Rojstni dan

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Nov. 2008 13:04

Ma kozmetike je tisoč sort. Par mesecev nazaj sem pometala stran kar nekaj darilnih kompletov, ki so mi jih ljudje nanosili, ker so mnenja, da to pa res vsak rabi. Samo problem je, da rabim dove deodorat, palmolive gel za tuširanje, parfum pa uporabljam konstantno samo en. Vse ostalo mi nič prav ne pride.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 20. Nov. 2008 13:04

red_rose napisal/-a:drugac se pa strinjam js tut ne bi po par tednih neke brisace kupla fantu...res brez veze...rajs kej druga, pac tolk da je neka pozornost, ni treba za prvic nekaj ekstra uporabnega pa tut pocukranga ne :D al pa ga kam na izi povab...

Zakaj ne po parih tednih?
Kam naj ga povabim, če še avta nimam trenutno, da bi ga peljala. In a ne povabi tisti ven, ki ima rojstni dan?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 20. Nov. 2008 13:07

Jaz pa lih kozmetike ne kupim. Ker se mi zdi to stvar čisto osebne izbire. Raje bi dobila najbolj bedno bonbonjero - uno z vrtnicami na platnici, kot Fa komplet. :D

Če osebe ne poznam, grem v splošen nakup. Bon je zelo praktiš (tega si tudi med najbljižjimi podarjamo).

Se mi pa brisača ne zdi napačno darilo. Jaz bi bla kake s pisanimi črtami zelo vesela.
Imaš, da me vikaš!
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 20. Nov. 2008 13:09

Ne pa mu kupit kakšnega masažnega olja, ker lahko dobi občutek, da ga hočeš v posteljo spravit, oz. to preiskusit na njem.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 20. Nov. 2008 13:14

trapa napisal/-a:Jaz pa lih kozmetike ne kupim. Ker se mi zdi to stvar čisto osebne izbire. Raje bi dobila najbolj bedno bonbonjero - uno z vrtnicami na platnici, kot Fa komplet. :D

Če osebe ne poznam, grem v splošen nakup. Bon je zelo praktiš (tega si tudi med najbljižjimi podarjamo).

Se mi pa brisača ne zdi napačno darilo. Jaz bi bla kake s pisanimi črtami zelo vesela.

Saj ne mislim Fa kompleta, ki je tudi meni beden. Ampak pač brisačo v barvi kopalnice. En šampon in gel za tuširanje - to je res uporabno, in pa nekaj sladkega.
Ne vem kak bon bi mu lahko dala, ker cunje kupuje v tujini, kje se striže ne vem,...
Je pa le tip resen in star čez 30, tako da ni za kaj odštekanega.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 20. Nov. 2008 13:24

Če je kak coffe freak je lepo darilo (ali del njega) tudi npr. Illy kava v pločevinki.
Če veš, da kakšno revijo posebej rad bere, je lepo darilo tudi naročnina nanjo.
Mogoče kak liter domačega olivnega ojla. Ali komplet domačih marmelad, litra vina, litra olja,...

Ugibam, no. Mogoče se pa kaj najde. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Nov. 2008 13:24

Meni se zdi to tako (pardon izrazu) pičkasto darilo. Razen če ta fant spada med redke izjeme moškega spola, ki se jim zdi pomembno, da se brisače ujemajo z barvo kopalniških elementov.
Dajmo razmišljat malo stran od osebne higiene. Kaj pa kakšen cd, knjiga,... To so takšna nevtralna darila, če pa na prvo stran napišeš posvetilo, pa dodaš nekaj osebnega.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 20. Nov. 2008 13:50

trapa napisal/-a:Če je kak coffe freak je lepo darilo (ali del njega) tudi npr. Illy kava v pločevinki.
Če veš, da kakšno revijo posebej rad bere, je lepo darilo tudi naročnina nanjo.
Mogoče kak liter domačega olivnega ojla. Ali komplet domačih marmelad, litra vina, litra olja,...

Ugibam, no. Mogoče se pa kaj najde. :D

Lepo, ker se trudiš, ampak kave ne pije, vina tudi ne. Olje mu ne bo koristilo, ker ne kuha sam. Revij ne bere. Domače marmelade nimam in se mi zdi, da bi nekam škrto izpadla.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Nov. 2008 13:59

Pa rekla si, da vedno on kupuje vstopnice. Kaj pa, če bi ga tokrat ti nekam povabila?
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 20. Nov. 2008 13:59

Ženske tako vas je zanimivo brat, da se moram vmešat :D

Ja meni je važno, da se brisača ujema z barvo kopalnice, oz. lepo ne važno. Rad imam tudi vse kar sliši na ime sladko, razen marmelade, džemov,...
Nikakor pa ne želim darilnega bona, ker se mi ne da hodit po trgovinah in tam nekaj izbirat, da pač porabit tisti bon :( Ne maram hodit po trgovinah, še takrat ne, ko je nujno. Rad bi uporabno darilo, nove zinske gume :D , a te so predrago darilo.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 20. Nov. 2008 14:08

jullia_ napisal/-a:Pa rekla si, da vedno on kupuje vstopnice. Kaj pa, če bi ga tokrat ti nekam povabila?

Ja samo nimam avta, da bi ga kam peljala. Poleg tega je vstopnica neko splošno plačilo za v kino, muzej,... to se stalno plačuje in zame ni darilo. Ne vem no.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 20. Nov. 2008 14:10

Če hočete uporabno, moško darilo, ki sliči na vstopnino, bone s katerimi ni treba po trgovini skakat... kupite karte za v avtopralnico, če ima fant avto.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Nov. 2008 14:28

Mi tukaj ne iščemo uporabnega moškega darila, ki bi ga žena po 20ih letih kupila svojemu rahlo odtujenemu možu :) Sori, vem, da sem 10 let mlajša od tebe, ampak res mi še na kraj pameti ne bi padlo, da bi tipu, ki ga pecam, za darilo kupila bon za avtopralnico.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 20. Nov. 2008 14:34

jullia_ napisal/-a:Mi tukaj ne iščemo uporabnega moškega darila, ki bi ga žena po 20ih letih kupila svojemu rahlo odtujenemu možu :) Sori, vem, da sem 10 let mlajša od tebe, ampak res mi še na kraj pameti ne bi padlo, da bi tipu, ki ga pecam, za darilo kupila bon za avtopralnico.

Oprosti jaz povem česa bi bil vesel. In sem mislil, da orhideja1 hoče nekaj uporabnega.
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 20. Nov. 2008 14:36

matjazd napisal/-a:Če hočete uporabno, moško darilo, ki sliči na vstopnino, bone s katerimi ni treba po trgovini skakat... kupite karte za v avtopralnico, če ima fant avto.

Fino ja. Jaz sem to sestri kupila za 30 roj. dan je bila tako vesela :knuddel:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov