Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
~NIA~ napisal/-a:jst sm pa razmišlala da moj bi pa še šou sam se itak neupa niti s kolegi zment, kaj šele da bi men omeni, ker itak ve da bi potem mulo kuhala da gre sam brez mene itd.. in da bi mu delala salbo vest (ker, kokr on prav, sm mu jo vsakič če je šou km brez mene )
ah ja, naj ostane tko
mislim da bi mu nasploh morala potrkat slaba vest, ne samo takrat ko ti mulo kuhaš.... ker jaz sem tudi mela it šanso na morje s kolegicami ravno takrat, ko je mel moj izpit. Pa sem raje počakala, da ga je naredil, pa smo potem vsi skupaj šli. Če bi prej šla, bi mela slabo vest, te pa če bi mi on dovolil it al pa bi kuhal mulo.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
LanaMaxim napisal/-a:Jh, ker jaz pričakujem, da ne bo nobenih problemov, če grem jaz s prijateljicami, nimam verjetno pravice js njemu nekaj težit. Če smo hotle enakopravnost, jo pa mejmo ane.
Ja sej mi je fajn, da smo enakopravne, sam useeno so primeri, ki se počutim boljše oz. lepše, če me obravna kot neenakopravno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ja. Al pa da me brani, da nism enakopravna pa da se pol morem sama branit. Itd.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Evo, Moj je šou dones na morje, sicer ne sam, z kolegi s plehmuske ( mislem, da jih je 9, dve punci in ostali fantje ) in me ne skrbi, da bi me prevarou... Tud proti nimam nč, da je šou, huala bogu, si bo usaj odpočil od mene , sej si zasluž ... bo pol k se vrne lepš, ker se bova pogrešala ( hehe ) , mi je pa kr hudo ja, k čakam, kdaj se bo prkazal na mojih uhodnih vratih .
-
nincy87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2008
Midva hodva vedno skupej na morje nimava niti želje, da bi šla posamezno. Sploh men bi muril, kr je šov lan na absolventa in mi je blo res čudn tist tedn. Njemu zaupam 100%, nezaupam pa ženskam. Mam preveč izkušen s takimi k se obešajo po zasedenih.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Stokrat prežvečeno, ampak prav moram še enkrat.
Če si ti 100% v njega, kaj ni potem vseeno, če se babe obešajo po njemu? Če je tak, kot praviš, se jim ne bo pustil, ne?
Če si ti 100% v njega, kaj ni potem vseeno, če se babe obešajo po njemu? Če je tak, kot praviš, se jim ne bo pustil, ne?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz grem tudi sama na morje oz. s prijateljicami, zakaj on ne bi sel sam? kar se tice tega pa res nimava nobenih problemov... si pac zaupava... tako tudi mora biti v odnosu, ne?
- NaNcY*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2005
moj je šu prejšn poletje skupej s kolegi....pa sm hotla da gre...da se ma lepo s kolegi da požura pa tko...da bo tut mene zapogrešou...
pa res... tok sva se pogrešala, komi sva čakala da se vidva in k sva se sva bla tok vesela da so solzie tekle... tko da to je učasih dobr....
pa res... tok sva se pogrešala, komi sva čakala da se vidva in k sva se sva bla tok vesela da so solzie tekle... tko da to je učasih dobr....
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Ga brez problema pustim samega ali s prijateljem na morje - lani je tudi šel. Edina stvar, zaradi katere mi ni prijetno je ta, da vem, da ga dolgo ne bom videla in ga bom pogrešala in se 'cmizdim' že par mesecev prej
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov