Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
tako je,
kdo si da mu lok rečš da ne sme it. in kdo je on teb da ti reče da ne smeš it.
pr men je tko, mu zaupam, mu dovolim, ga razumem,... mu omenim da me mal "skrbi" pa da sm mal žalostna... ampak se mal pogovoriva. pol mu rečm da mi more kej stauhat, al pa kkšn lep kamnčk prnest, al pa kej malga za spominčk kupt, pa da mi kartico piše... in se mava nakonc oba lepo
k pa pride se pa živalsko khm
grozn mi je pa k ene bejbe delajo dramo in hočjo neki sprčkat da ja nebi šu.
al se pa rinejo zravn, čerpv reče da gre s FANTI mal na dopust. nimaš kej delat zravn bejba.
kdo si da mu lok rečš da ne sme it. in kdo je on teb da ti reče da ne smeš it.
pr men je tko, mu zaupam, mu dovolim, ga razumem,... mu omenim da me mal "skrbi" pa da sm mal žalostna... ampak se mal pogovoriva. pol mu rečm da mi more kej stauhat, al pa kkšn lep kamnčk prnest, al pa kej malga za spominčk kupt, pa da mi kartico piše... in se mava nakonc oba lepo
k pa pride se pa živalsko khm
grozn mi je pa k ene bejbe delajo dramo in hočjo neki sprčkat da ja nebi šu.
al se pa rinejo zravn, čerpv reče da gre s FANTI mal na dopust. nimaš kej delat zravn bejba.
-
LucyLove - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
Js nikol ne bi pustila da gre sam na morje! Čeprav ga imam najrajši na svetu in mu zaupam, dobro poznam predstavnike moškega spola in njihovo vedenje ter razmišljanje, sploh če so pod uplivom kakih opojnih substanc...
Ne vem,...sej mogoče to ni prav sam ne morem pomagat...taka pač sem. Na to so pomoje uplivali moji prejšnji fantiči,katere sem zelo hitro "prebrala".Pa poleg tega, mojemu ni prav nič hudo tudi če gremo na morje skupaj (jaz+on+ostala družba)
LP
Ne vem,...sej mogoče to ni prav sam ne morem pomagat...taka pač sem. Na to so pomoje uplivali moji prejšnji fantiči,katere sem zelo hitro "prebrala".Pa poleg tega, mojemu ni prav nič hudo tudi če gremo na morje skupaj (jaz+on+ostala družba)
LP
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
jaz sem že imela to situacijo, da je moj fant šel brez mene na morje. najprej je bilo mišljeno, da grejo on pa še 2 kolega.. in glej ga zlomka pridružle sta se še 2 beybi obe samski... mislim grrr... nisem mu hotela reč, da ne sme it enostavno nisem mogla samo men se je tisti teden pipalo!! pa še eno od punc že odkar hodma ne morem videt, ker se neki okoli njega smuka.. in ni dolgo nazaj, ko sva prisli skupaj in enostavno sem ji morala povedat, da je videt ne morem... zdaj se počutim bolje čeprav mi je fajn tlak takrat lubi dvignu...
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
^^
to je neumnost!
da postane ljubosumen oz. da eden od vaju nardi neumnost ni treba it sam na morje! če je namen, se tut priložnost najde- doma al na morju!
moj je že šou na morje s kolegi. ubistvu je blo tko, da se je punca od prjatla večer pred odhodom zmisnla da ne gre. apartma je biu že plačan in valda da so ga probali rešt tko da so šli prjatli z njim.
da bi mu pa rekla: "ej ne smeš it", ja kdo pa sm da bom upravljala z njegovim življenjem! lahk povem svoje mnenje, da bi mu prepovedala katerokoli stvar pa ne! niti on meni!in pri takih stvareh je zaupanje na prvem mestu.
to je neumnost!
da postane ljubosumen oz. da eden od vaju nardi neumnost ni treba it sam na morje! če je namen, se tut priložnost najde- doma al na morju!
moj je že šou na morje s kolegi. ubistvu je blo tko, da se je punca od prjatla večer pred odhodom zmisnla da ne gre. apartma je biu že plačan in valda da so ga probali rešt tko da so šli prjatli z njim.
da bi mu pa rekla: "ej ne smeš it", ja kdo pa sm da bom upravljala z njegovim življenjem! lahk povem svoje mnenje, da bi mu prepovedala katerokoli stvar pa ne! niti on meni!in pri takih stvareh je zaupanje na prvem mestu.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
~NIA~ napisal/-a:drgač pa on je moj fant in ne fant od svojih kolegic (ki jih itak nima ampak dobr) - torej bo hodu z mano na morje.. niti ne bom šla jst sama s prjatlco (ker bi biu itak lubosumn pomoje), tko tud on ne bo šou..
to so nekak še neizgovorjena pravila k jih oba veva
niti ni nikol izrazu želje jit sam kam brez mene..
Je pa kolega od svojih kolegic in v moji glavi se s kolegicami hodi na morje. Če grem lahko jaz, gre lahko brez problema tudi on. Mene osebno zmeče samo, da midva ne greva na morje, on pa s svojimi kolegi/kolegicami gre (okej, ampak dokler me povabijo zraven je okej). Matr... Pa saj je v zvezi nujno treba dopuščat svobodo. Sicer razumem, da če imata dva taka "pravila" in da jima popolnoma ustreza, ker sta oba pač istega mišljenja - naj bo tako , ampak si pa ne predstavljam tega v najini zvezi...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Midva tud sploh nimava interesa, da bi šla vsak po svoje s svojo družbo na morje...ker se on dobro razume z mojimi kolegi in jaz z njegovimi. Itak so pa ti vsi tud poparčkani, tko da se mamo prov fletn, če gremo skupi na morje...
Se mi zdi, da je prav, da ima to vsak par pošlihtano tako kot mu paše...je pa fajn, če sta oba enakega mnenja...ne da bi en hotu hodt po svoje, drug bi pa ta čas norel doma...
Se mi zdi, da je prav, da ima to vsak par pošlihtano tako kot mu paše...je pa fajn, če sta oba enakega mnenja...ne da bi en hotu hodt po svoje, drug bi pa ta čas norel doma...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Nikjer nisem napisala, da ne spadam med posesivne Tisto, da "nas" pamet sreča, je letelo na spol na splošno.
Sicer se pa sploh nisem hecala, parčki večinoma v srednji šoli visijo po 24/7 skupaj. Potem pa pridejo študijske obveznosti, izmenjave, kasneje poslovna potovanja in seminarji,... počasi se moraš pač sprijaznit s tem, da hani ne bo vsako noč ob tebi spal.
Sicer se pa sploh nisem hecala, parčki večinoma v srednji šoli visijo po 24/7 skupaj. Potem pa pridejo študijske obveznosti, izmenjave, kasneje poslovna potovanja in seminarji,... počasi se moraš pač sprijaznit s tem, da hani ne bo vsako noč ob tebi spal.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov