Rojstni dan

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 05. Nov. 2008 1:08

ja, brivnik ali strižnik za lase je super darilo.
Uporabniški avatar
anjica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anjica » 05. Nov. 2008 13:01

:!: NOVO :!:

Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...

AHA - to je tema o moških, ups
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 05. Nov. 2008 18:13

anjica napisal/-a::!: NOVO :!:

Kaj naj kupim deklici za 14. rojstni dan? Nimam pojma kaj bi bilo primerno za tako starost? Ne poznam veliko 14 letnic in se z njimi tudi ne družim dosti, tko da ne vem kaj v teh letih želijo, potrebujejo... Nasvete prosim...

Rebelde kolekcijo :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 05. Nov. 2008 19:26

lolika11 napisal/-a:
anjica napisal/-a::!: NOVO :!:

Rebelde kolekcijo :D

:rofl:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 19. Nov. 2008 11:57

Mene pa zanima v kakšni vrednosti približno kupite darilo fantu za rojstni dan?
Uporabniški avatar
ipomea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ipomea » 19. Nov. 2008 12:56

Jaz ti zelo težko podam neko povprečno oceno, ker so moja darila večinoma "home made". Saj tudi kaj kupim, če se ne da doma narediti :D ampak to so manjše vrednosti. Važno da je darilo izvirno, osebno in iz srca. Tukaj je cena brez vsakega pomena :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Nov. 2008 13:16

Njegov rojstni dan je bil 3 dni pred najino obletnico, zato sem oboje združila in kupila nekaj v večji vrednosti (80-100 evrov). Je pa res, da je bilo to edino večje darilo v celem letu, zato se mi niti ne zdi tako pretirano.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 19. Nov. 2008 13:27

Jaz sem vedno dala za darilo zelo razlicne zneske. Enkrat sem recimo kupila za 15€, najvec kar sem dala pa je bilo 140€.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 19. Nov. 2008 13:35

Tam nekje od 50 - 100 EUR sem pripravljena dati. Ampak samo v primeru, da je to nekaj kar si res želi oz. potrebuje. Ne dajeva pa si daril za 100 EUR samo zato, da bi ne vem kaj dokazovala.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 19. Nov. 2008 14:44

Ham, jaz sem pa 2 meseca nazaj spoznala nekoga s katerim sva trenutno samo prijatelja, a sva priznala drug drugemu, da sva si všeč in je možno, da se iz tega kaj razvije. Zdaj pa ima on rojstni dan. Kaj zdaj? Nekaj mu moram kupiti, čeprav niti ne vem, če me bo kam povabil. Ampak ker mi stalno plačuje neke vstopnice in pijačke, sem mu dolžna nekaj kupiti. Razmišljam, da bi mu kupila eno brisačo in malo kozmetike zraven. Se vam zdi to vredu?
Zadnjič spremenil orhideja1, dne 21. Nov. 2008 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Nov. 2008 16:12

^^ Ne moškemu kupovat kozmetike, razen če je res navdušen nad tem. Men se to tako neosebno zdi. Brisača se mi bolj zdi kot kako poročno darilo, ne pa za fanta/prijatelja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Nov. 2008 16:16

*mala* napisal/-a:^^ Ne moškemu kupovat kozmetike, razen če je res navdušen nad tem. Men se to tako neosebno zdi. Brisača se mi bolj zdi kot kako poročno darilo, ne pa za fanta/prijatelja.

se strinjam, sam tut brisaca je lahko kjut darilo od fanta :D (men je ko sva se skup preselila kupu OGROMNO debelo mehko rdeco brisaco :oops: njamiiiii :P - sam to je skor tut darilo za njega ko pridem vedno spod tusa k njemu zavita u tisto brisaco :lol: )

drugac se pa strinjam js tut ne bi po par tednih neke brisace kupla fantu...res brez veze...rajs kej druga, pac tolk da je neka pozornost, ni treba za prvic nekaj ekstra uporabnega pa tut pocukranga ne :D al pa ga kam na izi povab...
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 19. Nov. 2008 18:24

Jaz sem mojmu letos akto (tisto fajno) kupila. Ker je bil lani priden na predavanjih :)
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arnela » 19. Nov. 2008 18:49

red_rose napisal/-a:
*mala* napisal/-a:^^ Ne moškemu kupovat kozmetike, razen če je res navdušen nad tem. Men se to tako neosebno zdi. Brisača se mi bolj zdi kot kako poročno darilo, ne pa za fanta/prijatelja.

se strinjam, sam tut brisaca je lahko kjut darilo od fanta :D (men je ko sva se skup preselila kupu OGROMNO debelo mehko rdeco brisaco :oops: njamiiiii :P - sam to je skor tut darilo za njega ko pridem vedno spod tusa k njemu zavita u tisto brisaco :lol: )

drugac se pa strinjam js tut ne bi po par tednih neke brisace kupla fantu...res brez veze...rajs kej druga, pac tolk da je neka pozornost, ni treba za prvic nekaj ekstra uporabnega pa tut pocukranga ne :D al pa ga kam na izi povab...

Brisača res ne... Kadar js nevem kaj nekomu kupit, sploh komu takemu ko ga poznas 2 mesca, ponavadi podarim darilni bon... To je za moje pojme full dobro darilo, js sem ga vedno vesela :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 20. Nov. 2008 13:00

Men se pa zdi, da je kozmetika najbolj uporabna. To vsak rabi. Kaj pa hočeš kupiti nekomu, ki ga nič ne poznaš. Jaz kot prvo darilo vsakemu kupim ravno to. Naj si bodi moški ali ženska. Pač nekaj uporabnega. Sestra, ko se je ženila ni dobila nobenih brisač za poročno darilo. Veliko pa je dobila gospodinjskih aparatov.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]