Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Evo ga, bla sm en teden pr fantu na morju, skp z enim delom njegove družbe, dons pa pršla na naš vikend, kr pride drug deu njegove klape, sami deci, brez bejbik ...
In kr majo usak let "tradicionalnih" par diujih moških dni (pa ne u smislu litrou alkota in valanja z naključnimi domačinkami/turistkami), sm to pač sprejela (čeprou z mal souznimi okami), kljub temu, da bi bla raj norela z njim, kt pa lenarla z mojima dvema.
Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi se silla tja, mu to zamerla, kaj šele pršla na dan s kšnimi ultimati al pa prepovedmi. Dokler zarad tega ne odpade najino počitnikovanje in dokler ma še vedno cajt za kšn smsek in klic, mu nimam kej očitat. Če se bo izšlo, grem pa za kšn dan, dva jadrat s parimi puncami. Pa se bo poglihal .
In kr majo usak let "tradicionalnih" par diujih moških dni (pa ne u smislu litrou alkota in valanja z naključnimi domačinkami/turistkami), sm to pač sprejela (čeprou z mal souznimi okami), kljub temu, da bi bla raj norela z njim, kt pa lenarla z mojima dvema.
Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi se silla tja, mu to zamerla, kaj šele pršla na dan s kšnimi ultimati al pa prepovedmi. Dokler zarad tega ne odpade najino počitnikovanje in dokler ma še vedno cajt za kšn smsek in klic, mu nimam kej očitat. Če se bo izšlo, grem pa za kšn dan, dva jadrat s parimi puncami. Pa se bo poglihal .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
kajira napisal/-a:kaj pa na morje z bivšim/bivšo, ko si v resni zvezi? kaj menite o tem?
Če se ne zaupata med sabo, v čem je potem sploh fora zveze?
Aja, sex, jest smotko. No to bo pa tudi pri bivši dobil, ja.
-
BeXy - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: Over the Niji
Zdrava pamet ti da vedet, da z sam z biušo ne morš na morje. Zakaj bi že šel? Bi obujala stare spomine? Se delala da sta "best frenda"? Plus ne gre pozabit to, da sta nekoč že mela nek intimen odnos, zaradi katerega bi se lahko vse skupaj ponovilo še hitreje kot sicer. Pol bi lahko tut k sta dva poročena mož šel z bivšo pa z otroki (iz tega zakona) na morje.
To se pač ne dela, ne vem zakaj vsi tipi zdej igrate neke svobodnjake.
To se pač ne dela, ne vem zakaj vsi tipi zdej igrate neke svobodnjake.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
CoreySteel napisal/-a:kajira napisal/-a:kaj pa na morje z bivšim/bivšo, ko si v resni zvezi? kaj menite o tem?
Če se ne zaupata med sabo, v čem je potem sploh fora zveze?
Aja, sex, jest smotko. No to bo pa tudi pri bivši dobil, ja.
zakaj da si ne bi zaupala? potem itak ni problema, če gre.
bexy - če je bilo to men namenjen - nisem tip.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
kajira napisal/-a:kaj pa na morje z bivšim/bivšo, ko si v resni zvezi? kaj menite o tem?
malo nelogično pa neprimerno se men zdi!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- CoreySteel
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
- Kraj: Slovenija
Jest sam si itaq ne bi želel jet na morje z bivšo, ampak če si kdo to zaželi, zakaj pa ne?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
sama z bivšim jez osebno nebi šla, ampak z njegovo klapo (in njim pač zraven) pa takoj.
nimam pa nobenih problemov s tem da gre tip sam s frendi na morje, sej ga nimam na štriku
nimam pa nobenih problemov s tem da gre tip sam s frendi na morje, sej ga nimam na štriku
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
jaz pa z bivšim nikoli ne bi šla, že zaradi tega ne, ker vem, da bi to v fantu vzbudilo določeno mero ljubosumja. ne zdi se mi razumno, zakaj moram z bivšim na morjše šele zdaj, ko nisva več skupaj.
pa tudi če bi fant hotel na morje z bivšo, mi ne bi bilo ravno všeč. priznam, bi se verjetno ves teden spraševala, kaj se tam dogaja, kaj počneta itd. in verjetno tudi njegova pomiritev, da se ni zgodilo nič ne bi zalegla. sploh ne vem, če bi še lahko bila s takim fantom. saj potem naj bo raje z bivšo, če že z njo na morje hodi.
pa tudi če bi fant hotel na morje z bivšo, mi ne bi bilo ravno všeč. priznam, bi se verjetno ves teden spraševala, kaj se tam dogaja, kaj počneta itd. in verjetno tudi njegova pomiritev, da se ni zgodilo nič ne bi zalegla. sploh ne vem, če bi še lahko bila s takim fantom. saj potem naj bo raje z bivšo, če že z njo na morje hodi.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
keepsake napisal/-a:sama z bivšim jez osebno nebi šla, ampak z njegovo klapo (in njim pač zraven) pa takoj.
ja sej to je isto kot, da greš z njim. npr. si delite apartma ste itak v enem placu skupi in ziher se najde čas, ko sta bivša partnerja skupaj. js vem, da bi zlo težko prebavla dejstvo, da gre fant na morje s klapo, kjer je tudi njegova bivša partnerica. pa tud, če bi js bla zram. zame je to no go.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov