Sam na morje

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Jul. 2008 23:47

:eek: s takimle, pa nevem če bi bla en tedn :? da tip ne mara morja..ja čao miki :? :D
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Moa » 11. Jul. 2008 6:59

*purple* napisal/-a::eek: s takimle, pa nevem če bi bla en tedn :? da tip ne mara morja..ja čao miki :? :D

Ja saj, če bi ga poznala že prej, preden sva se zaljubila mogoče. Ampak, zdaj pač ne. Moti me, ampak to še ni razlog, da bi ga zapustila. Ga imam preveč rada.
Zdaj mi je pa malo lažje, ko vem da moj ni edini. Saj tu in tam, še reče kaj vzpodbudnega, da bi pa vendarle šla, da je možnost. Ampak ga nekak ne jemljem resno. Si ne upam delat utvar.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 11. Jul. 2008 10:58

Moa napisal/-a:
*purple* napisal/-a::eek: s takimle, pa nevem če bi bla en tedn :? da tip ne mara morja..ja čao miki :? :D

Ja saj, če bi ga poznala že prej, preden sva se zaljubila mogoče. Ampak, zdaj pač ne. Moti me, ampak to še ni razlog, da bi ga zapustila. Ga imam preveč rada.
Zdaj mi je pa malo lažje, ko vem da moj ni edini. Saj tu in tam, še reče kaj vzpodbudnega, da bi pa vendarle šla, da je možnost. Ampak ga nekak ne jemljem resno. Si ne upam delat utvar.

Pa saj so še druge variante... Jezerca, toplice, reke??
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Jul. 2008 11:04

Ne!sem otrok sonca in morja, zrasla sem na morju, celo življenje vsa poletja preživljala skoz na morju.Nikakor se nebi odpovedala vsemu temu.Že zdaj me kar grabi panika, ko vas poslušam, da nekatere zaradi fanta ne greste na morje, ampak meni je to nekaj najlepšega, nekaj najlepšega ki lahko delim s partnerjem.Ni šans, da bi imela partnerja, ki nebi hote iti na morje.Ne more mi vzet največjih sanj in največjega pričakovanja.Nikakor!
jezerca in reke se tud malo ne morejo primerjat z morjem.Niti najmanj tplicekaterih tud mal ne maram..ne morejo se primerjat z lepoto morskega dna ki ga vsakič užijem s potapljanjem, niti z večernimi sprehodi po plaži in po obmorskih vasicah, niti lepih plaž, vonja po borovcih, skratka ničesar ni kar bi lahko nadomestilo morje in obalo.
In če bi mi hotel to kdo odvzet in bi mi kdo preprečeval stik z obalo, nebi bila z njim, ker to je zame omejevanje in omejevanj v takem smislu ne maram.Ne more mi nekdo preprčit nečesa, kar imam najraje.In zato ne pride noben tak tip v poštev.Nikoli in nikdar!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 11. Jul. 2008 11:15

Ja *purple* - saj se strinjam. To nikakor ni primerljivo, ampak če tipček ne mara morja pa bi šel raje v gore, ti pa nujno stremiš k počitnicam, kjer mora biti voda, so počitnice nekje v Bohinju najlepšo kompromis. Na morje greš vseeno lahko s kolegicami.

To govorim nasplošno - pač varianta v primeru, da nekdo v zvezi ne hodi rad na morje, drugi ga pa obožuje. Vedno so neke srednje poti.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Jul. 2008 11:21

ja so srednje poti, ampak meni počitnice v bohinju tud mal ne predstavljajo počitnic in mi to ni noben niti približen nadomestek morja.
pač, enostavno imam to najnajraje in ni ga lepšega kot morje preživeti s fantom.če tega nebi imela, nebi bila srečna v zvezi.
lahko greva na morje in v bohinj, ampak če greva samo v bohinj ni to to in še vedno on doseže tisto svoje.
jst pač nebi mogla..
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 11. Jul. 2008 11:49

kot sm že napisala moj fant ne mara hodit na morje
jast sm bla na morju itak že ogromnokrat,ko sem hodila s starši pa pozneje s priajteljicami.sej mi je blo vedno fino,čeprav je res,da obstaja na tem svetu še veliko več za videt kot pa hrvaška obala vsako leto.dokler so finance grem 1000x rajši s fantom in nahrbtnikom na ramah nekam daleč da vsaj nekaj vidim od sveta.resnici na ljubo,ne vem če bi sploh hotela iti za recimo dva tedna s fantom nekam na morje v hotel/apartma/šotor kjer v bistvu ni nič posebnega za videt in počet.ko enkrat vidiš kakšno čisto drugačno kulturo in okolje,je tale naša varianta družinskih počitnic na morju popolnoma brezvezna.vseeno pa bi rada šla s fantom vsaj za kakšen dan ali vikend malo dol,če ne drugega iz principa,da se še on meni kdaj prilagodi :evil:
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Jul. 2008 12:32

Moj bo mogu stinit zobe in it z mano! :angel:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 11. Jul. 2008 14:22

Ma ta morje je čist precenjen. Jst ga mam načeloma tud čist rada, ampak ko pridem pa do našega svinjskega morja, me pa vse mine, Umazana voda, preveč folka, nič sence... Eh, prou res mi je zadnje čase bolje recimo v Bohinju - fajn travca, senca, svež zrak, precej miru če ga najdeš...
Če bom šla na morje bom šla kvečejmu v tujino, tole pri nas je pa podn.
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 11. Jul. 2008 16:48

Moj tudi ne mara preveč morja. Se potrudi, gre za par dni z mano. Mi je veliko do tega, da vidim morje, ker mi je res lepo (kar malo nostalgično, ker imam res lepe spomine, ko sem bila še bolj majhna). Drugače za kakšne maratonske počitnice na morju pa meni tudi ni, ker se ne maram pražiti na soncu. Da bi pa visela v apartmaju 14 dni od 11ih pa do 3h, mi pa sploh ni.
Drugače pa greva na Kolpo (njemu so bolj reke všeč) ali pa kar tako kam na kakšen krajši izlet. Mi je to veliko bolj všeč :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Jul. 2008 17:49

Smreka napisal/-a:Ma ta morje je čist precenjen. Jst ga mam načeloma tud čist rada, ampak ko pridem pa do našega svinjskega morja, me pa vse mine, Umazana voda, preveč folka, nič sence... Eh, prou res mi je zadnje čase bolje recimo v Bohinju - fajn travca, senca, svež zrak, precej miru če ga najdeš...
Če bom šla na morje bom šla kvečejmu v tujino, tole pri nas je pa podn.

precenjen?ja kakor komu..men ni nćč precenjen, men je svetoven.sicer pa kdo govori o slovenski obali.na slovensko obalo nikoli nisem šla na dopust razen če sem šla za kakšne par dni h kolegici.in ne bohinj se ne more primerjat z dalmatinsko obalo, daleč od tega :wink:
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 11. Jul. 2008 18:33

Tipa bi pustila, ker ne mara morja? Tudi, če bi bil drugače popoln? Upam, da se hecaš ... ni nas malo takih, ki ne maramo morja. Meni se morje in poletje na splošno naravnost gabi in komaj čakam, da pride jesen in potem zima. Če samo pomislim na vročino v kombinaciji z vonjem po švicu in fekalijah v vodi in pogledom na opečene Švabe na plaži ob 1h popoldne, se mi kar obrne. Ne hvala :tot:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Jul. 2008 20:49

ja bi, ker nebi izpolnjeval ene od mojih največjih želja.zame tukaj ni opolnosti.Polovico poletja preživim na morju in če nebi bi bila ta polovica uničena.in v taki zvez ne morem bit.sploh pa ne morem bit v zvezi v kateri si s fantom nisva podobna.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 12. Jul. 2008 14:27

*purple* napisal/-a:Ne more mi vzet največjih sanj in največjega pričakovanja.Nikakor!

Tvoje najvecje sanje = iti na morje poleti? :gruebel:

Ne, saj kot pravite, vsakemu svoje oz. srednja pot, ce sta si razlicna. Midva z mojim se znava hitro zmeniti kako in kaj, brez nepotrebnih problemov, ce se enemu ne da iti.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 12. Jul. 2008 15:15

Js razumem purple, ker si tud js ne morem predstavljat da ne bi hodila na morje.Sam ne vem če bi lahko pustila fanta ki bi ga mela ful rada in ne bi maral morja.Jah, težka bi bla :? .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov