Sam na morje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 21. Jan. 2009 0:24

Meni se pa zdi, da je za vsako stvar v življenju neko obdobje. Pri 17ih je fajn it s kolegi v kamp in bit pijan kot kamela cel teden, če bi pa to isto počela moja mama pri 47ih, bi se mi pa zdelo milo rečeno čudno.
Komot lahko rečete temu dvojna merila, ampak res mislim, da je tako intenzivno druženje s prijatelji sicer ena pomembna stopnja v človekovem razvoju (hkrati lahko tukaj napišem še to, da se mi zdi hudo neumno, da nekateri to kar preskočijo in že od petnajstega leta naprej živijo izključno v dvoje), ki pa nato mine.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 21. Jan. 2009 0:45

Sam moraš vedet tud to, da ti je pri 17. mogoče res cilj bit pijan ko kamela v kampu en teden, ko si pa starejši, pa ne več. Moj fotr, ko gre na dopust s kolegi, preživi tisti teden zelo aktivno, imajo svoje ''moške'' športe in se jim takrat popolnoma predajajo. In jim niti slučajno ni point to, da so cel teden naliti ko krave.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 21. Jan. 2009 1:44

red_rose napisal/-a:bla jezna ce bi zapravu dopust za morje s kolegi in ne z mano (ce bi mel recimo samo en tedn). ampak ne zato ker pac gre z njimi, ampak ker ne bi raje sel z mano

Kot moškega me prav pri srcu boli, ko vidim, kako različno razmišljamo moški in ženske. Tudi če se potrudim, še vedno ne najdem niti enega pametnega, logičnega, racionalnega razloga, zakaj bi nekdo tako razmišljal, kot to počneš ti. Pa ne, da ne sprejemam tvojega mnenja, ker ga, ampak ga ne razumem in mi ni niti približno jasno. Zato mi prosim razloži: kako za božjo voljo si lahko tako posesivna, da sedaj tvoj fant ne bi smel it s kolegi na morje? Sedaj praviš, da bi se fant moral dosmrtno odpovedat kolegom in morju, samo zaradi tega, ker ima pač obveznost s tabo hodit tja, in ne s kolegi?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 21. Jan. 2009 7:56

miteq napisal/-a:
red_rose napisal/-a:bla jezna ce bi zapravu dopust za morje s kolegi in ne z mano (ce bi mel recimo samo en tedn). ampak ne zato ker pac gre z njimi, ampak ker ne bi raje sel z mano

Kot moškega me prav pri srcu boli, ko vidim, kako različno razmišljamo moški in ženske. Tudi če se potrudim, še vedno ne najdem niti enega pametnega, logičnega, racionalnega razloga, zakaj bi nekdo tako razmišljal, kot to počneš ti. Pa ne, da ne sprejemam tvojega mnenja, ker ga, ampak ga ne razumem in mi ni niti približno jasno. Zato mi prosim razloži: kako za božjo voljo si lahko tako posesivna, da sedaj tvoj fant ne bi smel it s kolegi na morje? Sedaj praviš, da bi se fant moral dosmrtno odpovedat kolegom in morju, samo zaradi tega, ker ima pač obveznost s tabo hodit tja, in ne s kolegi?

ne, narobe si prebral. se enkrat preberi, pocasi :wink: gre se za to koliko dopusta si lahko fant v sluzbi vzame. ce bi ga mel samo EN TEDEN (ostali cas more delat) bi bla jezna, ce bi ta edini teden ko je fraj, zapravu za kolege in ne zame.

ce bi pa mel on celo poletje fraj (pa nima, ker je redno zaposlen...) pa nebi mela nc proti ce gre 5x s kolegi, pa 1x z mano :wink:

spodi sem pa napisala, da ni tako, in da on GRE na morje s kolegi (sej pravim cist narobe si me razumel :D ) ampak ma pa vec dopusta, in ga bo lahko del zapravu tut zame...

lani sem jst sama sla za 4 mesece, in tut njemu ne bi kej takega oporekala (ampak situacija je cist drugacna ker je zaposlen in si more planirat dopust! )

a sem ti zdej dovolj razlozla? nic nimam proti temu da gre s kolegi, ce vsaj tut nekaj casa nameni za skupne dopust :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jan. 2009 10:13

gi..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:29, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 21. Jan. 2009 10:54

frigga napisal/-a:Sam moraš vedet tud to, da ti je pri 17. mogoče res cilj bit pijan ko kamela v kampu en teden, ko si pa starejši, pa ne več. Moj fotr, ko gre na dopust s kolegi, preživi tisti teden zelo aktivno, imajo svoje ''moške'' športe in se jim takrat popolnoma predajajo. In jim niti slučajno ni point to, da so cel teden naliti ko krave.

Pri nas ej enako. Je postala že kar tradicija, da grejo fotr, stric in še dva prijatelja za par dni jadrat. Seveda tudi kaj spijejo, ampak niso pijani kot kamele (upam :lol: ). Logično da bo šel, če se pa vedno tako zelo veseli teh parih dni, ki jih lahko preživi sam s svojimi kolegi. In s tem ni popolnoma nič narobe. Logično, da gresta na glavni dopust skupaj z mami. Ponavadi ene trikrat na leto, tako da zaradi tistih treh dni nobeden ni prikrajšan.
Po drugi strani se mi zdi pa zelo čudno, če nekateri poročeni pari vedno hodijo na glavni dopust vsak posebej. To pa je že druga pesem ...
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 22. Jan. 2009 13:19

Poročen moški brez svoje družine na morje...... ne da se mi to zdi narobe, sam se mi zdi mal čudn dokler so otroci še majhni (in ne hodijo sami na morje).
Moj bi umru, če bi šel za en teden kam brez naju..... ni ga čez sedenje na plaži in gledanja male račke kako ob vodi vadi prve korake, nabira kamenčke in podobno..... Ma kakšni prjatli, tamala zmaga :lol: Že u službo bi jo najraj sabo uzel :D
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 22. Jan. 2009 13:39

Vsakemu svoje ampak jaz priznam, da mi je bilo lani ful bad, ko je šel moj v Zrče s frendi.....sicer sam za en vikend ampak že tisto, da sem vedla, da grejo tja z namenom da se ga nabijejo do daske....

In itak....valjda se ga je tok nakresal tam dol, da potem še cel teden ni pršu k sebi in se je celo zastrupu :roll: Mislim wtf? mogoče sem komu čudna, ampak da gredo tipi, ki se bližajo tridesetim in so vsi v resnih vezah ga dol se napijat ku eni najstniki in pol komirat tm po unih diskotekah in spat na plaži celi mačkasti..... :evil:

Pa nisem ljubosumna in nisem pomislila, da kaj pa če bo s kako zasral, sam prov patetičen mi je bil ta njihov ˝podvig˝.
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 22. Jan. 2009 14:02

V večji meri se strinjam z zgornjim postom - ok, če ga grejo zdej žurat pa pit na morje, ni panike (izkoristi dokler si mlad).. sam pa mi ne bi blo lih najbol kul, če bi ga šou moj mož pit do mrtuga na morje - ni stvar v tem, da se bojim, da bi me prevaru, sam se mi zdi bedno, da ga tak odrasel, "zrel" moški (al pa ženska) pije k krava. Druga stvar pa je, če gre na morje z namenom športat al pa recimo smučat itd. Ne rečem, da ne sme žurat zravn, sam komirat pa ni treba. :D
Uporabniški avatar
keri
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a keri » 22. Jan. 2009 14:55

Ma meni je to tako :roll: pa ni važno če sva poročena in če imava otroke - meni je tako kot sem že prej napisala totalno mimo, da se ga gre tip, ki že zdavnej ni več neki najstnik in ki naj bi drugače bil zrel moški, za vikend 400 km stran pit in ga žurat in se skoraj zastrupit z alkoholom...ker on rabi žur.... :evil:

Če mu toliko manjka moška družba, lahko komot naredi s kolegi muško večer, naj grejo ven, na fuzbal, na pivo...kaj jaz vem še kaj....kar se tega tiče sem očitno ful zadrta, ker vidim, da ste nekatere punce dosti bolj liberalne :oops: .
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 22. Jan. 2009 17:59

strinjam se s keri glede tega, da se ne mores, pri 30ih obnasat tako kot pri 20ih glede pijacevanja in podobnega. nebi imela nic proti, da gre npr. moj moz vn na moski vecer, s prjatli sportat ali kaj drugega za kak dan ali teden, sam ce bi pa vedla d pr svojih 30ih se ni tok zrel, da se mora napijat ko mamba, bi me pa skrbelo kaj je z njim v bistvu narobe in ne kaj drugega.

na morje ali kam drugam bi tipu pustila, da gre sam s svojimi prijatli in prijatlcami (v bistvu se mi zdi, da je ze smesno, ce bi me moral sploh vprasati za dovoljenje), seveda bi mi bilo veliko lazje, ce bi te prijatle (in sploh prijatlce) poznala (kar v mojem primeru npr. ni problem). glede alkohola in podbnega se mi pa nebi bilo treba sekirat (pac sploh ne pije nekaj velik).

seveda v tem primeru prcakujem, da je tudi on tako razumevajoc do mene in ne dela dzumbusa iz tega, da grem na morje s prjatli al prjatlcami.

je pa res, da bi se tut men zamerlo, ce bi mel npr. sam en tedn frej, pa da bi sel ta tedn raje s frendi na morje, kot pa z mano! :)
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a emmeline » 22. Jan. 2009 18:31

Ko je šel s prijatelji me ni motilo..
Ampak ko je šel z dvemi kolegicami me je motilo ja. Sploh pa ko me je "hecal" da bi z eno izmed njih kmalu se kaj zapletel.Oni drugi pa je pisal smse.. saj sem to že omenila v neki drugi temi.

No jaz pač nevem zakaj bi moral moj fant iti na morje z dvema ženskama ga žurat, se napit...poletje,morje,odaljenost,pijača in noč delata svoje
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 22. Jan. 2009 19:38

ja, priznam. to bi pa mene tudi skrbelo, če bi šel s prijateljico/ami na morje. drugače je, če gre s prijatelji. tako pa nikoli ne veš, kakšne namene imajo druge + alkohol ...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 22. Jan. 2009 20:03

Eh, ko je 5 al pa 6 tipov skupaj na morju, je tako ali pa drugače vseskupaj en velik razvrat.... Če je kšna baba zdraven al pa ne....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 22. Jan. 2009 20:24

to mogoče lahko trdiš zase. ni pa treba vseh sem mešati. ni rečeno, da je razvrat. je pa verjetno več alkohola.

tvoj post še ni razlog, da bodo sedaj vse babnce tukaj čisto presrane, če bo šel tip sam na morje. :wink:

nekateri si pač zaupamo.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]