Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jst pa to težko razumem, ker na splošno težko razumem, da je ena sama stvar človeku tako pomembna, da je pripravljen zaradi nje it stran od človeka, ki je sicer zanj kot ustvarjen (beseda popoln mi gre na živce, pa sem malo moderirala ).
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
||MuCkAa napisal/-a:*purple* napisal/-a:Ne more mi vzet največjih sanj in največjega pričakovanja.Nikakor!
Tvoje najvecje sanje = iti na morje poleti?
Ne, saj kot pravite, vsakemu svoje oz. srednja pot, ce sta si razlicna. Midva z mojim se znava hitro zmeniti kako in kaj, brez nepotrebnih problemov, ce se enemu ne da iti.
eni smo pač skromni (hec)
in ja, celo jesen, zimo in pomlad čakam, kdaj bom šla lahko na morje.In ko pridem iz morja že razmišljam in čakam na drugo leto morja (govorim o glavnem dopustu).enostavno mi je pač morje in dopust na morju majka in tud enostavno se temu nebi mogla odpovedat in morja menjat ne za noben bohinj ne nič.Ni reke, ne jezera ne ničesar, ki bi lahko nadomestil morje in če bi imela tazga tipa ki nebi hotu it na morje in bi bla jst primorana ne it na morje skoraj nobeno leto, ne, ni šans.enostavno mi to pač veliko pomeni, ljubim morje in vse kar spada zraven in če bi mi to kdo želel vzet nebi bla srečna.In v taki zvezi enostavno nimam kaj iskat.
fora partnerstva je tud ta, da najdeš nekoga ki približno razmišlja kot ti in ki so mu všeč stvari kot tebi.In ena taka stvar bi mene že odbila.
in ne da bi tipa pustila, že v štartu bi izpustila mimo takega tipa, ki ne mara morja in ki ne mara podobnih stvari kot jaz.valda se prej še kej pogovarjaš preden v zvezo skočiš, no vsaj ja se.čeprav pri nama ni blo dost za govort glede morja, ker sva se spoznala na morju in je blo že videno, da se tudi on čofotanju v morju nebi nikakor odpovedal.in on misli prav tako kot jaz.ni nek zapečkar in ne pride na morje samo ležat.odkrivava mesteca, plaža je vsak dan druga pa tudi če se dve uri voziva po otoku, itd...glede tega sva čist istega mišljenja in to mi je ful všeč, sploh kolikor berem, da nekateri res sploh ne marajo morja in sploh nočejo na morje in tudi ne bodo šli.jst nebi preživela.
tud v bohinj greva pa se kopava za dan dva, pa reke pa tko..ampak to nikakor ne more nadomestit morske obale.
julija_, vsakemu je nekej pomembno kar mora partner imet.meni se recimo pa zdi neumno, da nekateri zbirajo partnerje na podlagi šolanega statusa, ali pa debeline denarnice, konjske moči avta in barve kože.pač, ljudje smo si različni in vsak čuti drugače.če nekdo čuti da se v določenih situacijah nebi dobro počutil ki mu dosti pomenijo, potem je taka zveza obsojena po mojem mnenju, na prepad.nekaj časa se že lahko prilagajaš, nikakor pa se ne moreš skos, razen če si neumen in trpiš in požiraš in partnerju uresničuješ njegove želje, on pa tvojih ne.
in še nekaj.tak moški, ki bi bil proti mojim največjim željam (nevem kako naj se drugače izrazim), bi bil daleč od popolnega.to je precejšen odbitek pri meni, pa je lahko vizualni in karakterno oh in sploh, če mu pa manjka tist del, kjer se glede mišljenja in takih zadev razlikujeva pač pogori po celi črti.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
pomoje se pa da najti vmesna rešitev: nekaj dni morja in nekaj dni hribov (oziroma tistega, česar si on želi).
moj tudi ne bi zdržal več kot 1 teden na morju. pa sem vesela, da vsaj gre, ko berem tukaj, da imate ene res s tem probleme.
tipa ne bi mogla pustit, če ne bi maral morja, samo za kakšen dan bi ga pa že prepričala, da bi šla. pa tudi do slo. obale v šotoru.
moj tudi ne bi zdržal več kot 1 teden na morju. pa sem vesela, da vsaj gre, ko berem tukaj, da imate ene res s tem probleme.
tipa ne bi mogla pustit, če ne bi maral morja, samo za kakšen dan bi ga pa že prepričala, da bi šla. pa tudi do slo. obale v šotoru.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
No jaz si tudi ne predstavljam, da ne bi nikoli šla s fantom na morje, pa k sreči s tem tudi nimam problemov.
Je pa to po mojem mnenju tudi stvar kompromisov. Če recimo ne bi maral morja, bi se vseeno poskušala pogovoriti, da se vsaj za nekaj dni prilagodi (in ne kuha mule) in gre z mano, prav tako bi se jaz prilagodila in šla z njim tja, kamor bi on želel (hribi, toplice?), čeprav ne bi bila moja najljubša destinacija.
Če se pa ne bi hotel prilagajati, je pa to že drug problem.
Je pa to po mojem mnenju tudi stvar kompromisov. Če recimo ne bi maral morja, bi se vseeno poskušala pogovoriti, da se vsaj za nekaj dni prilagodi (in ne kuha mule) in gre z mano, prav tako bi se jaz prilagodila in šla z njim tja, kamor bi on želel (hribi, toplice?), čeprav ne bi bila moja najljubša destinacija.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Treba je kompromise sklepat, tko pač je.. Treba je preračunat koliko finančnih sredstev je na razpolago, koliko dopusta in potem upoštevat oboje želje.. Enkrat na morje, drugič v hribe (ali toplice ali na kolpo..)
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
metuljčica* napisal/-a:No jaz si tudi ne predstavljam, da ne bi nikoli šla s fantom na morje, pa k sreči s tem tudi nimam problemov.
sej to je to, eni se sploh očitno nočejo prilagajat in potem tukaj ni srednje poti.
To je dost za*ebano.
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Dokler bova skupaj, bova tudi skupaj hodla na morje oz. kamorkoli drugam...
- Black Kitty
Moj gre tudi za 4 dni s frendi na morje , potem pa z mano 10 dni .
Če me kej skrbi? Ne, mu zaupam 100%, čeprav bo frend njegov pripelu dol dve samski punci za akcijo. Moj bo pa pol mel akcijo 10 dni z mano
Če me kej skrbi? Ne, mu zaupam 100%, čeprav bo frend njegov pripelu dol dve samski punci za akcijo. Moj bo pa pol mel akcijo 10 dni z mano
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
moj gre tud na morje za 14 dni. pač, ne bom mu rekla ne, če hoče it. saj je rekel da naj grem z njim, ampak imam velik obveznosti doma + delam, tako da no go. ni mi pa to nič kaj takega, saj verjamem da ne bo delal neumnosti
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
x-girl-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Primorska
JoJ...Meni pač ne pustijo it na morje z njim pač starši in to k mam probleme že od kar sm znjim sam ustrajam še vedno k ga mam res rada!!!
In zdej gre 1 tedn sam s frendi na morje in še v Valencio na moto gp...meni se bo zmešalo nvem tko mi je tško pustit ga samega čeprav mu zaupam in vem da nebi nič zajebu!!! Ma sm tko ljubosumna in nvem kej nej nrdim:((
Mi je pa teško da bi mu rekla da nese it še posebno na moto gp kr je full za motorje in use in da bi mu jst zdej neki prepovedala nvem...
In zdej gre 1 tedn sam s frendi na morje in še v Valencio na moto gp...meni se bo zmešalo nvem tko mi je tško pustit ga samega čeprav mu zaupam in vem da nebi nič zajebu!!! Ma sm tko ljubosumna in nvem kej nej nrdim:((
Mi je pa teško da bi mu rekla da nese it še posebno na moto gp kr je full za motorje in use in da bi mu jst zdej neki prepovedala nvem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov