato v treh letih veze še nisva bila ločena več kot dve noči.

Kar se pa tiče tega - z najboljšo prjatlco na morje? Hm, če je res prjatlca, zakaj ne vzameta sabo še tebe? Bi ju motila?

Skratka mislim, da mora bit neka zmernost, neko ravnotežje. Punca nej bi bla na prvem mestu, ampak še zmer taprav tip nikol ne bo pozabu na svoje prjatle in jih skenslu zarad punce.

Se definitno strinjam in podpišem pod tole.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

OdgovorNapisal/-a pjotra » 25. Jul. 2006 10:16

Smreka napisal/-a:Ja midva mava tko, da greva za ene dva tedna skupi nekam dlje, večino vikendov poleti sva skupi, greva pa tud za par dni (recimo dva vikenda), jst s kolegicami on pa s kolegi.

Se definitno strinjam in podpišem pod tole.
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

OdgovorNapisal/-a psenica » 26. Jul. 2006 19:19

mi2 pa sma bla že po 3 tedne narazen, ko sem jas bla v angliji recimo pa mi je čist zaupal in jas njemu..tud na morje grema skupaj in tud narazen..je pa res če bi ble kake punce zraven, se mi bi zdelo čist neumno, da me niti povabil nebi zraven..mi je pa 1x pred veeeliko časa razložo, da morem razumet, da je čist drugače če so sami tipi na kupu,...kot si smreka rekla: male bonding :)
angkoriata
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2006

OdgovorNapisal/-a angkoriata » 27. Jul. 2006 11:21

mene tudi ne bi motilo,če bi šel za par dni ali en teden na morje sam s svojimi kolegi,ampak če bi šel sam s svojo najboljšo prijateljico mi pa ne bi blo kul...se mi zdi da je to vseeno drugače.prepovedala mu itak ne bi,ker je pač odrasel človek,ampak bi se verjetno kar zasekirala.dobro,da moj nima najboljše prijateljice :razz:
Villeneuve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 4. 2006
Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a Villeneuve » 27. Jul. 2006 12:58

Jaz hodim vsako leto s svojimi kolegi že sedaj parkrat zapored tud zmeraj na morje v Grčijo za teden dni. Nekateri v vezi, nekateri ne...., vsi mislijo (včasih še naše punce!!!), da dolj samo "fukarimo", kar je pa daleč od resnice..

..ne bom zanikal, da ne pogledamo kako lepo "morsko deklico" - ma saj smo moški :D , vendar v avanture se ne spučamo...razlogov je več - mogoče vsak pri sebi misli, ma doma bo že en stegnil jezik in povedal njegovi (moji) punci,..., pa v vročini se ti ne ljubi po domače težiti vsaki tujki....raje uživamo na soncu, izmenjujemo moške mnenja ko se kaka sprehaja na plaži,....spijemo kako pivo in se veselimo..

..saj velikokrat pride kak kompliment - ma kaj bi dal, da bi moja imela tako postavco, rit, prsi....ampak ko prideš domov je spet tvoja "idealna", ostanejo pa "sanje" in lepi spomini na druženje s prijatelji.

..bom pa še napisal. Če si želiš avanture, se jo da dobit, ker večina tujih deklic (predvsem Angležinj) je zvečer dost pod vplivom alkoholnih ali kakih drugih substanc in ponavadi ne vedo kaj delajo...
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

OdgovorNapisal/-a psenica » 27. Jul. 2006 15:04

tak kot si Villeneuve razložo je tud meni moj dečko. no ja kaki del je polepšal :x ampak nekaj takega jas tud mislim, da se dogaja.če nočeš tud neboš
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

OdgovorNapisal/-a marilyn » 27. Jul. 2006 15:20

*QueenBitch* napisal/-a:
marilyn napisal/-a:Tale tema je idealna za moj kompleks... Sicer mi je kul, da paše tipu kam it tut brez mene, ker mu čist zaupam..., AMPAK mi je mal bedno, ker gre moj z najbolšo prjatlco, in to za 2 tedna, v Turčijo.... Za popi***t!!!!!!!!!!!!!!!! Sej vem, da sta sam prjatla... ampak NI mi pa to VŠEČ!!!!!!!!!!!

Sj po eni strani te cist stekam..ampak po drugi pa..mam enga prjatla ze fuuuuul dolg in pac sva ze sla kam tko..in sva spala v isti sobi in tko naprej in nikol nc ni blo. Enostavno sva si res bl brat pa sestra..pac ni med nama nobene privlacnosti..niti v pjanem stanju k se kao zavore sprostijo in tko naprej. Pac enostavno tega ni pa konc.

Hvala... zdej mam vsaj še en konkreten primer, da je možno, da me ne vleče za nos...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov