Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 284 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Js mu nebi nikol prepovedala, sam dobr ve kakšne bi bile posledice...nevem midva ne živiva skup, je morje edina možnost k sva sama in če bi še to hotu skenslat bi resno premisla, kaj sploh počnem še z njim...enkrat je šel na začetku veze sam in sva skor nehala zarad njegovih dejanj dol in preprost ne bom šla še enkrat čez to pa pika. Mislim, da je treba take stvari kr hitr razčistit, ker sigurn nočem bit ena od unih k jim mož zgine na morje s kolegi, ona pa doma s froci pol pa jok...ja če je dečko že prej rad brez tebe hodil, kje piše da bo kr naenkrat nehal. Midva načeloma greva povsod na take stvari skp...ok če gre smučat s tipi nekam ni panike, ker je pač tist dan, kej več pa oba nimava želje it brez druzga.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
**
Zadnjič spremenil christianna cruz, dne 30. Maj. 2009 15:56, skupaj popravljeno 2 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Tamarra* napisal/-a:Ga brez problema pustim samega ali s prijateljem na morje - lani je tudi šel.
Pustiš?! Te mora uprašat, če gre lahko?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj bo mogoče šel letos s kolegi na morje. samo to ne pomeni, da bo najin dopust odpadel.
bv mi je iti zraven, da bom tam edina ženska in se ne bo mogel čisto sprostiti. ker je le malo drugače, če smo punce zraven. pa če pijejo en teden skupaj, bi bila samo slabe volje. bolje, da gre sam in mu ne težim. itak bi raje šla zraven in bi bila tudi sama raje na plaži kot pa doma, ampak ...
čeprav se mi še vedno zdi zgrešeno, da ga cel teden na morju samo piješ in si vsak dan koma.
mi pa ni treba skrbeti, da bi s kakšno kaj imel.
bv mi je iti zraven, da bom tam edina ženska in se ne bo mogel čisto sprostiti. ker je le malo drugače, če smo punce zraven. pa če pijejo en teden skupaj, bi bila samo slabe volje. bolje, da gre sam in mu ne težim. itak bi raje šla zraven in bi bila tudi sama raje na plaži kot pa doma, ampak ...
čeprav se mi še vedno zdi zgrešeno, da ga cel teden na morju samo piješ in si vsak dan koma.
mi pa ni treba skrbeti, da bi s kakšno kaj imel.
Zadnjič spremenil rammsteingirl, dne 18. Jan. 2009 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
letosnje poletje sem bla ''na morju'' na KReti 4 mesce sama brez njega (no, pridruzu se mi je za 14 dni ) ni mogu vedet kaj delam, niti jst ne kaj on pocne doma, ko sem sla sva bla skup sele tri mesce...no, pa sva prezivela in zaupala drug drugemu. fajn izkusnja za naprej...
ampak glede na to da je zdej redno zaposlen, in ne more vzet vec dopusta kolikor hoce, bi ja, bla jezna ce bi zapravu dopust za morje s kolegi in ne z mano (ce bi mel recimo samo en tedn). ampak ne zato ker pac gre z njimi, ampak ker ne bi raje sel z mano (ker ce ne grem z njim pol tut js ne bi mela dopusta).
no ampak vseen lahko dobi mal vec dopusta tako da ga bo en del, par dni izkoristu za kolege, za nek trip, ostalo pa greva skup. js bom fraj celo poletja, in vem da nima nic proti ce grem kam s prijatlcami, ampak itak ne bom sla, ker mi pac ni....
ampak glede na to da je zdej redno zaposlen, in ne more vzet vec dopusta kolikor hoce, bi ja, bla jezna ce bi zapravu dopust za morje s kolegi in ne z mano (ce bi mel recimo samo en tedn). ampak ne zato ker pac gre z njimi, ampak ker ne bi raje sel z mano (ker ce ne grem z njim pol tut js ne bi mela dopusta).
no ampak vseen lahko dobi mal vec dopusta tako da ga bo en del, par dni izkoristu za kolege, za nek trip, ostalo pa greva skup. js bom fraj celo poletja, in vem da nima nic proti ce grem kam s prijatlcami, ampak itak ne bom sla, ker mi pac ni....
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Hmmm. Ne vem, ko so otroci majhni, najbrž nobena ženska ni ravno navdušena nad tem, da ostane sama doma in mora poskrbeti za vse. Ko pa so otroci nekoliko starejši, pa ne vidim problema v tem. Tudi moj oče gre enkrat na leto za par dni jadrat in nikoli nobeden ni niti pomislil, da bi bilo karkoli narobe s tem.
Hmmm. Ne vem, ko so otroci majhni, najbrž nobena ženska ni ravno navdušena nad tem, da ostane sama doma in mora poskrbeti za vse. Ko pa so otroci nekoliko starejši, pa ne vidim problema v tem. Tudi moj oče gre enkrat na leto za par dni jadrat in nikoli nobeden ni niti pomislil, da bi bilo karkoli narobe s tem.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Meni niti slučajno nebi blo všeč, da se moj odloči, da gre sam na morej, js pa doma z otroci...po možnost še zelo majhnimi. To zame niti slučajno nebi bilo sprejemljivo, sej zato pa pravim, da je treba take stvari razčistit preden imaš otroke z nekom...je treba osebo mal bolj poznat, da veš koliko se lahko zaneseš nanj. tudi pozneje, ko bi bili otroci veliki nevem če bi mi bilo všeč, moja starša npr. nista imeli nikoli potrebo sama hoditi kam (razen kakšen služben izlet) pa še takrat se grozno pogrešata in tako vezo upam, da bom imela tudi jaz pri 50tih. Nevem men te ločene počitnice pomenijo, kot neko oddaljevanje od ljubljene osebe...nevem samo moje mnenje
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Meni se zdi logično, da ko dva enkrat skupaj živita (sta poročena al ne) več ne hodita s frendi na morje. Halo, kako bi pa to zgledalo, če bi moj foter šel s klapo za en teden na morje?!
Itak čez par let več niti ne bom mogla it s frendicami na morje, ker bojo vse imele partnerje in/ali družino.
Itak čez par let več niti ne bom mogla it s frendicami na morje, ker bojo vse imele partnerje in/ali družino.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Blair - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jst tud nekak mislm, da se s poroko in otroci pač nekim zadevam odpoveš. Vem, da mi ne bi blo lih prav, če bi moj mož npr. šel žurat s klapo na morje, pa vem, da tud ni prav, da bi ga omejevala. Ampak recimo, pri nas doma starša tud ne pomislta, da bi dopust preživela narazen.. hmm kaj pa vem, mogoče sm preveč staromodna
Nič pa nimam proti moškim večerom tudi po poroki.. v bajto ga pa tud ne mislm zapirat!
Nič pa nimam proti moškim večerom tudi po poroki.. v bajto ga pa tud ne mislm zapirat!
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Moj fotr npr. gre vsako leto za par dni s kolegi na morje. Tud mat gre kdaj kam za par dni sama. In to se nam zdi čist normalno. Pa se full dobro razumeta in imata lep odnos. Ne vem, zakaj bi bilo to, da gre partner sam na morje, pokazatelj, da se oddaljujeta. Jst vem, da mojmu ne bi nikoli branila, če bi hotel it. Imam tud kolege, ki že leta furajo tradicijo in grejo vsako poletje za en teden sami na morje (večina jih je v razmerju) in ne razumem, zakaj bi morala poroka ali otrok to prekinit.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Blair - Komunikatorka
Ok poroka je res da "samo list papirja", tle se mi še ne zdi tak problem, da mata zakonca ločene počitnce.. sam če bi pa mela mejhnga otroka, pa bi se moj spravu uživat na morje, medtem ko bi pa jst doma "plenice prala" pa sama skrbela za mulčka.. ne vem no, nekak se mi ne bi zdel fer od njega
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
Ok, da se ne bomo narobe razumeli. Jst ne govorim o ''ločenih'' počitnicah, ampak o tem, da del dopusta preživiš s kolegi, del pa s partnerjem. Če bi šel moj npr. na morje, ko bi imela majhnega otroka, bi recimo povabila mat na ''počitnice'' za en teden in sem prepričana, da bi se mele ful fajn, ali bi se pa po svoje znašla. Imam dobre prijateljice, na katere se vedno lahko zanesem, in vem, da ne bi sedela napsihirana z otrokom doma in se smilila sama sebi v smislu ''prasec je šel na morje uživat, mene pa samo z otrokom doma pustil''.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
Blair - Komunikatorka
Jst mu vsekakor nikol ne bi nč prepovedala.. pomoje je vse stvar dogovora in zaupanje mora bit. Sm pa pristaš tega, da si partnerja kljub zvezi vzameta čas zase, tko da če bo mož hotu it na morje s kolegi, ne bom mela nč proti in se bom pač mogla prilagodit. Ne me narobe razumet, k nism tista posesivna ženska, k tipa nikamor ne pusti in podobno, sam dejansko takih zadev nism vajena, ker pri nas recimo starša nikoli nista hodila na morje s kolegi, še več, če bi, bi v širši družini veljala za čudaka Ampak vidm, da je pa to vseeno dost pogosta zadeva. --> pa to govorim v primeru zakonske zveze
Če pogledam pa z druge strani, tud jst rada hodm s kolegicami na počitnice, tko da mi zihr ne bi blo prov, če bi se pa kdaj za voljo starih cajtov spomnle spet kam it, da bi mi mož delu probleme
Če pogledam pa z druge strani, tud jst rada hodm s kolegicami na počitnice, tko da mi zihr ne bi blo prov, če bi se pa kdaj za voljo starih cajtov spomnle spet kam it, da bi mi mož delu probleme
Prvi neprebran prispevek • 284 prispevkov
• Stran 17 od 19
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov