Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Kr.ena moj fotr hodi s kolegi jadrat Ni isto no, k je 6 moških na barki en tedn in praktično skor nimajo stika s komerkol drugim kt kakšno ribo pa galebi ampak ja, men je to normaln
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ok, sprejmem. Pa mama - gre potem tudi ona s frendicami?
V naši družini, ko sem še živela s starši, pa to ne bi zgledalo normalno. Zato imam tudi danes takšne predstave o partnerskem odnosu. Ne da ne bi mogla par dni preživet brez njega ali da ga ne bi pustila, da gre sam - enostavno nama je logično, da greva na počitnice skupaj, ker želiva biti skupaj.
Edino če si on ful želi nekam, kamor mene ne vleče - potem gre včasih tudi sam, ampak vedno je jasno, da sem jaz prva povabljena zraven.
V naši družini, ko sem še živela s starši, pa to ne bi zgledalo normalno. Zato imam tudi danes takšne predstave o partnerskem odnosu. Ne da ne bi mogla par dni preživet brez njega ali da ga ne bi pustila, da gre sam - enostavno nama je logično, da greva na počitnice skupaj, ker želiva biti skupaj.
Edino če si on ful želi nekam, kamor mene ne vleče - potem gre včasih tudi sam, ampak vedno je jasno, da sem jaz prva povabljena zraven.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Lorelai20 - Debatorica
Ne, mami ne gre nikamor sama. Fotra dejansko s temi tipi druži hobi oz pač ljubezen do morja, njihove žene pa niso pretirano navdušene nad idejo dopusta na barki. Tko da je to tud edini razlog da gre sam, ne gre si odpočit od naju z mami, čeprov ga velikrat hecava Bova pa letos z mami sami na morju iz čist simpl razloga, fotr ne more vzet takrat dopusta.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nevem kaj je to kaj takega....vsak si zeli malo časa zase nevem no...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Sej jadrajo ob obali(relativno) in lahko obiskujejo pristanisca. In sej ves kaki so mornarji, ko so "on shore leave".Lorelai20 napisal/-a:Kr.ena moj fotr hodi s kolegi jadrat Ni isto no, k je 6 moških na barki en tedn in praktično skor nimajo stika s komerkol drugim kt kakšno ribo pa galebi ampak ja, men je to normaln
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Pr nas smo tud posebej hodil na morje. Neki casa je bla mami z nami, pol fotr, zarad psa pa tud sluzbe.
Zdej pa gresta po parih letih sama spet na morje.
Sam men pa ne bi blo ql, ce bi sel moj sam na morje, js bi bla pa doma.. Na sreco oba mislva enak, tko da greva raj skupi na morje. Ni pa it problem na morje se s kolegi.
Zdej pa gresta po parih letih sama spet na morje.
Sam men pa ne bi blo ql, ce bi sel moj sam na morje, js bi bla pa doma.. Na sreco oba mislva enak, tko da greva raj skupi na morje. Ni pa it problem na morje se s kolegi.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Sej noben ne dela nobenih problemov. Sam midva tko furava ze od zacetka zveze in sva se oba tko navadla in bi nama blo mal cudn, ce bi sel kdo sam na morje. Noben pa ni reku, da bi js al pa on men to prepovedal, samo ne cutiva nobene potrebe po tem. Ze tko ma sam 2 tedna dopusta in gre pac raj z mano na morje k pa s kolegi.
-
Lorelai20 - Debatorica
Mahagonij napisal/-a:Sej jadrajo ob obali(relativno) in lahko obiskujejo pristanisca. In sej ves kaki so mornarji, ko so "on shore leave".Lorelai20 napisal/-a:Kr.ena moj fotr hodi s kolegi jadrat Ni isto no, k je 6 moških na barki en tedn in praktično skor nimajo stika s komerkol drugim kt kakšno ribo pa galebi ampak ja, men je to normaln
Glede na to, da pride domov vidno izžet kt cunja očitno res gara
- Gost
Midva sva šla do sedaj vedno skupaj, jaz 1x med drugim tudi sama (nikoli več, vsaj s to družbo ne!), če bi prišel danes na idejo, da gre sam s kolegi - kul, priden, da mi pove, všeč bi mi bilo, ker vem, kako fajn se imava potem, ko se malo podruži s kolegi in je v svojem krogu, ne samo z mano. Prepovedi pa v zvezi ne odobravam. Če je fer odnos, naj bo fer z obeh strani in ni problema
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:sj ne da mu ne zaupam, tud vem da nebi z nobeno biu, ampak preprosto nebi mogla se sprjaznt s tem da se druge neki pogovarjajo z njim celo noč, ga pijejo skupi, so v njegovi družbi..medtem sm pa jst doma
pa sej kdo je pa reku da morš bit sama doma
recimo predstavli si mojo situacijo ko mam jst vaje za fax ceu julij, on ma pa glih takrat dopust. In kaj a zato ker mam jst počitnice uničene, mora met še on tist teden dopusta? Sej kaj če sm jst doma pa nej bo še on al kako. Sej vem da je bedno in valda vsaka zveza je drugačna. Sam jst mojemu vseeno pustim da gre in mu zaupam. Da bi pa sedaj nek egoizem zganjala, se mi zdi pa brez veze!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Prav nič me ne bi motilo, če bi šel sam na morje, če mu tako paše prav. Bi šla pa jaz tudi po svoje.Le zakaj bo morala ob tem ljubosumje zganjati, saj če mu je v interesu, te prevara tako ali tako. Samo se mi nekako dozdeva, da prav dolgo ne bi zdržal, ali pa bi mu telefon pregorel.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Men osebn sicer ne bi bilo vseeno, če bi šel sam na morje ( al s kolegi/familijo,... ), ampak proti pa tud ne bi bla. Prvo leto, ko sva bila uradno par, nisem še smela iti na morje z njim, in je šel pač s familijo, in ja, blo mi je feeest hudo, pa četud mi je poslov velik sms-ov ... Vedla sm, da se nimam kej bat, da me ne bo prevarov, ampk je blo težko čakat dan, ko se je vrnil. No, lansko leto pa se nama je želja uresničila in sva šla skupej ... in morem rečt, da sva se mela finofajn in 1. lahko rečem, da mi na morju ni bilo dolgčas. Letos greva pa spet skupej, tko da o tem, ali bi ga pustila ali ne iti samega na morje niti ne razmišljam Če bi hotu it sam, bi pač šou, in tud jest bi verjetno šla kam ...
- =zabica=
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2008
Tud jz mam podobno dilemo, ker se je odločil da gre sedaj na morje s kolegi, ker hodijo skupaj tja že 6 let, pa čeprav bojo ti prijatelji (vsaj ya enega sem prepricana) vzeli s seboj svoje punce... No jz kolkr vem, se nism bla povabljena niti z njegove strani ni blo nobene pobude, da bi pocitnice preživela skupaj, dokler pač predloga nisem dala jaz, ampak mora biti datum izven tega, ko bo z njimi............... Sicer sva pa skupaj sele slaba dva meseca, pa vseeno, kdo se ne bi na morju stiskal s svojim dragim, pa tisti romantični sprehodki in kopanje???
In seveda, ne bi bla prava ženska, če ne bi s tem posumila tudi v njegova čustva in pristnost vsega...
In seveda, ne bi bla prava ženska, če ne bi s tem posumila tudi v njegova čustva in pristnost vsega...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov