Rojstni dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
evo, moj je mel pred dobrim tednom rojstni dan.
in brez vsakršne ideje (ker ima res vse) sem mu kupila spodnjo majico in dvojne boksarce v benettonu (spodnjo majico je sicer res rabil). zraven sem mu kupila eno eterično olje za masažo (in ga potem takoj, ko je odvil darilo, tudi pošteno zmasirala!), en got2be gel za njegove laske (ki so bili že preveč dolgi, pa me je na roj. dan presenetil s kratkimi!). zraven sem mu kupila še eno čestitko, ki je predstavljala naju in kako ga pogrešam (ker se čez teden nič ne vidiva, ker jaz študiram). potem pa sem mu spekla še torto. no en velik muffin (ker jih res obožuje) in gori pač dve svečki '24'. in je bil res presenečen.
no, v kuverto s čestitko sem dala še eno svojo sliko, ki jo je videl šele doma. in me je potem klical, da tako lepega darila še ni dobil...
ma ne vem. meni se darilo sploh ni zdelo nič posebnega, njemu pa je očitno bilo.
in brez vsakršne ideje (ker ima res vse) sem mu kupila spodnjo majico in dvojne boksarce v benettonu (spodnjo majico je sicer res rabil). zraven sem mu kupila eno eterično olje za masažo (in ga potem takoj, ko je odvil darilo, tudi pošteno zmasirala!), en got2be gel za njegove laske (ki so bili že preveč dolgi, pa me je na roj. dan presenetil s kratkimi!). zraven sem mu kupila še eno čestitko, ki je predstavljala naju in kako ga pogrešam (ker se čez teden nič ne vidiva, ker jaz študiram). potem pa sem mu spekla še torto. no en velik muffin (ker jih res obožuje) in gori pač dve svečki '24'. in je bil res presenečen.
no, v kuverto s čestitko sem dala še eno svojo sliko, ki jo je videl šele doma. in me je potem klical, da tako lepega darila še ni dobil...
ma ne vem. meni se darilo sploh ni zdelo nič posebnega, njemu pa je očitno bilo.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ valda, ker si se res potrudila. lepo lepo
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
mau sm brala za nazj k ste razpravlale o tistemu povštru. no js sm mojmu za dve leti pa sama nardila tak pouštr. kupila sm pouštr in potem sm dala tiskat gor. dala sm eno mojo in eno najino slikco in napisali so gor da bova vedno skupaj zaspala. men se je zdeu zlo posrečen dariu pa tut on ga je biu veseu
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če sta (bla) oba zadovoljna, pol super.
Men osebno je to ena sama kičarija.
Js zadne cajte skos neki ustvarjam in (te umetnine ) podarjam.
Nazadnje sm mamici in fantu nardila jesensko slikco; nabrala javorjeve liste, zbrala najlepše obarvane (oranžno rdeče), jih posušila, kupla lesen okvirčk, ga obdala z oranžno "penasto" obrobo, za ozadje dala rjavo lepenko, na sredino nalimala list, u kot okvirja pa še prpela "pravo" ptičico u teh jesenskih barvah. Ispadl je super .
Men osebno je to ena sama kičarija.
Js zadne cajte skos neki ustvarjam in (te umetnine ) podarjam.
Nazadnje sm mamici in fantu nardila jesensko slikco; nabrala javorjeve liste, zbrala najlepše obarvane (oranžno rdeče), jih posušila, kupla lesen okvirčk, ga obdala z oranžno "penasto" obrobo, za ozadje dala rjavo lepenko, na sredino nalimala list, u kot okvirja pa še prpela "pravo" ptičico u teh jesenskih barvah. Ispadl je super .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men (kt sm že zgor omenla) osebno čisti kič, nism dec, lahko pa hipotetično komentiram u imenu tistih, s kerimi sm bla - eeee, hvala, lepo je (beri: še dons zvečer se bo pouštra nesrečno polastiu nš cucek ...).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Gost
Meni so printane zadeve kjerkoli preveč instant varinata darila. Blazino lahko okrasiš tudi sama z barvami za tekstil. To je že bolj kul
Sicer pa pojšter vedno prav pride, sploh tisti okrasni, ne vem zakaj bi pristal v košu ali kje drugje. Imaš vsaj kaj spočiti glavo, četudi 3x na leto
Se mi pa zdi neumno za rojstni dan podarjati zadeve v zvezi z vama - to podarjaš ob obletnici, ko ima tip rojstni dan, pa je darilo namenjeno njemu kot osebi ne kot delu para, torej mu kupiš nekaj samo zanj, uporabnega in ne obsedenega z vajinimi slikami ipd.
Sicer pa pojšter vedno prav pride, sploh tisti okrasni, ne vem zakaj bi pristal v košu ali kje drugje. Imaš vsaj kaj spočiti glavo, četudi 3x na leto
Se mi pa zdi neumno za rojstni dan podarjati zadeve v zvezi z vama - to podarjaš ob obletnici, ko ima tip rojstni dan, pa je darilo namenjeno njemu kot osebi ne kot delu para, torej mu kupiš nekaj samo zanj, uporabnega in ne obsedenega z vajinimi slikami ipd.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:25, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
°PeeKaBoo° napisal/-a:^^Aha, se strinjam Jst mojmu vedno za rojstni dan podarim samo kej, kar je povezano z njim & njegovimi željami. Za obletnico, valentinovo, itd..no tuki pridejo pa na vrsto darila, kjer lahko tud sebe zraven 'uštulim'
^^podpis
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
lisice + boksarce?
kaj pravite
kaj pravite
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
no bliža se njegov rojstni dan in za darilo sm si zbrala sicr mau dražje darilo sam vem da mu bo ful ušeč...in sicr dres od enga hokejista ,..namreč je zlo zagret navijač in hod na tekme in tko da se mi zdi ql
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov