Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- neznankan
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 8. 2010
flicka* napisal/-a:[color=black]am moj fant ma tud hmal r.d. pa sma skupi že skor 4 mesce...
in am nevem a bi blo preveč čudno če mu kupm kondome pa zravn napišem nej jih uporabi na in izključno zame?
ŽE ali ŠELE 4 mesce? Čudno bi blo tole napisat ja, ker če si njegova punca je logično, da jih uporab zate.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
Svojemu fantu kupit kondome kot darilo za rojstni dan, se mi ne zdi glih dobra ideja... Je toliko drugih stvari, ki mu jih lahko podariš... Hmmm, koliko si pa stara?
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
živjo, mene pa zanima, če imate kakšno idejo, kam peljat fanta (lj ali okolica), ker mu ne bi rada podarila samo darila, ampak bi rada, da si zapomni cel dan
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
sirova štručka napisal/-a:flicka* napisal/-a:in am nevem a bi blo preveč čudno če mu kupm kondome pa zravn napišem nej jih uporabi na in izključno zame?
bi blo čudno ja... če še ima ktero, bolš tud za tebe, da jih še pri njej uporabi
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Torej.. Moj fant ima decembra rd.. In res nimam pojma kaj naj mu podarim.. Skupaj sva dve leti in pol, v tem času sem mu kupila prstan, parfum, zapestnico (verižico že ima) .. Kakšna ideja? Ker si bom začela pulit lase počasi Hvala za nasvete!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ Očitno ti je zmanjkalo zadev da ga še dodatno oborožiš z nakitom . Kupi mu nekaj uporabnega, nekaj s čimer se on rad ukvarja in je strasten, glede na to da sta skupaj že 2 leti najbrž dobro poznaš njegove strasti. Obenem mu lahko kupiš nekaj kar je v preteklosti rad počel, ali pa kar bi rad počel v prihodnosti.
Ali mu pa kupi komplet spodnjega perila za ženske, zraven pa napišeš da ga lahko ti oblečeš...
Ali mu pa kupi komplet spodnjega perila za ženske, zraven pa napišeš da ga lahko ti oblečeš...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov