Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mislim, da nebi bilo slabo...
Jaz pa nevem kaj nej mu kupim ker bo imela kmalu pol leta...
Jaz pa nevem kaj nej mu kupim ker bo imela kmalu pol leta...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Midva imam pa 2. oktobra 3 leta in mu bom kupila denarnico. Kupila mu jo bom, ker jo potrebuje in ima staro ze celo bogo. Drugace si ne kupujeva prevec dragih stvari, ampak obicajno kaj takega kaj si kdo res zeli ali rabi v tistem trenutku.
Sicer pa so denarnice drage ko hudic. V Leonardotu sem gledala eno lepo in je bla 60€ Groza. Najcenejso sem vidla v Humanicu za 30€. Zdaj jo bom vzela v S.Oliverju s popustom.
Sicer pa so denarnice drage ko hudic. V Leonardotu sem gledala eno lepo in je bla 60€ Groza. Najcenejso sem vidla v Humanicu za 30€. Zdaj jo bom vzela v S.Oliverju s popustom.
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
neznanka__ napisal/-a:
Sicer pa o čem je razlika med brivnikom in brivnikom za brado?
Kokr jz o tem razmišlam mislem da je brivnik za brado iz unih okroglih diskov, ki brijejo v vse smeri-neki tazga-->http://www.eltus.si/slike/8710103286660-velika.jpg
brivnik pa je pomoje klasičn, k ga lahko uporabljaš tud za lase in ima različne nastvake-neki tazga-->http://www.superstore.si/productimages/320x260/28262-qg3040.jpg
aja pa men se zdi da je tud Philips zlo kakovostba firma za to.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- Leilani.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2008
Men je ful lepo darilo, če ga nekam povabiš (v toplice al pa v hišico, ki ima not savno in jaquzzi, če je bolj adrenalinski tip pa na bungie..) . Drgač pa sem neki časa nazaj videla tud take zlo luštne tablice na katerih je pisalo najboljši fant na svetu.. Pa so mi bile ful ušeč.
Men osebno so bolj všeč darila, ki jih skup izkoristima, pa nek mali spominček..
Men osebno so bolj všeč darila, ki jih skup izkoristima, pa nek mali spominček..
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz mislim, da je najbolje, da gresta nekam, da mu pripravis kaksno posebno presenecenje, s tem oba uzivata, ampak je vseeno on "na boljsem"... v bistvu dve muhi na en mah...
-
mikimišššš - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2008
Jaaa js že vem kaj bom mojmu dala. Mislm kupila no
Mu je ful ušeč gokart pa karting in bova šla tle u krško ali pa lj pa bom kupila karte. K sm 100% da mu bo zlo ušeč in bo čist veseu
Mu je ful ušeč gokart pa karting in bova šla tle u krško ali pa lj pa bom kupila karte. K sm 100% da mu bo zlo ušeč in bo čist veseu
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
_tejcha napisal/-a:Jz sm mojmu kupla za roj. dan prejšn teden srebrno verižico...je meu že zapestnco srebrno in zdj je dobu še isto verižico...je biu zelo veseu
js bi tud mojmu kupla..ampak ni ravno najbolj navdusen nad nakitom..tk da to ne bo slo...bo treba se podat kaksno idejo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov