Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
Lastovica napisal/-a:Moj gre tud sam na morje, jaz grem pa sama v Afriko in nama je to čisto normalno. Ne vem zakaj nekatere delate take probleme.
Joj tole me je pa zmotlo, sej ni fora v tem da bi kera delala probleme, ....če se človek malo zamisli...na morju je druga klima, lepo vreme, polno zabav in razglajenih teles, malo popite pjače in človek lahko kaj hitro izgubi nadzor nad sabo in naredi kaj takega, kar drugače nebi. Eni smo takšni drugi drugačni, eni razmišljajo s trezno glavo, drugi ne..in potem lahko nastopi obžalovanje...
Moj vsekakor ni za to, da bi sama hodila na dopust, ve kaj se dogaja, ima realno sliko, zato želi da hodiva skupej, čeprav za kakšen dan dva, jo bom pa vssen mahnla na dopust s kolegico..ampak bo vse na izzy
Always look on the bright side of your life.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Marcela123 napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Moj gre tud sam na morje, jaz grem pa sama v Afriko in nama je to čisto normalno. Ne vem zakaj nekatere delate take probleme.
Joj tole me je pa zmotlo, sej ni fora v tem da bi kera delala probleme, ....če se človek malo zamisli...na morju je druga klima, lepo vreme, polno zabav in razglajenih teles, malo popite pjače in človek lahko kaj hitro izgubi nadzor nad sabo in naredi kaj takega, kar drugače nebi. Eni smo takšni drugi drugačni, eni razmišljajo s trezno glavo, drugi ne..in potem lahko nastopi obžalovanje...
Moj vsekakor ni za to, da bi sama hodila na dopust, ve kaj se dogaja, ima realno sliko, zato želi da hodiva skupej, čeprav za kakšen dan dva, jo bom pa vssen mahnla na dopust s kolegico..ampak bo vse na izzy
Sorry, sam pri vama je realna slika očitno to, da si ne zaupata. Ne moreš se zgovarjat na razgaljena telesa in dva popita pira.
- =zabica=
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Res je da je zaupanje tisto, ki mora funkcionirat med dvema, ampak ko bo popil par kozarcov preveč in bo pršla kakšna kokoš je vse možno in potem res pride do tistega obžalovanja o čemer smo prej govoril, čist po nepotrebnem!
Jz še vedno zagovarjam dopust v dvoje, pa tiste romantične sprehode in mazanje hrbtov
Po kolkem casu skupaj torej, se ponavadi odločita preživeti dopust skupaj???
Jz še vedno zagovarjam dopust v dvoje, pa tiste romantične sprehode in mazanje hrbtov
Po kolkem casu skupaj torej, se ponavadi odločita preživeti dopust skupaj???
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
zabica prav imas, se strinjam s tabo.
Always look on the bright side of your life.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni pa ljubosumje sploh ni problem. Mislim, če se namerava po par pirih dat dol s prvo, ki pride mimo, ga pa tudi ne rabim.
Dejstvo je, da se včasih med letom bolj malo vidiva zaradi službe, včasih pridem domov, ko on že spi, on gre, ko jaz spim, včasih me zaradi službe ni par dni ...
... zato želiva počitnice preživeti skupaj.
Dejstvo je, da se včasih med letom bolj malo vidiva zaradi službe, včasih pridem domov, ko on že spi, on gre, ko jaz spim, včasih me zaradi službe ni par dni ...
... zato želiva počitnice preživeti skupaj.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Men se ločeno morje ne zdi čist nč novga. K sva s prejšnjim začela hodit je šel clo za 3 tedne sam s kolegi dol. No ja, vemo kako se je iztekl. Pol ni mel več dovoljenja
Drugač pa za en teden kamot da greva vsak posebi in da bi men dele reku da ne smem v Francijo polet za en tedn, mu rečem sam še baj baj. Sori je pa skrajno nesramno, da bi se dej skoz nazaj držal pa nikamor šel zarad partnerja.
Je pa res, da se z leti to spreminja in k bom jest zaposlena in bom mela 14 dni letnega dopusta, bom šla valda s partnerjem za glavni dopust. S kolegi se pa lohka zmenmo za podaljšan vikend.
Drugač pa za en teden kamot da greva vsak posebi in da bi men dele reku da ne smem v Francijo polet za en tedn, mu rečem sam še baj baj. Sori je pa skrajno nesramno, da bi se dej skoz nazaj držal pa nikamor šel zarad partnerja.
Je pa res, da se z leti to spreminja in k bom jest zaposlena in bom mela 14 dni letnega dopusta, bom šla valda s partnerjem za glavni dopust. S kolegi se pa lohka zmenmo za podaljšan vikend.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
=zabica= napisal/-a:Res je da je zaupanje tisto, ki mora funkcionirat med dvema, ampak ko bo popil par kozarcov preveč in bo pršla kakšna kokoš je vse možno in potem res pride do tistega obžalovanja o čemer smo prej govoril, čist po nepotrebnem!
Ah to je pa bedarija. Če se ne zna kontrolirat in če ga nekaj kozarčkov alkohola več spravi iz tira, pol pa sori, js takega tipa ne rabim. Če te noče prevarat, potem te ne bo, pa lahko pred njim stoji najbolj huda ženska na svetu. Vse je v glavi
Js sm šla tud "sama" na morje (maturanc), pa smo tud dost spil, je blo velik priložnosti, da bi lahko bila s kom, pa nisem bila. Ker sem se zavedala, kdo me čaka doma in da ga imam rada. Tko da ne mi o drugačni klimi, lepih puncih in alkoholu. Če nočeš varat, potem ne boš.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
ne da se mi brat cele teme, ampak : z mojim greva vedno skupaj, v bistvu sploh ne vidim razloga, da bi bila vsak na svojem morju... če se imava skupaj fajn, kolegi se razumemo...
pol pa babe jokajo po forumih ko mu toooooolk zaupajo pa jih je prevaral...jok jok
pol pa babe jokajo po forumih ko mu toooooolk zaupajo pa jih je prevaral...jok jok
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Midva tud skupaj hodiva in ne posebej
Prvič zato, ker med letom nekako ni možnosti, da bi šla kam za več dni skupaj in valda želiva preživeti vsaj tistih deset dni na morju v dvoje, brez družbe in brez nikogar, samo on in jaz.Enako če greva kampirat med vikendi greva seveda skupej.Konec koncev sva obadva zaljubljena v kampiranje, jst mam pa vse take fine kolegice, ki bohnedej da bi v kemp stopile
je pa tko.Od počitnic na morju s fantom stokrat več odnesem kot če bi šla s kolegicami.udi prej ko sem bila samska sem nerada hodila samo z dekleti kamorkoli, ker se mi enostavno ne da celga dneva presedet v apartmaju in se z vodkami nalivat, kot tudi ne samo poležavat na plaži.rada imam aktivne počitnice, ki vključujejo mnogo stvari in raziskovanja.ležanje na plaži vsak dan in pitje v apartmaju mi pa ne sedeta.zato me mislm, da ne spraviš več z njimi nikamor same.Poleg tega pa če sem z njim imava iste želje, misli, načrte, tako da praktično nisem odvisna od nekoga.če sem pa s kolegicami sem moram pa stalno in stalno prilagajat nekim stvarem ki mi ne sedejo.
sploh se pa od njih dlje od portoroža nobena ne premakne, men je pa portorož in cela slovenska obala krneki.
še eno bi rekla glede zaupanja in varanja.Konec koncev smo vsi samo ljudje in resnično se lahko karkoli zgodi.Noben človek ni zazihr, pa če ma še tako rad nekoga.potem pa še kakšen vpliv družbe, alkohol za pogum, vroča telesa in je.Čist vsaki izmed nas se to lahko zgodi in čist vsaki se je to lahko zgodilo, pa tega ne vemo.jst nisem v nobenga človeka na tem svetu popolnoma prepričana, razen v starše.pa to ni nezaupanje, zgolj previdnost in dopuščanje možnosti, da se to lahko zgodi tudi meni.
je pa najlažje govort o zaupanju, na koncu pa tko kot je sharona rekla, jok in jok.enostavno je pač danes svet tak da se odvija tako kot se in da nihče ni vreden popolnega zaupanja.
sicer pa midva se imava skupaj fajn in nama ni panike it skupaj na morje.Niti nočeva,ker pač nama sede tako kot je
Prvič zato, ker med letom nekako ni možnosti, da bi šla kam za več dni skupaj in valda želiva preživeti vsaj tistih deset dni na morju v dvoje, brez družbe in brez nikogar, samo on in jaz.Enako če greva kampirat med vikendi greva seveda skupej.Konec koncev sva obadva zaljubljena v kampiranje, jst mam pa vse take fine kolegice, ki bohnedej da bi v kemp stopile
je pa tko.Od počitnic na morju s fantom stokrat več odnesem kot če bi šla s kolegicami.udi prej ko sem bila samska sem nerada hodila samo z dekleti kamorkoli, ker se mi enostavno ne da celga dneva presedet v apartmaju in se z vodkami nalivat, kot tudi ne samo poležavat na plaži.rada imam aktivne počitnice, ki vključujejo mnogo stvari in raziskovanja.ležanje na plaži vsak dan in pitje v apartmaju mi pa ne sedeta.zato me mislm, da ne spraviš več z njimi nikamor same.Poleg tega pa če sem z njim imava iste želje, misli, načrte, tako da praktično nisem odvisna od nekoga.če sem pa s kolegicami sem moram pa stalno in stalno prilagajat nekim stvarem ki mi ne sedejo.
sploh se pa od njih dlje od portoroža nobena ne premakne, men je pa portorož in cela slovenska obala krneki.
še eno bi rekla glede zaupanja in varanja.Konec koncev smo vsi samo ljudje in resnično se lahko karkoli zgodi.Noben človek ni zazihr, pa če ma še tako rad nekoga.potem pa še kakšen vpliv družbe, alkohol za pogum, vroča telesa in je.Čist vsaki izmed nas se to lahko zgodi in čist vsaki se je to lahko zgodilo, pa tega ne vemo.jst nisem v nobenga človeka na tem svetu popolnoma prepričana, razen v starše.pa to ni nezaupanje, zgolj previdnost in dopuščanje možnosti, da se to lahko zgodi tudi meni.
je pa najlažje govort o zaupanju, na koncu pa tko kot je sharona rekla, jok in jok.enostavno je pač danes svet tak da se odvija tako kot se in da nihče ni vreden popolnega zaupanja.
sicer pa midva se imava skupaj fajn in nama ni panike it skupaj na morje.Niti nočeva,ker pač nama sede tako kot je
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*purple* napisal/-a:Noben človek ni zazihr, pa če ma še tako rad nekoga.potem pa še kakšen vpliv družbe, alkohol za pogum, vroča telesa in je.
Če maš pošlihtan v glavi, se ti težko kj takega zgodi. Vem, ker lahko govorim iz lastnih izkušenj.
Sicer mam js malce drugačen pogled na varanje, vendar pa sem vseeno mnenja, da če nekaj nočeš naredit (v tem primeru prevarat), tega ne boš naredil in pika.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Sam Purple... ti maš pa izjemno slabe izkušnje s kolegicami
Ne vem no, jaz kadar sem šla s katero je blo fajn.
Sploh pa tko - nekatere enačite to, da greste na morje s fantom, da si pač želite bit skupi. Se pravi če grem jaz na morje za kakšen vikend s kolegico, potem ne želim bit z njim? Al pa če gre on s kolegi, mene noče al kaj?
Nikol mi ne bo jasna ta posesivnost, to "narekovanje" drugemu kaj naj naredi. Kako lahko rečete, da imate nekoga rade, če mu pa prepoveste oz. se mulate, če hoče nekam sam?
A ljubezen pomeni, da mora uživati samo z vami, ker bog ne daj, da bi užival nekje drugje s kolegi brez vas - potem vas najbrž nima rad??
Eh ja...
Ne vem no, jaz kadar sem šla s katero je blo fajn.
Sploh pa tko - nekatere enačite to, da greste na morje s fantom, da si pač želite bit skupi. Se pravi če grem jaz na morje za kakšen vikend s kolegico, potem ne želim bit z njim? Al pa če gre on s kolegi, mene noče al kaj?
Nikol mi ne bo jasna ta posesivnost, to "narekovanje" drugemu kaj naj naredi. Kako lahko rečete, da imate nekoga rade, če mu pa prepoveste oz. se mulate, če hoče nekam sam?
A ljubezen pomeni, da mora uživati samo z vami, ker bog ne daj, da bi užival nekje drugje s kolegi brez vas - potem vas najbrž nima rad??
Eh ja...
- Sharona05
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: štajerska
Smreka, tako kot je tebi nerazumljivo, da moj ne rabi it sam na morje, da se ima fajn, tako meni ni, zakaj ti jemlješ to kot posesivnost?
pač, eni imamo to drugače zrihtano... zakaj pa ne bi mogli it vsi skupaj (tako kot mi hodimo)? a ker se ne more sprostit zravn mene (beri: gledat druge)?
jaz pač ne razumem, zakaj bi morala it vsak za sebe na morje, če nama je skup fajn...
pač, eni imamo to drugače zrihtano... zakaj pa ne bi mogli it vsi skupaj (tako kot mi hodimo)? a ker se ne more sprostit zravn mene (beri: gledat druge)?
jaz pač ne razumem, zakaj bi morala it vsak za sebe na morje, če nama je skup fajn...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
freaky napisal/-a:*purple* napisal/-a:Noben človek ni zazihr, pa če ma še tako rad nekoga.potem pa še kakšen vpliv družbe, alkohol za pogum, vroča telesa in je.
Če maš pošlihtan v glavi, se ti težko kj takega zgodi. Vem, ker lahko govorim iz lastnih izkušenj.
Sicer mam js malce drugačen pogled na varanje, vendar pa sem vseeno mnenja, da če nekaj nočeš naredit (v tem primeru prevarat), tega ne boš naredil in pika.
Seveda, da če maš pošlihtan se ti težko kej zgodi, ampak v tem težko, obstajajo procenti.
zdej o tem razglabljat je težko, ker pač ne vemo kaj ma kdo v glavi.Jst zase upam trdit, da si nebi drznila prevarat svojga, ampak za druge pač tega ne morem rečt, ker nobenmu človeku ne vidiš v misli, niti v možgane kaj mu takrat klikne.
Smreka napisal/-a:Sam Purple... ti maš pa izjemno slabe izkušnje s kolegicami
Ne vem no, jaz kadar sem šla s katero je blo fajn
sej ne rečem, da je blo skos povsod grozn.sam če primerjam zdej ko hodims fantom na morje in prej ko sem z njimi, mi je velik bolje zdaj.prej dlje od portoroža, portoroške usrane mivke, hajnikena, stanvanja, nisem vidla, niti doživela.poleg tega je blo pa še tko ene par izkušenj slabih, glede katerih pač ne zaupam določenim osebam več (ena je šla z enim tipom s ključi od stanvanja in sem prespala sama celo noč na piranski punti sredi nevihte in ni blo lih fajn:roll: ).Men to pač ni več.jst sm svoj kos žuranja in vsega že dala skos, in me pač ne rajca več to početje.mam rajš kšne druge stvari, bolj konkretne.
pri nekaterih je mal drugače.jst sm omenila, da greva težko kam za par dni skupaj med letom, ker predvsem on ne dobi dopusta, no, pa tud jst pač čimveč delam, navsezadnje sem plačana po urah.In takrat ko imava dopust mi na pamet ne pade, da nebi šla skupaj na morje.je pa tud tko, da koristim frej dni, takrat ko jih on, ker če bi jih koristila ko on nebi bil fraj in šla s kolegicami, potem zanj nebi imela časa in nebi mogla midva kam it.Pa grem raje z njim, kot s kolegicami.
A ljubezen pomeni, da mora uživati samo z vami, ker bog ne daj, da bi užival nekje drugje s kolegi brez vas - potem vas najbrž nima rad??jst sicr mojmu nkol nism rekla, niti on men ne, da ne sme na morje al kamorkoli drugam s kolegi.Sam zgoraj opisana situacija je pač taka, da če sva že frej, greva raje v dvoje, kot s kolegi.Nevem, tistih par dni na samem, morje, sonce, midva, čakava celo leto, ni šans da bi šla posebej.Ni pa to nobena posesivnost.odločava se po svojih željah in obema tako ustreza.je pa tud men mal glupo to da bi mi reku da ne smem.če česa nebi smela, bi zihr ravno to nardila, iz samga principa!
v mojem primeru, če bi imela na izbiro več prostih dni, meni ni problem če gre.Če bi pa šel med glavnim dopustom s kolegi, ko bi šla lahko midva in potem midva nebi mogla, bi se pa že mal prašala.sploh ker vem da ima to rad in da uživa da greva skupaj na morje.Če mu kr naenkrat nebi blo več, potem bi blo pa treba ugotovit kje zajc tiči.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov