Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Ce bi men moj reku, da gre na morje s frendi za vikend, bi mi blo cist usen. Sam nebi mi blo pa vsec, ce bi sel za 14dni. Jao. Al pa ce bi hotu na vsak nacin na kksn vecdnevni festival it sam. Sam jst mam kr sreco... moj mene povsod sabo vlece
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Pri nama je tko, da jst ponavad vedno prej odjadram z starši na morje , pa tut z kakšno kolegico sem že šla za par dni na morje medtem ko mojemu ni toook do morja in ne gre nikoli sam oz. z kolegi na morje.
Ponavadi si vzameva 10 dni zase in greva potem skupaj in uživava ker sva lahko nonstop skupaj in se posvečava samo en drugemu
Tko, da jst sploh nimam težav z tem
Ponavadi si vzameva 10 dni zase in greva potem skupaj in uživava ker sva lahko nonstop skupaj in se posvečava samo en drugemu
Tko, da jst sploh nimam težav z tem
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
*_nincy_* napisal/-a:Tko da jz se morm itak sprjaznt k moj je fuzbaler in je tko al tko skos na poti
Evo zdej mi je kliknl, zakaj je men to tko čist normalno, da gre .. Je tut športnik in je bil lani en teden v Španiji na preverjanju - pa ga niso vzeli, pa pol ene 10dni v Grčiji in če se ne bi poškodoval, bi tut preostanek sezone odigral tam. Tko da če sem se takrat lahko sprijaznila z dejstvom, da bi bil skoz dol (razen za praznike), je tko en teden al pa dva nula proti tistemu. Čeprav iz drugih razlogov, kot takrat.
To poletje nama pa nekak ni ratal it skupi, so bli sicer plani pred poletjem, pa so mal odplavali stran .. On je julija delu, pa sem jz okol hodila, jaz začnem pa zdej trenirat, se bo pa on potepal. sva pa kadar sva oba doma tolk več skupaj, pa je.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- nl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
Dirty napisal/-a:Midva z mojmu greva vedno skupi.Ne njemu ne meni ne bi blo ql, če bi šla vsak posebi al pa kej.
Pr nama je isto in obema se zdi to edino sprejemljivo, ker ne men ne njemu nebi blo glih kul, če bi šou drug kam sam, pa ne da si nebi zaupala, ampak ker nebi zdržala en brez druzga. Tko da sva se taprava našla .
Drgač pa se mi itak zdi, da se vsak mora zment tko, da je obema kul. Najbr pa nikol nebi funkcioniral, če bi en mel ful družbo s kero bi sam okol vandru in bi druzga doma pušču, k pa nebi bil za take scene.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Dokler sem prepričana, da sem na njegovem prvem mestu, da gre prvo z mano na morje je ok. Zaupam mu tako ali tako, ker če mu ne bi, ne bi bila z njim.
Nič nimam proti temu, da si vsak partner privošči kak vikend zase in za prijatelje. Kar se pa tiče glavnega dopusta, pa pričakujem da bo z mano. Ker konec koncev sva v vezi skupaj, in naj bi tudi počela stvari skupaj.
Vedno, ko hoče kam iti, me vpraša kaj mislim o tem (ne maram, da me sprašuje ali lahko gre - ker gre lahko kamor mu paše, je polnoleten in nisem njegova mama), povem mu svoje mnenje o tem, kaj mislim, odloči se pa sam. Enako velja tudi pri njem, ko jaz hočem kam iti.
Se strinjam. Pa tut to vem, da ni vredn zaupat vsem njegovim kolegom, da ne govorim kolegicam!
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
mene najbrž ne bi motlo, če grejo pač s kolegi.. bi me pa motlo če bi ostali meli zraven punce, mene pa moj nebi povabil....
no ena stvar obstaja pri meni, da če se bom kdaj poročila.... želim da moj mož gre polek mene na morje ali kamorkoli pač na dopust.. ker nekje na celem planetu se pa že najde kraj, ki bi bil obema všeč... če ne pa raje menjam fanta... o tem ni debate....
dovolim da gre sam s kolegi, če se zmenijo, ampak kar takod a bi hodila vsak po svoje, pa mi nebi blo všeč...
aja v teh letih pa bi ga pustila .. naj gre.. saj če me misli na morju prevarat, se to prej ali slej pokaže... in pač spoznaš da takemu ne moreš zaupat.. raje prej kot pa pozneje...
itak pa ne morem verjet, kako lahko eni prevarajo svoje punce z eno pičko ki se tam na plaži nastavla... to mi ne bo nikoli jasno...
no ena stvar obstaja pri meni, da če se bom kdaj poročila.... želim da moj mož gre polek mene na morje ali kamorkoli pač na dopust.. ker nekje na celem planetu se pa že najde kraj, ki bi bil obema všeč... če ne pa raje menjam fanta... o tem ni debate....
dovolim da gre sam s kolegi, če se zmenijo, ampak kar takod a bi hodila vsak po svoje, pa mi nebi blo všeč...
aja v teh letih pa bi ga pustila .. naj gre.. saj če me misli na morju prevarat, se to prej ali slej pokaže... in pač spoznaš da takemu ne moreš zaupat.. raje prej kot pa pozneje...
itak pa ne morem verjet, kako lahko eni prevarajo svoje punce z eno pičko ki se tam na plaži nastavla... to mi ne bo nikoli jasno...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
jst bi mojga pustila, k mu zaupam 100%. no mal bi mi blo bedno, če bi bli vsi ostali prjatli samski, al pa bi bla vmes clo kakšna bivša...sam vem da me neb prevaral pa je lahko vmes ne vem kolk alkohola in ne vem še česa. tud on je mene letos pustil na maturanca pa se ni nč spremenil sam še eno izkušnjo več mava.
mislm da glede tega ni nobenga problema če drgemu/dragi zaupaš in ga/jo maš dost rad.
mislm da glede tega ni nobenga problema če drgemu/dragi zaupaš in ga/jo maš dost rad.
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
ali bi morala imeti slabo vest ( sicer še sama ne vem zakaj) ker imam v zadnjem letu, dveh željo po dopustovanju za dan ali dva z najboljšo kolegico, kljub temu da sem v resni vezi s fantom in sva prejšnja leta na dopust hodila samo skupaj. Tokrat bi bilo prvič, da bi prespala na morju brez njega, kar bi mi pasalo. Malo norega žuranja, pitja , vragolij s kolegico ki je tudi v rensi vezi.
Malo mi je nenavadno it po tolkem času brez njega, mam tak občutek, da delam neki narobe, čeprav mi je čist logično da nč ne delam narobe.
Malo mi je nenavadno it po tolkem času brez njega, mam tak občutek, da delam neki narobe, čeprav mi je čist logično da nč ne delam narobe.
Always look on the bright side of your life.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
itak da grem na glavni dopust z fantom, ampak za dan, dva pa si bom prvošla žur z kolegico.
Se pa strinjam z vesmi somišljeniki, da je zelo sumljivo, da gre tip ki je v resni vezi na morje z " prijateljico". Ja f** prjatlco že, kr prjatlco pa ne vem če. Da nimata nč tam dol na morju, bi blo 100% le z tihim skritim zalezovalcem..he he mal sm žleht
Se pa strinjam z vesmi somišljeniki, da je zelo sumljivo, da gre tip ki je v resni vezi na morje z " prijateljico". Ja f** prjatlco že, kr prjatlco pa ne vem če. Da nimata nč tam dol na morju, bi blo 100% le z tihim skritim zalezovalcem..he he mal sm žleht
Always look on the bright side of your life.
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
Marcela123 napisal/-a:ali bi morala imeti slabo vest ( sicer še sama ne vem zakaj) ker imam v zadnjem letu, dveh željo po dopustovanju za dan ali dva z najboljšo kolegico, kljub temu da sem v resni vezi s fantom in sva prejšnja leta na dopust hodila samo skupaj. Tokrat bi bilo prvič, da bi prespala na morju brez njega, kar bi mi pasalo. Malo norega žuranja, pitja , vragolij s kolegico ki je tudi v rensi vezi.
NE, pol sta že tko k dva stara zakonca za moje pojme, pejt s kolegi pa še z njim če ti finance in čas dopuščajo, pa ne vem zakva bi mogla met zato slabo vest
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov