Sam na morje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pa kaj vas to sploh moti, če ne moti nas, ki smo udeleženi v tem? pač ne hodimo vsak posebej na morje, ker nam ne ustreza, in če nas ne moti zakaj bi koga drugega?
nekateri pač nimamo želja po ločenih počitnicah in smo raje skupaj kot posebej.In to ni nobena posesivnost.posesivnost se odraža drugače, ko bi recimo partnerja motila.Pa ni slišat da bi koga.če ga pa moti in je tiho jepa copata lahko sta pa pač oba istega mišljenja in voila, to je to.svet je različen, različni smo tudi ljudje.vsakemu svoje paše.
in sem stara 23 let, pa še vedno mislim da je velik lepše it z mojim na morje kot s komerkoli drugim.in on tudi očitno, glede na to če ga kšn povabi, takoj v komplet šteje mene itak so pa skupni kolegi, tko da sva zmer povabljena oba.
nekateri pač nimamo želja po ločenih počitnicah in smo raje skupaj kot posebej.In to ni nobena posesivnost.posesivnost se odraža drugače, ko bi recimo partnerja motila.Pa ni slišat da bi koga.če ga pa moti in je tiho jepa copata lahko sta pa pač oba istega mišljenja in voila, to je to.svet je različen, različni smo tudi ljudje.vsakemu svoje paše.
in sem stara 23 let, pa še vedno mislim da je velik lepše it z mojim na morje kot s komerkoli drugim.in on tudi očitno, glede na to če ga kšn povabi, takoj v komplet šteje mene itak so pa skupni kolegi, tko da sva zmer povabljena oba.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
jullia_ napisal/-a:Opažam en zanimiv vzorec. Mlajše punce so načeloma precej bolj posesivne in imajo svoje fante na kratkih povodcih. Očitno nas z leti pamet sreča
jullia_ napisal/-a:Sicer se pa sploh nisem hecala, parčki večinoma v srednji šoli visijo po 24/7 skupaj. Potem pa pridejo študijske obveznosti, izmenjave, kasneje poslovna potovanja in seminarji,... počasi se moraš pač sprijaznit s tem, da hani ne bo vsako noč ob tebi spal.
Meni se prej zdi obratno. Ali pa je moja starost že itak izven kategorije.
Ok, poslovna potovanja in seminarji - to je normalno, če imaš take sorte službo. Parov, ki bi pa kar tako hodili vsak posebej s svojo klapo na morje, pa jaz ne poznam. Bi prej rekla, da so mlajši tisti, ki hočejo žurat sami s klapo, brez partnerja.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ma ja, ti si že cosmobabica
Se strinjam s tabo, da se trend nato počasi obrne. Verjetno ravo zato, ker imaš vedno večjo gužvo v življenju, pa med letom zmanjkuje časa za partnerja. Ampak za moje pojme je to precej drugačna situacija, kot če imata dva čas in skupaj preživljata cele popoldneve, potem pa kao ne zdržita tri dni narazen.
*purple*, mene čisto nič ne moti, če ti tako živiš, je pa res, da se mi zdi to napačna pot. Nipč v življenju ti ni zagotovljeno, zato sem pač mnenja, da mora vsak človek najprej znat živet sam s seboj.
Razumem, da se imaš lepše s fantom na morju, ampak to je povsem drugačna trditev kot to, da se brez njega sploh nimaš lepo. Prvo je povsem normalno, če imaš nekoga rad, drugo pa niti ne tako zelo.
Se strinjam s tabo, da se trend nato počasi obrne. Verjetno ravo zato, ker imaš vedno večjo gužvo v življenju, pa med letom zmanjkuje časa za partnerja. Ampak za moje pojme je to precej drugačna situacija, kot če imata dva čas in skupaj preživljata cele popoldneve, potem pa kao ne zdržita tri dni narazen.
*purple*, mene čisto nič ne moti, če ti tako živiš, je pa res, da se mi zdi to napačna pot. Nipč v življenju ti ni zagotovljeno, zato sem pač mnenja, da mora vsak človek najprej znat živet sam s seboj.
Razumem, da se imaš lepše s fantom na morju, ampak to je povsem drugačna trditev kot to, da se brez njega sploh nimaš lepo. Prvo je povsem normalno, če imaš nekoga rad, drugo pa niti ne tako zelo.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne vem, meni ne bi bilo všeč, da bi šel sam s kolegi na morje, saj verjetno ne bi bilo nič, ampak bi bila vseeno noro ljubosumna. sem drugače bolj ljubosumen tip človeka kot on. on bi meni pomoje dovolil. samo jaz se ne bi ravno prav dobro počutila, če bi šel on. vseskozi bi razmišljala, kaj počne.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jaz grem sama za par dni s kolegicami in on gre par dni sam s kolegi. In tukaj res ne vidim problema.
Sicer je tako, da greva itak tudi skupaj na morje. Oki, če bi bilo govora, da bi šla oba samo posebaj in ne bi doživela nič skupnega morja, bi bilo drugače, saj bi nekaj dni le želela preživeti tudi z njim. Ampak, da bi me vprašal:"Hej, grem lahko na morje s kolegi?" in bi jaz rekla:"Ne", tega si pa ne predstavljam. Ne vem, zakaj bi ga omejevala. Mu zaupam in mu z veseljem omogočim nekaj dni s kolegi. Tudi v primeru, če sama ne bi šla na morje s kolegicami.
A tiste, ki mu "ne pustite", da gre sam na morje s kolegi, nimate nobene želje, da bi tudi ve same šle s kolegicami? Jst letos komaj čakam na nekaj skupnih dni z mojima dvema kolegicama.
Sicer je tako, da greva itak tudi skupaj na morje. Oki, če bi bilo govora, da bi šla oba samo posebaj in ne bi doživela nič skupnega morja, bi bilo drugače, saj bi nekaj dni le želela preživeti tudi z njim. Ampak, da bi me vprašal:"Hej, grem lahko na morje s kolegi?" in bi jaz rekla:"Ne", tega si pa ne predstavljam. Ne vem, zakaj bi ga omejevala. Mu zaupam in mu z veseljem omogočim nekaj dni s kolegi. Tudi v primeru, če sama ne bi šla na morje s kolegicami.
A tiste, ki mu "ne pustite", da gre sam na morje s kolegi, nimate nobene želje, da bi tudi ve same šle s kolegicami? Jst letos komaj čakam na nekaj skupnih dni z mojima dvema kolegicama.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:*purple*, mene čisto nič ne moti, če ti tako živiš, je pa res, da se mi zdi to napačna pot. Nipč v življenju ti ni zagotovljeno, zato sem pač mnenja, da mora vsak človek najprej znat živet sam s seboj.
vedno me inpresionira to, kako ljudje vedo za druge kaj je najbolje za njih, neglede da to osebo poznajo le na podlagi virtualnega sveta
meni se ne zdi to čist nč napačna pot.Jst še vedno živim tudi svoje živlejnje in počnem tisto kar mi paše.In če grem raje s fantom na morje, pa pač bodite mnenja da se motim.
kot sem rekla, ljudje smo si različni in ne paše vsem enako.kaj je tukaj prava pot bi pa tudi lahko še razglabljali.
drugače pa hja, s fantom se imam veliko veliko lepše in lahko rečem, da se s kolegicami niti približno nebi imela tako dobro sem pač bolj družinski tip človeka in mi je večja prioriteta potovati v dvoje s partnerjem, kot pa s kolegicami.
-
Eli** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Domžale
Ja js bom šla zdej s puncami za 5 dni v Rovinj, pa bomo mal skupi čvekale do 5ih zjutri, pa maskice za na obraz, pa laki pa ne vem kaj še vse, pol greva pa s fantom tko al tko za 2 mesca na morje in bova velik skupi Drugač pa moj nikol ne izraz želje, da bi šou sam na morje..ne vem, je pač raj z mano ane
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
kr.ena napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Opažam en zanimiv vzorec. Mlajše punce so načeloma precej bolj posesivne in imajo svoje fante na kratkih povodcih. Očitno nas z leti pamet srečajullia_ napisal/-a:Sicer se pa sploh nisem hecala, parčki večinoma v srednji šoli visijo po 24/7 skupaj. Potem pa pridejo študijske obveznosti, izmenjave, kasneje poslovna potovanja in seminarji,... počasi se moraš pač sprijaznit s tem, da hani ne bo vsako noč ob tebi spal.
Meni se prej zdi obratno. Ali pa je moja starost že itak izven kategorije.
Ok, poslovna potovanja in seminarji - to je normalno, če imaš take sorte službo. Parov, ki bi pa kar tako hodili vsak posebej s svojo klapo na morje, pa jaz ne poznam. Bi prej rekla, da so mlajši tisti, ki hočejo žurat sami s klapo, brez partnerja.
se strinjam z KR.ENO... lih bolj k si starejsi, bolj si zelis biti z ljubljeno osebo. tako jaz mislim... sicer odvisno od cloveka. meni bi bilo mim iti s kr enmu na morje, k mam pa partnerja. ni primerjave sploh s kom se bom mela boljse...
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*purple* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:*purple*, mene čisto nič ne moti, če ti tako živiš, je pa res, da se mi zdi to napačna pot. Nipč v življenju ti ni zagotovljeno, zato sem pač mnenja, da mora vsak človek najprej znat živet sam s seboj.
vedno me inpresionira to, kako ljudje vedo za druge kaj je najbolje za njih, neglede da to osebo poznajo le na podlagi virtualnega sveta
meni se ne zdi to čist nč napačna pot.Jst še vedno živim tudi svoje živlejnje in počnem tisto kar mi paše.In če grem raje s fantom na morje, pa pač bodite mnenja da se motim.
kot sem rekla, ljudje smo si različni in ne paše vsem enako.kaj je tukaj prava pot bi pa tudi lahko še razglabljali.
drugače pa hja, s fantom se imam veliko veliko lepše in lahko rečem, da se s kolegicami niti približno nebi imela tako dobro sem pač bolj družinski tip človeka in mi je večja prioriteta potovati v dvoje s partnerjem, kot pa s kolegicami.
podpis.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Smejkica napisal/-a: Jst letos komaj čakam na nekaj skupnih dni z mojima dvema kolegicama.
Men ko sem mela fanta ni blo nič čundo, če je šel on sam s svojo družbo na morje.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
js se strinjam s purple.
tudi meni je veliiiko lepše da grem z njim na morje, kot da bi šla s kolegicami.. nevem a to pomeni da si družinski tip al pač, da si zaljubljen
in mi je totalna bedarija kar je nekdo napisal kao da ni ljubezen če se brez njega nimaš lepo... ??
tudi meni je veliiiko lepše da grem z njim na morje, kot da bi šla s kolegicami.. nevem a to pomeni da si družinski tip al pač, da si zaljubljen
in mi je totalna bedarija kar je nekdo napisal kao da ni ljubezen če se brez njega nimaš lepo... ??
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
za naju je nekak normalno da počitnice skupaj preživiva in če se pokaže kakšna opcija za kam it vedno računava še drugega..že čez leto ne spiva nikoli skupaj ker to pač ni možno in se veseliva vsake priložnosti, da sva malce več skupaj kar je seveda morje..tko, da si sploh ne predstavljam da bi šla vsak po svoje nekam..sva šla k sva bla skupaj par mescev in je mene pobiral njega pa tudi, tko, da zdaj planirava vse počitnice skupaj tukaj je pač odvisno od para do para
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Melani napisal/-a:js se strinjam s purple.
se tudi jaz podpišem. pa pod tisto od *purple* tudi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov