Sam na morje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 21. Jul. 2006 10:16

Kako imate pošlihtano v zvezi glede odhodov na morje posamezno, s kolegi in kolegicami?

ali partnerju 100% zaupate, da bo kljub temu da dopustuje v Grčiji, edino vaš in vam popolnoma zvest?

ali bi vas motilo, če bi odšel na morje s samskim kolegom, ki mu je glavna prioriteta lovljenje žensk?

kako gledate na to nasploh?
*Diamonds are forever*
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 21. Jul. 2006 10:44

Tale tema je idealna za moj kompleks... Sicer mi je kul, da paše tipu kam it tut brez mene, ker mu čist zaupam..., AMPAK mi je mal bedno, ker gre moj z najbolšo prjatlco, in to za 2 tedna, v Turčijo.... Za popi***t!!!!!!!!!!!!!!!! Sej vem, da sta sam prjatla... ampak NI mi pa to VŠEČ!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 21. Jul. 2006 10:48

heh, ne sam da bi šou na morje sam, še njegova bivša gre zravn.. pač so klapa ane.. jst se v to ne mislm vtikat.. jst mu 110% zaupam.. če pa bi se zgodil po kšni čudni sceni da bi kej zajebu pa.. sj je še dost ribic v morju ane..

jst grem s tremi prjatlcami u grčijo, on pa bo takt doma.. in jst ne mislm nč zajebat.. ga mam že tok rada ane..

sicer pa na te stvari tko gledam.. če kdo hoče varat, ne rab it v grčijo zato... tut pr ns so vedno osebki nasprotnega spola, tut pr ns je alkohol in druge substance.. če pa se zgodi prevara, je pa to pač to.. žal s takim človekom nič ne bi imela več, ne glede na to kok se mam fajn z njim pred tem.. varanje je pač podn od podna in v mojem primeru pomen konc zveze.. ne rabm posesije in ljubosumja v vezi, resnično..preveč je blo tega v preteklosti..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kozarec » 21. Jul. 2006 11:18

Midva greva ponavad skupaj za kak teden, pa vsak zase za kak vikend, jaz z svojimi kolegicami, on s svojimi kolegi. Nama obema to ustreza, tako da je kul.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 21. Jul. 2006 11:31

Jah prevara me lohk v sosednji sobi...al pa tud na koncu sveta ne.
Tko da pac bi mu "pustila" da gre sam oz. z druzbo...pac tud po mojem mnenju se ne mors kr naprej vtikat v cloveka pa ceprov je tvoj partner..ena mera osebnih interesov in locenih interesov more bit.
In ne zastopim zensk ki potem fanta kr naprej klicarijo in tezijo in sparsujejo kaj dela..tko da se seveda na konc skregajo in sta oba slabe volje pol.
Uporabniški avatar
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 9. 2005
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a Catharine » 21. Jul. 2006 11:36

Midva greva skupaj na morje. Če pa on ne gre, grem pa jst sama, sicer s starši, ker imamo skupaj kuhinjo pa to (kampiranje) samo da imava midva svoj šotorček.
Drugače pa jst ne hodim s kolegicam na morje, al pa on s kolegi.. večinoma so vsi že poparčkani. Če pa bi šla, bi šla pa oba in ne vsak posebej.
Pač sva rada skupaj :D
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 21. Jul. 2006 11:46

Ja moj je imel kar nekaj problemov, ko sem šla jaz sama s štirimi kolegicami na morje. Ampak sem mu jasno povedala, da vem kje so moje meje in, da ga imam preveč rada, da bi zafrknla najino zvezo, ki traja skoraj 2 leti že. :)

Drugače pa bi mu tudi jaz pustila, da gre sam, ubistvu bi bila full vesela, zato ker full noče nikamor na dopust brez mene, kar misli, da moram biti jaz tam nujno zraven. In bi mu brez zadržkov pustila, da gre. Se pa tudi nebi nič sekirala, da bi me prevarov, ker mi je že velikokrat dokazal, da nima teh namenov, tako, da sem 100% da bi bilo vse uredu.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jul. 2006 11:58

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 21. Jul. 2006 12:08

Tkole:

Da bi šel samo sam in midva nebi nič šla mi nebi blo lih kul... če si pa midva vzameva čas za dopust pa gre poj enkrat še s kolegi mi je navadn. Zdej kar se kolegic tiče mi niti podrazno nebi blo všeč pa sem lah smotana pa nevem kaj še ampak, da jest ležim doma on pa nekje na plaži z kolegico :?: a-a, no go! Sicer pa moj niti nima nekih kolegic, samo znanke :P

Pr nama se je lih zdej neki podobnega zgodilo --> on je mel že junija dopust jest pa takrat niti pod razno nisem mogla it in potem sploh nisva mogla splanirat dopusta. Zdej sem se pa jest z mami zmenila, da grem pa je on lih ta teden dobil za koristit stari dopust, ker ga bojo potem nekam premestili tko, da gre zdej tut on s kolegi kampirat, ker nima nič našparanega keša za dopust to ga bo pa praktično zastonj prišlo. Jah, jebat ga ni se nama izšlo. mi je pa kul, da greva vsaj isti termin :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 21. Jul. 2006 12:15

Ne, 100% mu ne bi mogla zaupat.
Sploh če bi šu z frendi, katerim glavna prioriteta je lovljenje žensk.

Ne vem no, jst sm mal skeptična glede tega. Sej veste: morje, frendi, alkohol, ženske.... hmmm pomoje tuki popustijo zavore :D

Ampak vse je seveda odvisno od tipa.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Jul. 2006 12:18

jaz sem bivšega pustila da je šel s kolegi... sicer nisem bila ravno navdušena nad tem ampak ok. sej sem šla tudi sama kdaj kam, pa nisem niti pomislila da bi ga kej varala ali pa kaj flirtala okrog.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Jul. 2006 12:18

skupaj greva povsod..sva se navadla na tak stil zveze, da posamezna žuranja/dopustovanja ne pridejo v poštev..sej bi mu zaupala če bi šel, ampak bi umrla en tedn brez njega...tko da greva pač skupaj namorje...
Uporabniški avatar
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lun|ca » 21. Jul. 2006 13:04

MIGRENA napisal/-a:Zdej kar se kolegic tiče mi niti podrazno nebi blo všeč pa sem lah smotana pa nevem kaj še ampak, da jest ležim doma on pa nekje na plaži z kolegico :?: a-a, no go!

Tut meni ne bi bilo vsec, da bi sel moj na morje s kolegico, js bi ga pa doma cakala... :roll: S kolegi ja, je ze sel, pa mi je blo vse ok. Ne vem pa zakaj bi sel na morje s kolegico, ne pa z mano :?:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 21. Jul. 2006 13:24

marilyn napisal/-a:Tale tema je idealna za moj kompleks... Sicer mi je kul, da paše tipu kam it tut brez mene, ker mu čist zaupam..., AMPAK mi je mal bedno, ker gre moj z najbolšo prjatlco, in to za 2 tedna, v Turčijo.... Za popi***t!!!!!!!!!!!!!!!! Sej vem, da sta sam prjatla... ampak NI mi pa to VŠEČ!!!!!!!!!!!

Sj po eni strani te cist stekam..ampak po drugi pa..mam enga prjatla ze fuuuuul dolg in pac sva ze sla kam tko..in sva spala v isti sobi in tko naprej in nikol nc ni blo. Enostavno sva si res bl brat pa sestra..pac ni med nama nobene privlacnosti..niti v pjanem stanju k se kao zavore sprostijo in tko naprej. Pac enostavno tega ni pa konc.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 21. Jul. 2006 14:42

Haha :D Jaz sem imela bivšega, ki sva se zmenila, da greva vsak posamezno na morje (on je šel sicer z starši) in je takoj našel eno, ki mu je krajšala dopust. Tako, da tega sedaj ne bi več odobravala...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov