Sam na morje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 21. Jul. 2006 16:03

Ne vem kako bi se počutila, če bi rekel, da gre sam s kolegi na morje (če bi ble v igri kakšne kolegice, bi definitivno vse odpadlo). :D Vem, da je pred nekaj časa omenjal, da bi šli skupaj s sodelavci za par dni na jahto, ampak je ta načrt propadel. Še dobro, ker bi mu neznansko zamerila, če bi šel z njimi, brez da bi predhodno šla skupaj na morje.

Zaupanje vanj imam in vem, da bi blo vse tako kot je treba, ampak ponavadi so kolegi tisti, ki jim ne zaupam in tu se pač stvari zakomplicirajo. Kakorkoli že, ne bi mi bilo vseeno in bi imela nekaj proti, ker ponavadi eden brez drugega ne greva nikamor. Tudi njemu ne bi ugajalo, če bi rekla, da grem s kolegicami na morje, bog ne daj, da bi bil zraven kakšen kolega. Tako da, če ne moreva iti skupaj, potem sploh ne greva. :D
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 21. Jul. 2006 16:04

moj je sam na morju (s familijo na vikendu), nimam drugih problemov s tem kot to, da ga fuuul pogrešam. :cry:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
u_k_i
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 31. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a u_k_i » 21. Jul. 2006 16:54

meni se zdi, da more bit vedno nekaj stvari skupnih, nekaj pa ločenih...

tko da pričakujem da da on meni mir, če grem s kolegicami na morje, tko da gre normalno lohka tut on na morje s kolegi, če so vmes še kolegice, pač kaj nej..dokler so samo kolegice..pač nisem nek ljubosumen tip, tko da me ne skrbi....

sicer pa če bi me hotel prevarat, bi me lahko tut v LJ, mu zato ni treba na morje
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 21. Jul. 2006 17:11

u_k_i napisal/-a:meni se zdi, da more bit vedno nekaj stvari skupnih, nekaj pa ločenih...

tko da pričakujem da da on meni mir, če grem s kolegicami na morje, tko da gre normalno lohka tut on na morje s kolegi, če so vmes še kolegice, pač kaj nej..dokler so samo kolegice..pač nisem nek ljubosumen tip, tko da me ne skrbi....

sicer pa če bi me hotel prevarat, bi me lahko tut v LJ, mu zato ni treba na morje

Se čist strinjam z zgoraj napisanim. Ne morem se tako vtikovat v partnerja in njegovo zasebnost tudi če je moj fant. Men tud ne bi blo všeč, da bi mi on skozi dihal za ovratnik.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 21. Jul. 2006 21:11

ja midva greva tud ločeno na morje...
jst nism nč lubosumna,jezna..vesela sm,da gre,da se še zmeri tko razume s prjatli,da jih ni zapustu na nek način...ker greva vsak s svojimi dobrimi prjatli se nimava ničesar za bat..užival bomo..mu pa popolnoma zaupam:)ker mava tud vezo na daljavo in drgač ne gre kot brez lubosumja in popolnega zaupanja.. greva pa oba na Pag v Novaljo sam različni termini:P skupej nama pa ne bo uspel zarad pomankanja financ,,mogoče kak viknd :)
Free your mind...
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 21. Jul. 2006 21:35

hmm, meni se zdi pa to zdrajsana fora, da se vara lahko povsod in ne samo na morju. Mislim seveda da tisti ki vara lahko vara pri sosedu ali v sosednji sobi, ampak vseeno morje ponuja večje možnosti.
Že sama vem, ko sem šla na morje s kolegicami,so me nonstop tipi obletavali in mi ni bilo prav nič fajn. Ok, če bi s kom hotela kaj imet, potem bi mi bilo všeč, ampak tko mi pa ni bilo.
Na morju je vse bolj sproščeno, dom se zdi tko daleč stran...samo poglejte kaj se dogaja na absolventih, ko tisoč km stran vsem popustijo zavore...
res je, da se vara lahko za naslednjimi vrati, ampak morje in sonce vse to še bolj potencira. Čez dan ležanje na plaži, zvečer pa pijančevanje in koktejli. Pa ne mi rečt, da noben nikogar ne pogleda, z nikomer ne flirta in na konec koncev - se ne da dol. Ko je pač že tako daleč stran :?:
mislim, meni se zdi to mimo.

še posebej pa, če gredo tipi sami...imam dosti prijateljev, ki imajo ženske, pa so one doma svetnice, oni ga pa sračkajo okrog. In to tiste ženske nikoli ne zvejo, mogoče celo boljše da ne, ampak so si same krive že s tem, da jim to dovolijo :roll:

in to ni jemanje tipa kot lastnino, ker pač v zvezi se ne moreš obnašat, kot da si samski. Jaz imam ful svobodnjaške nazore, ampak če greš pa na morje z ekstra kurbirjem pa res rata čudno vse skupi in žal ne morem zaupat. :!:
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 21. Jul. 2006 21:59

...
Zadnjič spremenil miikena, dne 21. Jul. 2006 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 21. Jul. 2006 22:03

jah ne vem, glede na to da sem jaz bla lih prejšnji teden na morju s kolegicami in kolegi pa ni nič kompliceru, še privošču mi je da se mal nažuram ker drugač je bolj tuga kar se tega tiče ker mi doma dost težijo, mislm da res ne bi blo fer da js kompliceram če bi on hotu it sam na morje. sej ne rečem, bi me mal skrbel, sam mu zaupam vseen. če bi hotu bi me že 100krat prevaral ker se ne vidva velik, tko da ga ne bi mogla nadzorvat tud če bi hotela.
sam mi je pa prov dons povedu da je eden od kolegov predlagu da grejo sami na dopust brez punc pa si tm kke najdejo :eek: in to kr tko, brez zajbancije pa še vsi so bli za, edin moj je baje takoj reku da to pa nikol :love: sam vsen ne morm vrjet kok je enim na izi mal varat, pa še načrtno :eek: js to ne bi mogla, res.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 21. Jul. 2006 22:05

La*Perla napisal/-a:Kako imate pošlihtano v zvezi glede odhodov na morje posamezno, s kolegi in kolegicami?

ali partnerju 100% zaupate, da bo kljub temu da dopustuje v Grčiji, edino vaš in vam popolnoma zvest?

ali bi vas motilo, če bi odšel na morje s samskim kolegom, ki mu je glavna prioriteta lovljenje žensk?

kako gledate na to nasploh?

Hm, če sm lahko jaz bila na morju s kolegicami, ki so v večini samske, v Pragi s samsko prjatlco (in to v hostlu z mešanimi sobami), pol gre tut on lahk s samskim kolegom v Grčijo (kar tut bo šel) .. Mu tolk zaupam .. Nej gre, nej ga pije, nej se ma fajn, sam nej pride cel nazaj. ;)
Zadnjič spremenil miikena, dne 28. Jul. 2006 15:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 21. Jul. 2006 22:16

zaupanje je ok, dokler ti ga nekdo ne zapravi... :roll:
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Annette » 22. Jul. 2006 8:27

oh, tema zame. moj je bil v grčiji 10 dni, k je pršu nazaj, mi je blo nekak vse čudno. ga prašam, kaj je blo dol, kako so se mel... in mi začne lagat! sej veste, tko lagat da ga lohk z zaprtimi očmi pogruntaš, da laže k pes teče. in zdej sm v dilemi, al mu oprostit, glede na to da je bil one time thing al pač ne. čeprov mi osebni nazori nekak ne dopuščajo tega... tko da bom pomoje v roku parih dni spet samska... yay. :?
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 22. Jul. 2006 9:13

Annette napisal/-a:oh, tema zame. moj je bil v grčiji 10 dni, k je pršu nazaj, mi je blo nekak vse čudno. ga prašam, kaj je blo dol, kako so se mel... in mi začne lagat! sej veste, tko lagat da ga lohk z zaprtimi očmi pogruntaš, da laže k pes teče. in zdej sm v dilemi, al mu oprostit, glede na to da je bil one time thing al pač ne. čeprov mi osebni nazori nekak ne dopuščajo tega... tko da bom pomoje v roku parih dni spet samska... yay. :?

prvo bi ti rada rekla,da mi je žal :? ..da se ti je to zgodil..drugič pa zdej saj veš,da s tem človekom nimaš več kej iskat,da te ni vreden..punca zaslužiš si bolš!sigurno! če te je enkrat..te bo tud drugič..ne bod neumna in ne nasedaj..ni ti treba tega trpet..pa predstavlej si kako boš skoz v strahu k bo kam šou..a-a...se da življenje bolš izkoristit k pa s takimi tipi k ne vejo kaj majo..drž se! sicer pa ti lahko to poletje marsikaj prinese:)
Free your mind...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Jul. 2006 9:55

------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Annette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: povsod po malo ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Annette » 22. Jul. 2006 10:22

jst mu ne mislm oprostit, sm zdele do tega pršla... sam še eno finto morm najdt, tok da mi on sam lepo vse pove. ker do zdej je pač tko da jst sm pr seb sigurna da je bil z drugo. sam še njega je treba vržt na finto, da bo priznal.

in ja, vem da če lahko to naredi 1x, lahko tud 2x. ni tole moja prva zveza, pri kateri mam na sumu varanje. fant pač ni resen... lahko gre kam drugam svoje buče prodajat, pr nas ne kupujemo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 22. Jul. 2006 10:24

Annette napisal/-a:oh, tema zame. moj je bil v grčiji 10 dni, k je pršu nazaj, mi je blo nekak vse čudno. ga prašam, kaj je blo dol, kako so se mel... in mi začne lagat! sej veste, tko lagat da ga lohk z zaprtimi očmi pogruntaš, da laže k pes teče. in zdej sm v dilemi, al mu oprostit, glede na to da je bil one time thing al pač ne. čeprov mi osebni nazori nekak ne dopuščajo tega... tko da bom pomoje v roku parih dni spet samska... yay. :?

če se mu boš odločila oprostiti, se dejta fajn pogovort o razlogih zakaj je prišlo do tega.

najprej pa ugotovi če te je sploh res prevaral. če te ni, mu najbrž mori da mu ne zaupaš.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov