Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, brivnik ali strižnik za lase je super darilo.
-
anjica - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 2. 2007
NOVO
Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...
AHA - to je tema o moških, ups
Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
anjica napisal/-a::!: NOVO
Rebelde kolekcijo
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
lolika11 napisal/-a:anjica napisal/-a::!: NOVO
Rebelde kolekcijo
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
ipomea - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2008
Jaz ti zelo težko podam neko povprečno oceno, ker so moja darila večinoma "home made". Saj tudi kaj kupim, če se ne da doma narediti ampak to so manjše vrednosti. Važno da je darilo izvirno, osebno in iz srca. Tukaj je cena brez vsakega pomena
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ham, jaz sem pa 2 meseca nazaj spoznala nekoga s katerim sva trenutno samo prijatelja, a sva priznala drug drugemu, da sva si všeč in je možno, da se iz tega kaj razvije. Zdaj pa ima on rojstni dan. Kaj zdaj? Nekaj mu moram kupiti, čeprav niti ne vem, če me bo kam povabil. Ampak ker mi stalno plačuje neke vstopnice in pijačke, sem mu dolžna nekaj kupiti. Razmišljam, da bi mu kupila eno brisačo in malo kozmetike zraven. Se vam zdi to vredu?
Zadnjič spremenil orhideja1, dne 21. Nov. 2008 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ne moškemu kupovat kozmetike, razen če je res navdušen nad tem. Men se to tako neosebno zdi. Brisača se mi bolj zdi kot kako poročno darilo, ne pa za fanta/prijatelja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
*mala* napisal/-a:^^ Ne moškemu kupovat kozmetike, razen če je res navdušen nad tem. Men se to tako neosebno zdi. Brisača se mi bolj zdi kot kako poročno darilo, ne pa za fanta/prijatelja.
se strinjam, sam tut brisaca je lahko kjut darilo od fanta (men je ko sva se skup preselila kupu OGROMNO debelo mehko rdeco brisaco njamiiiii - sam to je skor tut darilo za njega ko pridem vedno spod tusa k njemu zavita u tisto brisaco )
drugac se pa strinjam js tut ne bi po par tednih neke brisace kupla fantu...res brez veze...rajs kej druga, pac tolk da je neka pozornost, ni treba za prvic nekaj ekstra uporabnega pa tut pocukranga ne al pa ga kam na izi povab...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem mojmu letos akto (tisto fajno) kupila. Ker je bil lani priden na predavanjih
-
arnela - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
red_rose napisal/-a:*mala* napisal/-a:^^ Ne moškemu kupovat kozmetike, razen če je res navdušen nad tem. Men se to tako neosebno zdi. Brisača se mi bolj zdi kot kako poročno darilo, ne pa za fanta/prijatelja.
se strinjam, sam tut brisaca je lahko kjut darilo od fanta (men je ko sva se skup preselila kupu OGROMNO debelo mehko rdeco brisaco njamiiiii - sam to je skor tut darilo za njega ko pridem vedno spod tusa k njemu zavita u tisto brisaco )
drugac se pa strinjam js tut ne bi po par tednih neke brisace kupla fantu...res brez veze...rajs kej druga, pac tolk da je neka pozornost, ni treba za prvic nekaj ekstra uporabnega pa tut pocukranga ne al pa ga kam na izi povab...
Brisača res ne... Kadar js nevem kaj nekomu kupit, sploh komu takemu ko ga poznas 2 mesca, ponavadi podarim darilni bon... To je za moje pojme full dobro darilo, js sem ga vedno vesela
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:^^ Ne moškemu kupovat kozmetike, razen če je res navdušen nad tem. Men se to tako neosebno zdi. Brisača se mi bolj zdi kot kako poročno darilo, ne pa za fanta/prijatelja.
Men se pa zdi, da je kozmetika najbolj uporabna. To vsak rabi. Kaj pa hočeš kupiti nekomu, ki ga nič ne poznaš. Jaz kot prvo darilo vsakemu kupim ravno to. Naj si bodi moški ali ženska. Pač nekaj uporabnega. Sestra, ko se je ženila ni dobila nobenih brisač za poročno darilo. Veliko pa je dobila gospodinjskih aparatov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]