Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
ja nevem, meni je drugače it prov sama z njim - to mi je totalno mimo... Ampak s klapo s katero se štekam pa brez problema. Pa nima kej prihajat do incidentov, itak vsi vedo a si ti takrat zaseden ali ne, če ste frendi.
Defenitivno pa nebi vlekla novega partnerja v to družbo, to mi je ravno tako zgrešeno...
Defenitivno pa nebi vlekla novega partnerja v to družbo, to mi je ravno tako zgrešeno...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
tudi meni ne bi bilo ok, če bi šel z bivšo. pa itak mi je to tako nelogično.
drugače pa sem malo razmislila, glede na to, da je šel pozimi za en teden s kolegi v FRA na bordanje in takrat nisem bila ljubosumna. zakaj bi bila sedaj, če bi šel na morje?! itak mu lahko zaupam, vem, da ne bi imel z nobeno ničesar. ampak vseeno nekaj ljubosumja in nelagodne kože bi bilo vseeno, taka pač sem. ampak bi preživela.
ja, je bil potreben premislek.
aja, še to: ko se je vrnil takrat iz FRA, je rekel, da je bolje biti z mano en teden na dopustu kot pa s tipi. da je to preveč 7dni/24h takrat se mi je pa tako dober zdel!
drugače pa sem malo razmislila, glede na to, da je šel pozimi za en teden s kolegi v FRA na bordanje in takrat nisem bila ljubosumna. zakaj bi bila sedaj, če bi šel na morje?! itak mu lahko zaupam, vem, da ne bi imel z nobeno ničesar. ampak vseeno nekaj ljubosumja in nelagodne kože bi bilo vseeno, taka pač sem. ampak bi preživela.
ja, je bil potreben premislek.
aja, še to: ko se je vrnil takrat iz FRA, je rekel, da je bolje biti z mano en teden na dopustu kot pa s tipi. da je to preveč 7dni/24h takrat se mi je pa tako dober zdel!
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
keepsake napisal/-a:ja nevem, meni je drugače it prov sama z njim - to mi je totalno mimo... D
zanimivo. midva pa grema sama na morje ravno zato, ker zelima bit sama. brez drugih okoli naju. tak kot je nia dejala - lahko pocnema, kar zelima in kadar zelima. ni nobenih drugih osebkov okoli naju. ne vem se mi zdi, da je morje ravno temu namenjeno, da se odklopis od vsega in vseh in, da imata svoj mir.
ampak vsak ima svoje mnenje in zelje.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Kadar greva skupaj, greva sama, gre pa tudi on sam s kolegi in jaz bi šla s svojimi, če bi mi jih kako uspelo spraviti na kup
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
anoyel napisal/-a:keepsake napisal/-a:ja nevem, meni je drugače it prov sama z njim - to mi je totalno mimo... D
zanimivo. midva pa grema sama na morje ravno zato, ker zelima bit sama. brez drugih okoli naju.
eh, smo se narobe razumeli - jez sem govorila o tem da bi šla sama Z BIVŠIM, ne sama s svojim fantom
moj prejšni post se je nanašal na anoyel, samo se je en post vrinil vmes
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:keepsake napisal/-a:ja nevem, meni je drugače it prov sama z njim - to mi je totalno mimo... Ampak s klapo s katero se štekam pa brez problema. Pa nima kej prihajat do incidentov, itak vsi vedo a si ti takrat zaseden ali ne, če ste frendi.
midva greva pa raje čist sama.. ni nobenih prlagajanj drugim, delava kar hočeva, kuhava samo zase, res mava čas zase
enako!
sovražim glavne dopuste v družbi, sploh v kakšni večji to nikakor ni zame.Zame je idealen dopust da sva sama, da počneva stvari ki naju veselijo in da se ne prilagajava drugim.ne da se mi na morju cicat kdo bo skuhal, kaj bodo jedle ostale zbirčne riti, al bomo šli kam al ne..sploh pa ne, da nebi šla s svojim avtom!
jaz, on, morje, sonce....In nobenga druzga!
če bi šel z bivšo..nebi šel!Če bi pa šel bi pa tud sa z njo tam ostal.Bivša je sicer z razlogom bivša, ampak če te nekej vleče z njo na morje potem to meni nekej smrdi.
jst nebi šla z nobenim bivšim na morje.Prvič ne zdi se mi pošteno do mojga, drugič pa nimam z bivšimi, četudi se normalno razumemo, na morju kej delat!Lohk gremo žurat, ampak da sem ceu teden z bivšim nekje pa ne.in neodvisno od družbe.nebi šla in tud njega nebi lepo gledala če bi hotu it z bivšo.no, hvala bogu teh problemov nimamo.
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Hm, najbolj srečna ravno ne bi bila, če bi hotel z kolegi it na morje, ker z mano še 1x ni bil (4 leta sva skupaj).
Namreč moj ne želi it na morje, sploh ga ne vleče, ima 1001 izgovor zakaj ne (ni dnarja, kaj bom tam delal, dopust imaš, da si doma in se spočineš itd.). Šel bi edino v toplice. Kot da bi bil penzionist. Za popizdit. Jaz bi pa ful šla. A še ima katera takšne probleme?
Lp
Namreč moj ne želi it na morje, sploh ga ne vleče, ima 1001 izgovor zakaj ne (ni dnarja, kaj bom tam delal, dopust imaš, da si doma in se spočineš itd.). Šel bi edino v toplice. Kot da bi bil penzionist. Za popizdit. Jaz bi pa ful šla. A še ima katera takšne probleme?
Lp
-
Pikica18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
midva sva bla en tedn skupu.
od 1. do 8. julija zdj je pa do konc mesca sam dol, čist sam, meditira
in ga grem nasledn vikend pogledat mal
glede zaupanja sva pa oba na istem.
lohk se on kej "kurba" k je sam al pa jst k sm v lj sama.
tko da pač treba si je zaupat in ne iskoriščat zaupanja.
od 1. do 8. julija zdj je pa do konc mesca sam dol, čist sam, meditira
in ga grem nasledn vikend pogledat mal
glede zaupanja sva pa oba na istem.
lohk se on kej "kurba" k je sam al pa jst k sm v lj sama.
tko da pač treba si je zaupat in ne iskoriščat zaupanja.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
Moa napisal/-a:Namreč moj ne želi it na morje, sploh ga ne vleče, ima 1001 izgovor zakaj ne (ni dnarja, kaj bom tam delal, dopust imaš, da si doma in se spočineš itd.). Šel bi edino v toplice. Kot da bi bil penzionist. Za popizdit. Jaz bi pa ful šla. A še ima katera takšne probleme?
Lp
moj tud noče na morje hodit,ker se mu to zdi dolgočasno.sicer sva že dostikrat šla kam drugam ampak na morje pa ne.niti za en dan ga ne morem preričat,da bi šla!to mi gre ful na živce.lani sem šla zato s prijateljicami
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
softTouch napisal/-a:Moa napisal/-a:Namreč moj ne želi it na morje, sploh ga ne vleče, ima 1001 izgovor zakaj ne (ni dnarja, kaj bom tam delal, dopust imaš, da si doma in se spočineš itd.). Šel bi edino v toplice. Kot da bi bil penzionist. Za popizdit. Jaz bi pa ful šla. A še ima katera takšne probleme?
Lp
moj tud noče na morje hodit,ker se mu to zdi dolgočasno.sicer sva že dostikrat šla kam drugam ampak na morje pa ne.niti za en dan ga ne morem preričat,da bi šla!to mi gre ful na živce.lani sem šla zato s prijateljicami
Meni je Moj predlagu, da če ne bi šla raj na Pohorje kot v Dalmacijo ( Ker tam je taka gužva in se ne spočiješ. Na Pohorju pa je mir in tišina. Sm mu lepo povedla, da lahko greva na Pohorje takoj za tem, ko pridem z Dalmacije. ) Ni šanse srček.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema