freaky napisal/-a:*purple* napisal/-a:Noben človek ni zazihr, pa če ma še tako rad nekoga.potem pa še kakšen vpliv družbe, alkohol za pogum, vroča telesa in je.
Če maš pošlihtan v glavi, se ti težko kj takega zgodi. Vem, ker lahko govorim iz lastnih izkušenj.

Sicer mam js malce drugačen pogled na varanje, vendar pa sem vseeno mnenja, da če nekaj nočeš naredit (v tem primeru prevarat), tega ne boš naredil in pika.
Seveda, da če maš pošlihtan se ti težko kej zgodi, ampak v tem
težko, obstajajo procenti.
zdej o tem razglabljat je težko, ker pač ne vemo kaj ma kdo v glavi.Jst zase upam trdit, da si nebi drznila prevarat svojga, ampak za druge pač tega ne morem rečt, ker nobenmu človeku ne vidiš v misli, niti v možgane kaj mu takrat klikne.
Smreka napisal/-a:Sam Purple... ti maš pa izjemno slabe izkušnje s kolegicami
Ne vem no, jaz kadar sem šla s katero je blo fajn
sej ne rečem, da je blo skos povsod grozn.sam če primerjam zdej ko hodims fantom na morje in prej ko sem z njimi, mi je velik bolje zdaj.prej dlje od portoroža, portoroške usrane mivke, hajnikena, stanvanja, nisem vidla, niti doživela.poleg tega je blo pa še tko ene par izkušenj slabih, glede katerih pač ne zaupam določenim osebam več (ena je šla z enim tipom s ključi od stanvanja in sem prespala sama celo noč na piranski punti sredi nevihte in ni blo lih fajn:roll: ).Men to pač ni več.jst sm svoj kos žuranja in vsega že dala skos, in me pač ne rajca več to početje.mam rajš kšne druge stvari, bolj konkretne.
Sploh pa tko - nekatere enačite to, da greste na morje s fantom, da si pač želite bit skupi. Se pravi če grem jaz na morje za kakšen vikend s kolegico, potem ne želim bit z njim? Al pa če gre on s kolegi, mene noče al kaj?
pri nekaterih je mal drugače.jst sm omenila, da greva težko kam za par dni skupaj med letom, ker predvsem on ne dobi dopusta, no, pa tud jst pač čimveč delam, navsezadnje sem plačana po urah.In takrat ko imava dopust mi na pamet ne pade, da nebi šla skupaj na morje.je pa tud tko, da koristim frej dni, takrat ko jih on, ker če bi jih koristila ko on nebi bil fraj in šla s kolegicami, potem zanj nebi imela časa in nebi mogla midva kam it.Pa grem raje z njim, kot s kolegicami.
Nikol mi ne bo jasna ta posesivnost, to "narekovanje" drugemu kaj naj naredi. Kako lahko rečete, da imate nekoga rade, če mu pa prepoveste oz. se mulate, če hoče nekam sam?
jst sicr mojmu nkol nism rekla, niti on men ne, da ne sme na morje al kamorkoli drugam s kolegi.Sam zgoraj opisana situacija je pač taka, da če sva že frej, greva raje v dvoje, kot s kolegi.Nevem, tistih par dni na samem, morje, sonce, midva, čakava celo leto, ni šans da bi šla posebej.Ni pa to nobena posesivnost.odločava se po svojih željah in obema tako ustreza.je pa tud men mal glupo to da bi mi reku da ne smem.če česa nebi smela, bi zihr ravno to nardila, iz samga principa!
A ljubezen pomeni, da mora uživati samo z vami, ker bog ne daj, da bi užival nekje drugje s kolegi brez vas - potem vas najbrž nima rad??
v mojem primeru, če bi imela na izbiro več prostih dni, meni ni problem če gre.Če bi pa šel med glavnim dopustom s kolegi, ko bi šla lahko midva in potem midva nebi mogla, bi se pa že mal prašala.sploh ker vem da ima to rad in da uživa da greva skupaj na morje.Če mu kr naenkrat nebi blo več, potem bi blo pa treba ugotovit kje zajc tiči.