Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ma kozmetike je tisoč sort. Par mesecev nazaj sem pometala stran kar nekaj darilnih kompletov, ki so mi jih ljudje nanosili, ker so mnenja, da to pa res vsak rabi. Samo problem je, da rabim dove deodorat, palmolive gel za tuširanje, parfum pa uporabljam konstantno samo en. Vse ostalo mi nič prav ne pride.
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
red_rose napisal/-a:drugac se pa strinjam js tut ne bi po par tednih neke brisace kupla fantu...res brez veze...rajs kej druga, pac tolk da je neka pozornost, ni treba za prvic nekaj ekstra uporabnega pa tut pocukranga ne al pa ga kam na izi povab...
Zakaj ne po parih tednih?
Kam naj ga povabim, če še avta nimam trenutno, da bi ga peljala. In a ne povabi tisti ven, ki ima rojstni dan?
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Jaz pa lih kozmetike ne kupim. Ker se mi zdi to stvar čisto osebne izbire. Raje bi dobila najbolj bedno bonbonjero - uno z vrtnicami na platnici, kot Fa komplet.
Če osebe ne poznam, grem v splošen nakup. Bon je zelo praktiš (tega si tudi med najbljižjimi podarjamo).
Se mi pa brisača ne zdi napačno darilo. Jaz bi bla kake s pisanimi črtami zelo vesela.
Če osebe ne poznam, grem v splošen nakup. Bon je zelo praktiš (tega si tudi med najbljižjimi podarjamo).
Se mi pa brisača ne zdi napačno darilo. Jaz bi bla kake s pisanimi črtami zelo vesela.
Imaš, da me vikaš!
- orhideja1
- Kofetarica
trapa napisal/-a:Jaz pa lih kozmetike ne kupim. Ker se mi zdi to stvar čisto osebne izbire. Raje bi dobila najbolj bedno bonbonjero - uno z vrtnicami na platnici, kot Fa komplet.
Saj ne mislim Fa kompleta, ki je tudi meni beden. Ampak pač brisačo v barvi kopalnice. En šampon in gel za tuširanje - to je res uporabno, in pa nekaj sladkega.
Ne vem kak bon bi mu lahko dala, ker cunje kupuje v tujini, kje se striže ne vem,...
Je pa le tip resen in star čez 30, tako da ni za kaj odštekanega.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Če je kak coffe freak je lepo darilo (ali del njega) tudi npr. Illy kava v pločevinki.
Če veš, da kakšno revijo posebej rad bere, je lepo darilo tudi naročnina nanjo.
Mogoče kak liter domačega olivnega ojla. Ali komplet domačih marmelad, litra vina, litra olja,...
Ugibam, no. Mogoče se pa kaj najde.
Mogoče kak liter domačega olivnega ojla. Ali komplet domačih marmelad, litra vina, litra olja,...
Imaš, da me vikaš!
-
jullia_ - Cosmopsiho
Meni se zdi to tako (pardon izrazu) pičkasto darilo. Razen če ta fant spada med redke izjeme moškega spola, ki se jim zdi pomembno, da se brisače ujemajo z barvo kopalniških elementov.
Dajmo razmišljat malo stran od osebne higiene. Kaj pa kakšen cd, knjiga,... To so takšna nevtralna darila, če pa na prvo stran napišeš posvetilo, pa dodaš nekaj osebnega.
Dajmo razmišljat malo stran od osebne higiene. Kaj pa kakšen cd, knjiga,... To so takšna nevtralna darila, če pa na prvo stran napišeš posvetilo, pa dodaš nekaj osebnega.
- orhideja1
- Kofetarica
trapa napisal/-a:Če je kak coffe freak je lepo darilo (ali del njega) tudi npr. Illy kava v pločevinki.
Lepo, ker se trudiš, ampak kave ne pije, vina tudi ne. Olje mu ne bo koristilo, ker ne kuha sam. Revij ne bere. Domače marmelade nimam in se mi zdi, da bi nekam škrto izpadla.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
Ženske tako vas je zanimivo brat, da se moram vmešat
Ja meni je važno, da se brisača ujema z barvo kopalnice, oz. lepo ne važno. Rad imam tudi vse kar sliši na ime sladko, razen marmelade, džemov,...
Nikakor pa ne želim darilnega bona, ker se mi ne da hodit po trgovinah in tam nekaj izbirat, da pač porabit tisti bon Ne maram hodit po trgovinah, še takrat ne, ko je nujno. Rad bi uporabno darilo, nove zinske gume , a te so predrago darilo.
Ja meni je važno, da se brisača ujema z barvo kopalnice, oz. lepo ne važno. Rad imam tudi vse kar sliši na ime sladko, razen marmelade, džemov,...
Nikakor pa ne želim darilnega bona, ker se mi ne da hodit po trgovinah in tam nekaj izbirat, da pač porabit tisti bon Ne maram hodit po trgovinah, še takrat ne, ko je nujno. Rad bi uporabno darilo, nove zinske gume , a te so predrago darilo.
- orhideja1
- Kofetarica
jullia_ napisal/-a:Pa rekla si, da vedno on kupuje vstopnice. Kaj pa, če bi ga tokrat ti nekam povabila?
Ja samo nimam avta, da bi ga kam peljala. Poleg tega je vstopnica neko splošno plačilo za v kino, muzej,... to se stalno plačuje in zame ni darilo. Ne vem no.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Mi tukaj ne iščemo uporabnega moškega darila, ki bi ga žena po 20ih letih kupila svojemu rahlo odtujenemu možu Sori, vem, da sem 10 let mlajša od tebe, ampak res mi še na kraj pameti ne bi padlo, da bi tipu, ki ga pecam, za darilo kupila bon za avtopralnico.
- matjazd
- Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2007
jullia_ napisal/-a:Mi tukaj ne iščemo uporabnega moškega darila, ki bi ga žena po 20ih letih kupila svojemu rahlo odtujenemu možu Sori, vem, da sem 10 let mlajša od tebe, ampak res mi še na kraj pameti ne bi padlo, da bi tipu, ki ga pecam, za darilo kupila bon za avtopralnico.
Oprosti jaz povem česa bi bil vesel. In sem mislil, da orhideja1 hoče nekaj uporabnega.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
matjazd napisal/-a:Če hočete uporabno, moško darilo, ki sliči na vstopnino, bone s katerimi ni treba po trgovini skakat... kupite karte za v avtopralnico, če ima fant avto.
Fino ja. Jaz sem to sestri kupila za 30 roj. dan je bila tako vesela :knuddel:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov