Rojstni dan

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Nov. 2008 15:12

lolika11 ne vem čez kolko časa jih rabiš . .. . V Quelle in Neckermannu majo ogromno izbiro boksarc. Niti niso tolko slabe. Kar se tiče Mojga; ne mara boksrac iz NY, ker so doskrat iz čudnega materjala, ki zgleda kot da komot biha, ubistvu pa ne.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 03. Nov. 2008 15:38

v H&M-u imajo tud dobre ...pa fajn material je...pa razlicni vzorci.. :D
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 03. Nov. 2008 16:48

*LooBika* napisal/-a:v H&M-u imajo tud dobre ...pa fajn material je...pa razlicni vzorci.. :D

Aja, ne vem kam gledam, da še nism opazla :D A majo u H&M-ju tud kakšne pižame za fante?
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 03. Nov. 2008 20:11

lolika11 napisal/-a:
*LooBika* napisal/-a:v H&M-u imajo tud dobre ...pa fajn material je...pa razlicni vzorci.. :D

Aja, ne vem kam gledam, da še nism opazla :D A majo u H&M-ju tud kakšne pižame za fante?

:D a nisi sprasevala za boksarce..al sm js spregledla... :roll: sori... js sm ti za boksarce govorila..pizame mi lih ne ustrezajo, da bi jih vidla na tipu..
Uporabniški avatar
PorceLain.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PorceLain. » 03. Nov. 2008 20:17

Ma jst pa to nikoli nevem kaj kupit. Ker mi zmeraj reče samo ne boksaric, samo ne plišastih igrač, pa ne kakšnih rož ( :? ). In pojma nimam kaj naj mu kupim za darilo :/. Že za ženske sem večinoma brez idej, kaj šele za moškega.
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 03. Nov. 2008 20:42

^^ uh, sej je še dosti stvari samo se je treba spounit.
Npr. kašno veliko vajino sliko- puzle, vajin albumček, zapestnica al kar koli z nakitom, masaža, čene kr home made darilo :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 03. Nov. 2008 23:59

PorceLain. napisal/-a:Ma jst pa to nikoli nevem kaj kupit. Ker mi zmeraj reče samo ne boksaric, samo ne plišastih igrač, pa ne kakšnih rož ( :? ). In pojma nimam kaj naj mu kupim za darilo :/. Že za ženske sem večinoma brez idej, kaj šele za moškega.

Ok upam, da mu rož nisi kupla :D Pejdi v kak sex shop al kej takega, kupi eno masažno olje, sebi eno lepo spodnje perilo in ga preseneti. Pol zdravn mu pa daš neki uporabnega v stilu denarnica, majca, trdi disk, kak dobr prfum (samo to je že en kliše in ni ravno fajn darilo). Sej je res grozno to slišat, ampak ti bolj veš kaj rabi. Posluši malo ko govori o svojih hobijih. Če recimo sestavlja letalca mu to kupiš, če zbira znamke mu nekje dobiš to, če se napiva mu kupiš jack daniels, če posluša Coldplay mu kupiš njihov cd...sej zdej ne mislim dobesedno te stvari, ampak čem rečt, da ga malo lahko tudi vprašaš al pa se pozanimaš o stvarh, ki jih rad počne. Pač bolj praktične stvari kot lovilce prahu (se mi zdi, da fantje to veliko bolj cenijo).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 04. Nov. 2008 8:36

^^ Kaj pa če nič od naštetega ne pride v poštev, če ga vprašaš če kaj rabi, če si kaj želi ti reče da ne? To je pa pol problem :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 04. Nov. 2008 10:19

Jaz vse bolj ugotavljam, da je knjiga res lepo darilo (tudi za človeka, ki ravno ne bere, se da poiskat kakšno super stvar - mogoče priročnik, ki se dotika njegovega področja?). Za novoletno darilo planiram naslednjo knjigo iz zbirke njegovega najljubšega avtorja, ki jo zdaj bere - nemogoče, da jo dobi v knjižnici, dosegljiva je le v knjigarni. Že vidim, da bo vesel.. :P (jaz pa tudi, ker si vedno uničim milijon živcev preden se za nekaj odločim :D ).
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 04. Nov. 2008 10:56

Moj ma rd v soboto in sem mu učeri kupla (in tudi dala, ker pač sva oba zelo nestrpna :P ) 2 majici (ena bolj debela na zadrgo s kapuco in ena bolj tanka z zelenim napisom ob strani) in 3 bokserce (v paketu belo-modro-zelene) v H&M-ju in je biu res ful vesel, ker si je itak nameraval kupit majice, pa sem ga prehitela. :)
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 04. Nov. 2008 13:21

Moj ma tudi čez en teden rojstni dan in mam milijon idej, kaj bi mu kupila. Skos ga poslušam in si zapomnim ko reče da bi kaj mel ali pa da kaj rabi. In sm si zamislila, da bi mu kupila polno takih (ne preveč dragih) stvari, ki jih rabi. Od posteljnine, copatov, ščetke, velike skodelce za kakav, pa do rokavic...Vse v lepi plastični košari za perilo (ker ga tudi nujno rabi). :) Potem mu bom pa še spekla majhno tortico, na kateri bosta svečki 22. Zase sm pa kupila samostoječe nogavice. :twisted:

Upam da mu bo všeč.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 04. Nov. 2008 17:52

Tamarra* napisal/-a:^^ Kaj pa če nič od naštetega ne pride v poštev, če ga vprašaš če kaj rabi, če si kaj želi ti reče da ne? To je pa pol problem :D

Ok, če si z nekom 2 mesca razumem, da ne veš kaj je človeku všeč, če si pa več časa pa itak veš.
Ja, se strinjam z iluzijo, knjiga je res lepo darilo-ampak more bit izrana posebno za to osebo (ne pa da uzameš prvo knjigo, ki ti pade pod roke samo zato ker piše gor da je Best seller).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 04. Nov. 2008 18:13

^^ Verjemi, nisma skupaj samo 2 meseca, ampak že dolgo. Majice mu ne morem kupit, ker imava čisto drugačen okus za oblačila (dostikrat sva hodila skupaj nakupovat in niti ena (čisto resno) ista stvar nama ni bila všeč), knjige vem da ne bi bil vesel, nakita ne mara, denarnico ma zelo lepo in poleg tega še novo, parfum sem mu kupila že za božička lani, alkohola ne pije, ko se kdaj pogovarjava karkoli o rojstnem dnevu ipd. mi nikoli niti približno ne nakaže, kaj si želi..
Kupila bi mu lahko kvečjemu kaj v zvezi z nogometom, sam kaj, ko že ima vse drese, šale, žoge in vse mogoče.. Tako da tukaj mi pa potem zmanjka idej. Sicer za obletnico sem rešila težavo in dala narediti puzzle z najinimi slikami, pa kaj malega še bom kupila poleg, ampak tukaj je še božič in njegov rojstni dan in nimam niti ene same ideje ..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
PorceLain.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a PorceLain. » 04. Nov. 2008 18:58

Jaz sem gledala in videla tisto lučko, ki jo prižgeš in je potem v njej tekočina in se prelivajo barve, taka pokončna. Spomnila sem se, da je enkrat omenjal, da jo želi imeti :)
Ali pa mu bom kupila kakšno jopico oz. pulover, ki ga išče ( tak kot, da bi bil štrikan način s tistimi podolgovatimi črtami ) pa ga ne najde ;)
Tako da, problem solved ^^
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 04. Nov. 2008 19:02

PorceLain. napisal/-a:Jaz sem gledala in videla tisto lučko, ki jo prižgeš in je potem v njej tekočina in se prelivajo barve, taka pokončna. Spomnila sem se, da je enkrat omenjal, da jo želi imeti :)
Ali pa mu bom kupila kakšno jopico oz. pulover, ki ga išče ( tak kot, da bi bil štrikan način s tistimi podolgovatimi črtami ) pa ga ne najde ;)
Tako da, problem solved ^^

všeč so mi tvoje ideje... jst bi mu kupla kej tazga praktičnega...
jst bi tud kšno majčko njegove naj firme, mašinca za strižt lase, mogoče kšn parfum al pa gel za tuširanje.... tole so zaenkrat moje ideje
fuul mi pa niso všeč kšne pocukrane zadeve, povštrčki s srčki, igračke pa podobne zadeve...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]